CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

استراتژی های موثر بر همترازی استراتژی شرکت ها و تاثیر آن بر سیاست های منابع انسانی و عملکرد شرکت (مورد مطالعه: شرکت مخابرات استان البرز)

عنوان مقاله: استراتژی های موثر بر همترازی استراتژی شرکت ها و تاثیر آن بر سیاست های منابع انسانی و عملکرد شرکت (مورد مطالعه: شرکت مخابرات استان البرز)
شناسه ملی مقاله: SDTIM07_010
منتشر شده در هفتمین کنفرانس بین المللی تکنیک های توسعه پایدار در مدیریت و مهندسی صنایع با رویکرد شناخت چالش های دائمی در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمد زاده گرگان - کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی-بازرگانی داخلی، دانشگاه آزاد اسلامی، بویین زهرا، قزوین

خلاصه مقاله:
هدف پژوهش حاضر «استراتژی های موثر بر همترازی استراتژی شرکت ها و تاثیر آن بر سیاست های منابع انسانی و عملکردشرکت، مخابرات استان البرز می باشد.روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش از نوع توصیفی-پیمایشی می باشد. اینپژوهش از نظر هدف کاربردی است .جامعه آماری پژوهش شامل کلیه مدیران ارشد (روسا ومعاونین) و کارمندان مراکز مخابراتاستان البرز می باشد که تعداد آنها ۴۸۰ نفر می باشد که براساس روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای و با استفاده از فرمولکوکران ۲۱۳ نفر به عنوان حجم نمونه پژوهش انتخاب شدند. روش های جمع آوری اطلاعات از طریق کتابخانه ای، میدانی وپرسشنامه بوده است. ابزار گردآوری اطلاعات با استفاده از پرسشنامه استاندارد بوده و روایی پرسشنامه از نرم افزار lisrel موردبررسی قرار گرفت و پایایی آن با بررسی آلفاکرونباخ ، که برای کلیه سوالات ۹۲ درصد بوده است. برای تحلیل داده هایپژوهش از آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده شده است.از آزمونهای توصیفی درصد، میانگین، انحراف معیار، واریانس وآزمون های استنباطی کولموگروف اسمیرنوف-آزمون t تک نمونه ای، تحلیل عاملی تاییدی، و معادلات ساختاری با کمک نرم spss و lisrel افزارهای استفاده شد. نتایج حاصل از این پژوهش شامل ۵ فرضیه اصلی بود که مورد بررسی قرار گرفت.در فرضیهاول، استراتژی کسب وکار بر همترازی استراتژی شرکت ها ، در فرضیه سوم، استراتژی منابع انسانی بر همترازی استراتژیشرکت ها، در فرضیه چهارم، همترازی استراتژی شرکت ها بر سیاست های منابع انسانی و در فرضیه پنجم، سیاست های منابعانسانی بر عملکرد شرکت تاثیر مثبت و معناداری دارد اما در فرضیه دوم، استراتژی بازاریابی بر همترازی استراتژی شرکت هاتاثیر مثبت و معناداری ندارد. پیشنهاد می شود رابطه بین استراتژی بازاریابی بر همترازی استراتژی شرکت ها در یک سازماندیگر مورد بررسی قرار گیرد و مشخص گردد که آیا در سازمان دیگری تاثیر مثبت و معنی داری دارد یا خیر؟

کلمات کلیدی:
استراتژی کسب وکار، همترازیاستراتژی شرکت ها، استراتژی بازاریابی، استراتژی منابع انسانی، سیاست های منابع انسانی، عملکرد شرکت

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1250994/