CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی و تحلیلی بر نقش و جایگاه آئین‌های بومی و سنتی در توسعه پایدار گردشگری روستایی (مورد مطالعه: منطقه سوادکوه در استان مازندران )

عنوان مقاله: بررسی و تحلیلی بر نقش و جایگاه آئین‌های بومی و سنتی در توسعه پایدار گردشگری روستایی (مورد مطالعه: منطقه سوادکوه در استان مازندران )
شناسه ملی مقاله: JR_GEOIAU-10-2_005
منتشر شده در در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

بهرام ایمانی - استادیار جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران
علی ناصری منش - دکترای جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، مدرس دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران
علی مهدی - دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه تهران، تهران، ایران

خلاصه مقاله:
چکیده امروزه شکلی نوین از توریسم با عنوان توریسم فرهنگی و روستایی تجسم یافته است. با علم به اهمیت این موضوع، پژوهش حاضر در قالب طرح پژوهشی، به مطالعه این مهم در محدودة مورد اشاره پرداخته است. روش تحقیق در این پژوهش که بر مطالعه موردی استوار است، توصیفی و تحلیلی می­باشد که جهت دسترسی به داده‌های تحلیلی مورد نیاز با استفاده از روش مطالعات کتابخانه­ای و میدانی به مطالعه پرداخته شده است. نتایج این مطالعه که با استفاده از نرم افزار تحلیلی SPSS و آزمونهای مختلف آماری به دست آماده است، نشان می­دهد که امروزه آئین­های بومی و سنتی فراوانی در محدودة مورد مطالعه وجود دارد که با توجه به استقبال و ذهنیت مردم محلی، زمینه‌های واقعی توسعه پایدار گردشگری روستایی را می­تواند ایجاد نماید. البته در این مسیر، مسائل و مشکلاتی نیز شناسایی شده است و جهت کاهش آن برنامه­ریزی راهبردی توسعه گردشگری نیز پیشنهاد گردیده است.

کلمات کلیدی:
واژگان کلیدی: گردشگری پایدار, گردشگری, گردشگری فرهنگی, گردشگری روستایی, آئین‌های بومی و سنتی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1165349/