CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مطالعه تاثیر وضعیت برنامه جانشین پروری بر میزان آمادگی شرکت برای استقرار نظام مدیریت استعداد ( مطالعه موردی:شرکت پویا چوب)

عنوان مقاله: مطالعه تاثیر وضعیت برنامه جانشین پروری بر میزان آمادگی شرکت برای استقرار نظام مدیریت استعداد ( مطالعه موردی:شرکت پویا چوب)
شناسه ملی مقاله: HGSEC04_004
منتشر شده در چهارمین همایش ملی تحقیقات کاربردی در علوم اقتصاد، مدیریت و حسابداری در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

ساناز عطایی - کارشناس ارشد مدیریت کسب و کار- دانشگاه پیام نور واحد ساری
عباس احمدی - عضو هییت علمی مدیریت دانشگاه پیام نور واحد ساری

خلاصه مقاله:
امروزه جذب و استخدام نیروي انسانی مستعد و شایسته در سازمانها از مسائل ضروري به شمار می رود، اما تحقیقات نشان می دهد که بسیاري از سازمان ها در این زمینه با مشکل مواجه هستند و در حفظ و نگهداري افراد خود به عنوان سرمایه هاي سازمانی توانایی لازم را ندارند. جانشین پروري برنامه اي است که طی آن افراد مناسب براي تصدي سمت هاي مدیریتی رده بالا و اصلی یک سازمان از میان افراد واجد شرایط و با استعداد برگزیده می شوند. در این فرایند استعدادهاي انسانی سازمان براي تصدي مشاغل و مناصب اصلی در سال هاي آینده شناسایی و از طریق برنامه هاي متنوع آموزشی و پرورشی به تدریج براي بر عهده گرفتن این مشاغل ومسئولیت ها آماده می شوند.. پژوهش حاضر که از نظر هدف کاربردي و از لحاظ ماهیت توصیفی پیمایشی می باشد به مطالعه تاثیر وضعیت برنامه جانشین پروري بر میزان آمادگی شرکت پویا چوب در استقرار نظام مدیریت استعدادمی پردازد. که از دو پرسشنامه استاندارد که به عنوان ابزار گردآوري اطلاعات استفاده شده است. جامعه آماري این پژوهش عبارت است از پرسنل شرکت صنایع پویا چوب طبرستان که برابر با 554 نفر می باشند. که طبق جدول کرجسی و مورگان تعداد 186 نفر به عنوان نمونه آماري انتخاب و بین آنها پرسشنامه توزیع و سپس جمع آوري شد. ابتدا با استفاده از آزمون آلفاي کرونباخ به سنجش پایایی پرسشنامه پرداخته شد. در ادامه با استفاده از آمار توصیفی و آمار استنباطی مشتمل بر آزمون K-S براي سنجش نرمال بودن داده هاي تحقیق و همچنین از آزمون همبستگی پیرسون و معادلات ساختاري براي سنجش تاثیر بین متغیرهاي فرضیه تحقیق استفاده شده است . نتایج حاصله نشان داد که شرکت در بخش برنامه جانشین پروري به خوبی عمل کرده است و مدیریت استعداد در این شرکت به خوبی پیاده شده است.

کلمات کلیدی:
مدیریت استعداد ، چانشین پروری، ارزیابی عملکرد فردی،پرورش کارکنان

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1147864/