CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

چارچوب شناسایی و اولویت بندی بخش های مهم برای نگهداری و تعمیرات در نت مبتنی بر قابلیت اطمینان با فرایند تجزیه و تحلیل سلسله مراتبی فازی FAHP و PROMETHEE (موردمطالعه: سیستم اسپری تحت فشار سالن رنگ خودرو)

عنوان مقاله: چارچوب شناسایی و اولویت بندی بخش های مهم برای نگهداری و تعمیرات در نت مبتنی بر قابلیت اطمینان با فرایند تجزیه و تحلیل سلسله مراتبی فازی FAHP و PROMETHEE (موردمطالعه: سیستم اسپری تحت فشار سالن رنگ خودرو)
شناسه ملی مقاله: IIEC17_113
منتشر شده در هفدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع در سال 1399
مشخصات نویسندگان مقاله:

مهرداد مقصودی - کارشناسی ارشد، دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی،تهران
ناصر داوودی - کارشناسی ارشد، دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی،تهران
مقصود امیری - استاد، گروه مدیریت صنعتی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی، تهران

خلاصه مقاله:
شناسایی "بخش های مهم نگهداری و تعمیرات MSI یکی از مراحل کلیدی "نگهداری و تعمیرات مبتنی بر قابلیت اطمینان RCM است که شامل یک مرحله غربالگری است و در آن تعدادی از بخش ها برای تجزیه و تحلیل کاهش می یابد. در حال حاضر، روش عملیاتی سیستماتیک و مناسب اندکی برای شناسایی بخش های مهم نگهداری و تعمیرات وجود دارد. در این مقاله، چارچوبی برای شناسایی بخش های مهم نگهداری و تعمیرات از طریق ترکیب تحلیل کمی و تحلیل کیفی ارائه شده است. در این چارچوب و در مرحله اول، مرز سیستم تعریف می شود و سپس یک درخت سلسله مراتبی برای سیستم تنظیم شده و یک تحلیل ریسک با ماتریس خطر 2 مرتبه انجام می شود. در مرحله بعدی چارچوب، بخش دیگری از non-MSI را با استفاده از غربالگری دوم حذف می شوند، به این ترتیب که یک تحلیل آثار و حالات خرابی اجراشده و نهایتاً تحلیل ریسک را بر اساس ماتریس خطر 5 مرتبه اجرا می شود و بدین صورت non-MSI حذف می شوند. در مراحل بعدی و با تجزیه و تحلیل کمی از طریق ایجاد شاخص های ارزیابی و بر اساس "فرایند تجزیه وتحلیل سلسله مراتبی فازی" و "روش ساختاریافته ی رتبه بندی ترجیحی برای غنی سازی ارزیابی ها" رتبه بندی بخش های مهم نگهداری و تعمیرات انجام می شود. درنهایت، برای اثبات امکان و عملی بودن روش، یک مطالعه موردی پیرامون سیستم اسپری تحت فشار انجام شده و مشخص می شود که این مطالعه برای انجام وظایفنگهداری و تعمیرات پیشگیرانه قابل اجرا و مؤثر است.

کلمات کلیدی:
نگهداری و تعمیرات، قابلیت اطمینان، تجزیه و تحلیل آثار و حالات شکست، تجزیه و تحلیل سلسله مراتبی فازی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1160978/