عضویت در مجامع و انجمنهای علمی
- نایب دبیر کمیته دانشجویی تخصصی کارگروه صنایع غذایی و تبدیلی اتاق فکر و تعالی استان مازندران
- دبیر انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
- انجمن علوم و صنایع غذایی مازندران
مقالات بین المللی خارج از کشور
- "Fabrication of zein/alginate delivery system for nanofood model based on pumpkin", Elsevier BV, (2020), Vol 165, No : 3123-3134
- "Preparation of double-layer nanoemulsions with controlled release of glucose as prevention of hypoglycemia in diabetic patients", Elsevier BV, (2021), Vol 138, No : 111464
- "Impact of carboxymethyl cellulose coating enriched with Thymus vulgaris L. extract on physicochemical, microbial, and sensorial properties of fresh hazelnut ( Corylus avellana L.) during storage", Wiley, (2021), Vol , No :
- "Effect of sonication conditions: Time, temperature and amplitude on physicochemical, textural and sensory properties of yoghurt", Wiley, (2021), Vol , No :
- "Antioxidant evaluation of Fumaria parviflora L. extract loaded nanocapsules obtained by green extraction methods in oxidative stability of sunflower oil", Springer Science and Business Media LLC, (2021), Vol , No :
- "Impact of carboxymethyl cellulose coating enriched with <i>Thymus vulgaris</i> L. extract on physicochemical, microbial, and sensorial properties of fresh hazelnut ( <i>Corylus avellana</i> L.) during storage", Hindawi Limited, (2021), Vol 45, No 4:
- "Effect of sonication conditions: Time, temperature and amplitude on physicochemical, textural and sensory properties of yoghurt", Wiley, (2021), Vol 74, No 2: 332-343
- "Antioxidant evaluation of Fumaria parviflora L. extract loaded nanocapsules obtained by green extraction methods in oxidative stability of sunflower oil", Springer Science and Business Media LLC, (2021), Vol 15, No 3: 2448-2457
مقالات کنفرانسهای داخلی
- تاثیر امواج فراصوت بر ترکیبات زیست فعال روغن کانولا در فرایند خنثی سازی و مقایسه آن باروش متداول ارائه شده در اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی (1401)
- بررسی پروفایل قندی عسل های مناطق مختلف ایران و مقایسه آن با چند عسل تجاری ارائه شده در اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی (1401)
- بررسی میزان هیدروکسی متیل فورفورال و فعالیت دیاستازی عسل های مناطق مختلف ایران و مقایسه آن با چند عسل تجاری ارائه شده در اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی (1401)
- فرایند خنثی سازی روغن کانولا با استفاده از فراصوت و بررسی پارامترهای کیفی روغن نظیر اندیس پراکسید و اندیس آنیزیدین ارائه شده در اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی (1401)
- کاربرد عصاره های گیاهی برای جلوگیری از خوردگی فلزات ارائه شده در اولین همایش ملی گیاهان دارویی، کارآفرینی و تجاری سازی (1400)
- بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی انار به عنوان یک میوه قرآنی ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهشهای میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی (1400)
- محیط زیست از دیدگاه قرآنی ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهشهای میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی (1400)
- بهینه سازی شرایط ریزپوشانی عصاره پوست کدو حلوائی در دیواره صمغ دانه مرو و ژلاتین با استفاده از روش سطح پاسخ و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- بررسی تاثیر روش های استخراج با سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر میزان ترکیبات موثره وخاصیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست کدو حلوائی ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- اثر فراصوت بر مواد شیمیایی باقی مانده و آلرژن های مواد غذایی ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- بررسی تاثیر pH، غلظت و نوع سیستم تحویل بر خصوصیات نانوغذا فرموله شده برای بیماران گاسترکتومی ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1400)
- بزرسی عصاره گیاه نعناع به عنوان باسدارنده خوردگی فولاد نزم در محیط اسید سولفوریک ارائه شده در نهمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران و چهاردهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران (1399)
- بررسی روش های مختلف غنی سازی آبنبات با ویتامین ها ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- بررسی تاثیر روش های مختلف در کاهش اسید فیتیک در سبوس گندم ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1398)
- نقش داروها در آلودگی کیفیت آب زیرزمینی ارائه شده در سیزدهمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری و سومین همایش ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست با محوریت آبخیزداری و صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست (1397)
- مقایسه تاثیر تیمار حلال و روش استخراج بر میزان ترکیبات فنولی آزاد و باند شده عصاره پوست انار ساوه ارائه شده در اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران (1397)
- بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی امولسیون و نانوامولسیون روغن در آب عصاره سبوس برنج ارائه شده در اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران (1397)
- بررسی اثر تیمارهای غلظت و نوع امولسیفایر بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه (Urtica dioica L.) در دو نوع نانوامولسیون آب در روغن و روغن در آب ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (1397)
- بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره هیدرواستونی پوست انار ساوه در افزایش عمر ماندگاری همبرگر ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (1397)
- مقایسه فعالیت ضداکسایشی و ضد میکروبی اسانس پوست چهار رقم پرتقال تامسون ناول، والنسیا، پارسون براون و هاملین ارائه شده در دومین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی،زمین سالم (1397)
- ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی اسانس پوست، برگ و گل نارنج و نانوامولسیون برگ آن ارائه شده در دومین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی،زمین سالم (1397)
- Antioxidant activity of red onion (Allium cepa L.) peel extract produced by maceration, ultrasonic assisted and supercritical extraction techniques ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1395)
- جذب منگنز توسط گیاه یونجه در خاک های گچی تحت تاثیر کابرد کمپوست و کود مرغی ارائه شده در اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذایی (1395)
- بهینه سازی فرایند تجزیه فتوکاتالیستی ماده رنگی تیتان زرد توسط دی اکسید تیتانیم و بررسی سینتیک واکنش آن ارائه شده در دومین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار (1394)
- اثر انواع بسته بندی بر عمر ماندگاری گوشت ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- روشهای نوین بهبود کیفیت گوشت ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1394)
- بررسی آلاینده های زیست محیطی حاصل از فعالیت های کشاورزی و کارخانجات صنایع غذایی ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا (1393)
- استفاده از پوششهای خوراکی بر پایه سلولز در افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا (1393)
- بررسی اثرات پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراک حاوی عصاره هیدروالکلی آویشن بر جذب رطوبت و رشد قارچ در مغز فندق تازه ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا (1393)
- اثر ضداکسایشی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1393)
- عیب یابی صفحات خمشی فولادی با تلفیق منطق فازی و الگوریتم ژنتیک ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد (1393)
- بررسی اثر بازدارنده دوستدار محیط زیست کربوکسی متیل سلولز بر خوردگی فولاد کربنی در محیط اسید کلریدریک یک مولار ارائه شده در چهاردهمین کنگره ملی خوردگی (1392)
- بهینه سازی و مدیریت پسماندهای کشاورزی و صنایع غذایی ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- آویشن افزودنی مفید مواد غذایی ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- بسته بندی ضدمیکروب: تحول نوین در صنایع غذایی ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (1392)
- مطالعه ویژگی های پارامترهای بهمن های هوایی با (فرمول در متن اصلی مقاله ) در تخمین ترکیبات جرمی آنها ارائه شده در دومین همایش نجوم و اختر فیزیک (1388)
- بررسی تاثیر مواد مختلف پوشش کپسول بر خصوصیات نانوکپسول¬های عصاره زولنگ، پنجمین سمینار ملی امنیت غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، (1396)
- بررسی تاثیر عصاره زولنگ به صورت آزاد و نانوریزپوشانی شده در افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا طی شرایط نگهداری، پنجمین سمینار ملی امنیت غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، (1396)
- اثر انواع بسته بندی بر عمر ماندگاری گوشت، بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی (1394)
- کاربرد زیست پلیمرها در پوشش¬های خوراکی مواد غذایی گوشتی، دومین سمینار ملی امنیت غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، (1391)
- نقش بسته بندی فعال در بهبود بهداشت و ایمنی مواد غذایی، همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، دانشگاه شیراز (1391)
- مروری بر کاربرد فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی، همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، دانشگاه شیراز (1391)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- بررسی خصوصیات رئولوژیکی غلظتهای متفاوت ژل نانوفیبر تهیهشده از تفالۀ گوجهفرنگی منتشر شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی (1399)
- مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی، ویتامین ها و میکروارگانیسم های شیر منتشر شده در پژوهش های صنایع غذایی (1399)
- اثر پوشش های خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری منتشر شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی (1395)
- بررسی اثر بازدارنگی چای سبز بر روی خوردگی آلومینیوم سری 1000 در محیط های اسیدی منتشر شده در فصلنامه مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری (1394)
- رضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا، 1399/02/23، مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی، ویتامینها و میکروارگانیسمهای شیر، پژوهش های صنایع غذایی، 1، 167-182 (1399)
- نازیلا مبصری؛ رضا اسماعیل زاده کناری ؛ راضیه رضوی. بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن. مهندسی بیوسیستم ایران. دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 211-222 (1399)
- ناصحی بهزاد، رضوی راضیه. بررسی اثر صمغهای بامیه و کربوکسیمتیلسلولز بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران. ۱۳۹۸; ۱۶ (۹۰) :۲۵۹-۲۶۹ (1398)
- اسماعیل زاده کناری رضا، رضوی راضیه، محمدی عالمه، جقه تایی ماندانا. بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران. ۱۳۹۷; ۱۵ (۸۴) :۲۴۳-۲۵۵ (1397)
- صباغی، م.، مقصودلو، ی.، رضوی، ر. ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم مرکب خوراکی کفیران -کیتوزان. نشریه فرآوری تولید موادغذایی. 7، 2، 12-1 (1396)
- بررسی اثرات پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن بر واکنش های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه، 1395. فصلنامه علوم و صنایع غذایی. 13(15)، 169-180. (1395)
- بررسی تغییرات اسیدهای چرب و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی، فصلنامه علوم و صنایع غذایی. (1395)
- اثر پوشش های خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج، نشریه فرآوری و نگهداری مولد غذایی (1395)
- استفاده از پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن در افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه، 1393. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12، 48-39. (1393)
تحصیلات تخصصی
- پسا دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری1400-1401
- دکتری تخصصی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری1396-1400
- کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان1391-1393
- کارشناسی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان1386-1390
سوابق شغلی و تخصصی
- سابقه تدریس در همکاری با واحدهای علمی کاربردی شهرداری بروجرد و تعاونی تولید کنندگان، دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد به عنوان مدرس حق التدریس (1392-1394)
- سابقه کار صنعتی در مسئول فنی و کنترل کیفی شرکت فرآورده های لبنی پالکام (1392-1392)
- سابقه کار صنعتی در مدیر طرح های توجیهی امکانسنجی (1394-1399)
- سابقه کار صنعتی در مدیر R& D آزمایشگاه صنایع غذایی واستریوش طبرستان (1395-1399)