CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

طراحی و ساخت نانو داروهای مهار کننده پمپ افلاکس در جدایه‌های بالینی اسینتوباکتربومانی مقاوم به ایمی‌پنم

عنوان مقاله: طراحی و ساخت نانو داروهای مهار کننده پمپ افلاکس در جدایه‌های بالینی اسینتوباکتربومانی مقاوم به ایمی‌پنم
شناسه ملی مقاله: JR_NCMBJ-8-32_002
منتشر شده در در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

سمانه طاهریان فرد - Department of microbiology, faculty of basic sciences, saveh branch, Islamic azad university, Saveh, Iran.
انوش اقدامی - Department of biochemistry, school of medicine, saveh branch, Islamic azad university, Saveh, Iran.

خلاصه مقاله:
سابقه و هدف :مایکوپلاسما گالی­سپتیکوم اصلی­ترین پاتوژن مایکوپلاسما با اهمیت اقتصادی است که دارای گسترش جهانی است. عفونت با مایکوپلاسما گالی­سپتیکوم دارای تظاهرات بالینی متنوعی است و اما حتی در صورت فقدان علائم بالینی آشکار، تأثیر اقتصادی آن می ­تواند آشکار باشد. هدف از مطالعه حاضر شناسایی مولکولی مایکوپلاسما گالی سپتیکوم و بررسی فراوانی آن در طیور بومی شهرستان ارومیه است.   مواد و روش: از تعداد 145 پرنده نمونه سواپ نای و خون در شرایط استریل اخذ گردید و در مجاورت یخ به آزمایشگاه ارسال شد. بر روی نمونه­های خون آزمون آگلوتیناسیون سریع انجام شد و بر روی نمونه­های سواپ پس از استخراج DNA آزمون PCR با هدف ژن 16S rRNA انجام پذیرفت. یافته­ها: بر اساس آزمون آگلوتیناسیون سریع سرم %8/24 طیور روستایی مثبت بودند. انجام آزمون PCR بر روی 145 اخذ شده با استفاده از پرایمرهای تکثیر دهنده قطعه­ای از ژن 16S rRNA نشان داد که %4/63 آلودگی از نظر MG[m1]  وجود دارد. نتیجه ­گیری: روش­های مطمئن برای تمایز سویه ­های مایکوپلاسما گالی­سپتیکوم نقش ضروری در درک اپیدمیولوژی و گسترش بیماری بازی می­کند چرا که آن­ها ایجاد اطلاعاتی می­کنند که برای تشخیص و پیگیری همه­گیری­های جدید نیاز است. روش­های ژنوتایپینگ نیز دارای میزان بالایی از تکرارپذیری هستند، که به­ویژه برای ایجاد اطلاعاتی قابل اطمینان نیاز است. هم­چنین، روش های ژنوتاپینگ برای تفسیر آسان هستند و می­توانند به­سرعت انجام گیرد.  [m1]

کلمات کلیدی:
Mycoplasma gallisepticum, Rapid Serum Agglutination, Rural domestic poultry, PCR, 16S rRNA gene., مایکوپلاسما گالی‌سپتیکوم, آگلوتیناسیون سریع سرم, طیور روستایی, PCR, ژن 16S rRNA.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1162477/