CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

پیشنهاد یک روش جدید برای مدیریت OKR های SCOR با استفاده رویکرد QFD و AHP- COPRAS-G در شرایط کرونا (مطالعه موردی: تولید دستگاه های POWER AUTO HAND SANITIZER)

عنوان مقاله: پیشنهاد یک روش جدید برای مدیریت OKR های SCOR با استفاده رویکرد QFD و AHP- COPRAS-G در شرایط کرونا (مطالعه موردی: تولید دستگاه های POWER AUTO HAND SANITIZER)
شناسه ملی مقاله: RMIECONF04_025
منتشر شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مدیریت و مهندسی صنایع در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

زینب سازور - استادیار دانشکده فنی دانشگاه تهران
مریم ازره - دانشجوی کارشناسی ارشد، پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران
محراب تنهاییان - دانشجوی دکتری، دانشکده فنی دانشگاه تهران

خلاصه مقاله:
انتشار خبر شیوع بیماري جدیدي به نام nCoVـ2019 در اواخر سال 2019 میلادي جهان را دست خوشتغییرات فراوانی کرد و بسیاري از مسائل مهم را تحت شعاع قرار داد تا جایی که منجر به تعطیلی واحدهايبزرگ صنعتی در سراسر جهان شد. از این رو تمامی سازمان ها و مراکز صنعتی به دلیل شرایط پیش آمدهبراي بقا در بازار جهانی مجبور به ایجاد تغییرات اساسی در ساختار، اهداف و استراتژي هاي خود شدند. مسئلهاي که در این پژوهش به آن می پردازیم بررسی روش جدید براي مدیریت OKR های SCOR با استفاده از رویکرد QFD و COPRAS-G است که هدف اصلی اولویت بندي اهداف مربوط به OKR های SCOR در شرایط کرونا با در نظرگرفتن تولید محصول جدید می باشد. از این رو در این پژوهش ابتدا اهداف و نتایج کلیدي توسط مدیران ارشد تعیین شد سپس جهت مشخص کردن نیازهاي مشتریان پرسشنامه اي در این منظور بین 20 نفر از آنها توزیع گردید و با استفاده از اطلاعات بدست آمده جهت شناسایی نیازهاي مشتریان با استفاده از رویکرد QFD، ماتریس خانه کیفیت تشکیل داده شد و اولویت بندي هر یک از الزامات مشتري با در نظر گرفتن مشخصات فنی تعیین شده توسط کارشناسان فنی تعیین شد. در مرحله بعد برايبهینه سازي و ارزیابی طرح نتایج کلیدي تعریف شده در OKR ها از روش AHP- COPRAS-G اولویت بندي شد که نتایج آن بدین شرح است : 1- کاهش میزان سازگاري، 2- افزایش سطح انعطاف پذیري، 3- افزایش سرمایه در گردش با استفاده از افزایش تولید، 4-کاهش هزینه ساخت، 5- ایجاد چرخه زمانی و 6- انجامبه موقع سفارشات. نتایج حاصله نشان میدهد که اهمیت اهداف سازمان باید بدین ترتیب لحاظ شود: 1-افزایش میزان چابکی 20%؛ 2- کاهش هزینه 12%، 3- افزایش میزان درآمد 30%؛ 4- افزایش میزان سرعت پاسخگویی 8% و 5- افزایش اطمینان از عملکرد.

کلمات کلیدی:
سیستم های خاکستری، مدیریت OKR، زنجیره تأمین مراجع عملیاتی SCOR، رویکرد nCoV, AHP- COPRAS-Gـ2019

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1118390/