علیرضا بصیری | سیویلیکا

علیرضا بصیری

استادیار سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران

معرفی

استان
تهران
شهر
تهران

سمتهای علمی و اجرایی علیرضا بصیری در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا (هیات تحریریه)

سمتهای علمی و اجرایی علیرضا بصیری در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران (عضو هیات علمی)

مقالات علیرضا بصیری در کنفرانس های داخلی

تعیین منحنیهای همدمای رطوبت و گرمای ایزواستریک بادام
سال 1385
ارائه شده در یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تاثیر عملیات آبخیزداری و تغذیه مصنوعی بر احیاء قنوات مطالعه موردی: منطقه دشت کاشمر - استان خراسان
سال 1384
ارائه شده در کنفرانس بین المللی قنات
تاثیر طرح های پخش سیلاب و تغذیه مصنوعی در احیاء قنوات مطالعه موردی: مناطق سبزوار و کاشمر
سال 1384
ارائه شده در کنفرانس بین المللی قنات
تعیین انرژی پیوندی و مدل مناسب جذب بادام کامل
سال 1387
ارائه شده در پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون
برآورد تولید علوفه گونه های مرتعی چندساله براساس رابطه همبستگی قطر و ارتفاع گیاه با وزن آن
سال 1384
ارائه شده در دومین کنفرانس سراسری آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک
بررسی تاثیر پخش سیلاب در وضعیت گرایش و تغییرات پوشش گیاهی مرتعی آبخوان کاشمر
سال 1384
ارائه شده در دومین کنفرانس سراسری آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک
بررسی مشکلات حین ساخت پروژه های آب و خاک مطالعه موردی:استخر خاکی ذخیره ای گرینه نیشابور
سال 1391
ارائه شده در سومین سمینار ملی مسائل ژئوتکنیکی شبکه های آبیاری و زهکشی
بهره برداری بهینه از فناوریهای اطلاعات مکانی در راستای تهیه کاداستر زراعی
سال 1390
ارائه شده در نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی
تعیین منحنی های هم دمای دفعی رطوبت خرمای استعمران و برازش مدلهای مناسب برای آن
سال 1388
ارائه شده در دومین همایش منطقه ای علوم کشاورزی و صنایع غذایی
اثر فرآیند اسمزی تحت خلاء ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مقایسه خواص آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه رازیانه با ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی در روغن زیتون
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر عصاره اتانولی گیاه رازیانه و ترکیبات آنتی اکسیدان سنتزی بر زمان مقاومت به اکسیداسیون در روغن زیتون
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر غلظتهای مختلف عصاره اتانولی دانه رازیانه بر تغییرات اندیس پراکسید، آنیزیدین و توتکس در روغن زیتون در طی دوره نگهداری
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی فرآیند خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته در تولید چیپس پرتقال با استفاده از روش سطح پاسخ
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تولید نوشیدنی فوری بر پایه گندم
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
بررسی اکولوژی و تنوع زیستی مراتع حوزه آبخواندری شهرستان کاشمر
سال 1383
ارائه شده در سومین همایش ملی مرتع و مرتع داری ایران
پایش و بررسی تغییرات کمی و کیفی پوشش گیاهی در ایستگاه بخش سیلاب کاشمر
سال 1383
ارائه شده در سومین همایش ملی مرتع و مرتع داری ایران
بهینه سازی فرآیند سرخکردن تحتخلاء بادمجان با استفاده از روش رویه پاسخ
سال 1394
ارائه شده در نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
بهینه سازی فرآیند سرخکردن تحتخلا بامیه با استفاده از روش رویه پاسخ
سال 1394
ارائه شده در نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
بررسی اثر صمغ کتیرا برمیزان چسبندگی و خواص کیفی پودر سوخاری
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثرات مالتودکسترین بر میزان چسبندگی، جذب روغن و رنگ قارچ سوخاری شده
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
فعالیت ضدمیکروبی اسانس و عصاره اتانولی دانه رازیانه بر رشد آسپرژیلوس فلاووس
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی اثرات بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی دانه رازیانه بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ویژگیهای ریولوژیک نشاسته دوبار اصلاح شده سیبزمینی به همراه نانوکیتوزان
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
فناوری تولید برنج دانهای اکسترود شده
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه خرفه در روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدانهای سنتزی BHA و BHT
سال 1395
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
ارزیابی فرآیند سرخکردن در خلا بر محتوی رطوبت و روغن برشهای سرخشده کدوسبز(Cucurbita pepo)
سال 1395
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
غنیسازی برنج به روش پخت اکستروژن
سال 1395
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
تاثیر سرخکردن تحت شرایط خلاء بر محتوی رطوبت و روغن فیله های مرغ
سال 1395
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
تاثیر سرخ کردن تحت شرایط مایکروویو بر روی بافت، محتوی رطوبت و روغن فیله های مرغ
سال 1395
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
بررسی تغییرات رنگ، بازده و افت پس از فرآیند در سرخکردن فیلههای مرغ تحت شرایط مایکروویو
سال 1395
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیه ای کلاهک و پایه قارچ دکمه ای (آگاریکوس بیسپوروس) (به منظور استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی)
سال 1396
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
مولفه های مقاوم سازی دفاعی-اقتصادی مبتنی بر سیاست های کلی نظام در منظومه اقتصادمقاومتی
سال 1397
ارائه شده در اولین همایش ملی نگرش های نوین در مدیریت، حسابداری و اقتصاد
الگوی تربیتی عناصر امنیتی و اطلاعاتی مبتنی بر دیدگاه شهید مطهری(ره)
سال 1397
ارائه شده در ششمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی در ایران
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس روتری در شرایط شبیه سازی شده معده به شکل ریز پوشانی شده و نشده
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

مقالات علیرضا بصیری در ژورنال های داخلی

بکارگیری لاکتوباسیلوس روتری در تهیه نان پروبیوتیک بخش 1: ارزیابی فرآیند ریزپوشانی به روش بسترشناور بر زنده مانی لاکتوباسیلوس روتری در شرایط شبیه سازی شده معده
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تطبیقی نفوذ اقتصادی در چهارچوب منویات مقام معظم رهبری(مدظله) و دانش اطلاعاتی-امنیتی
سال 1396
ارائه شده در مجله آفاق امنیت