CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر مدیریت آموزشی نوین بر آموزش زبان انگلیسی در موسسات آموزشی (مورد مطالعه : موسسات آموزش زبان شهر تهران)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر مدیریت آموزشی نوین بر آموزش زبان انگلیسی در موسسات آموزشی (مورد مطالعه : موسسات آموزش زبان شهر تهران)
شناسه ملی مقاله: IMSYM07_241
منتشر شده در هفتمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

امیر حسین مقدسی لیچاهی - کارشناس ارشد علوم تربیتی گرایش مدیریت آموزشی از دانشگاه دولتی تربیت دبیر شهید رجایی تهران، همکار پژوهشی پژوهشکده مدیریت راهبردی و منابع انسانی داعا، عضو کانون متفکرین ایران، عضو بنیاد توانمندسازی مدیران منابع انسانی ایران
معصومه حاجی حسینلو - کارشناس ارشد مدیریت آموزشی

خلاصه مقاله:
هدف پژوهش حاضر سنجش تاثیر مدیریت آموزشی نوین بر آموزش زبان انگلیسی در موسسات آموزشی شهر تهران می باشد. در این پژوهش با بهره گیری از روش نمونه گیری تصادفی و از طریق پرسشنامه محقق ساخته که روایی آن با روایی محتوا مورد تائید قرار گرفته است، مرحله جمع آوری داده های مورد نیاز انجام پذیرفته است. هم چنین پایایی پرسشنامه با کسب امتیاز ۵۸.۰ برای آلفای کرونباخ مورد تائید قرار گرفته است. همچنین بررسی مقالات و کتب مربوطه با رویکرد کیفی زمینه ای انجام شده است. اطلاعات لازم برای این تحقیق از طریق جستجوی کتابخانه ای و بانک های معتبر اطلاعاتی داخلی (بررسی اسناد و کتب و نیز مراجعه به پایگاه های اینترنتی مختلف و فیش برداری) جمع آوری شده و به منظور دستیابی به دیدگاه های ژرف و عمیق نگری در موضوعات مرتبط با پژوهش، روش تحلیل، افزون بر روش تکیه بر موضوعات نظری، تحلیل سیستماتیک با هر دو رویکرد پهنانگر و ژرفانگر (محتوایی و اسنادی) می باشد. نتیجه پژوهش حاضر نشان می دهد جهت گیریهای عمده در مدیریت آموزشی نوین بر مبنای تجدید ساختار آموزش، تجدید محتوا، روش ها و راهبردهای آموزشی است. همچنین مدیریت آموزشی نوین در موسسات آموزشی تاثیر معناداری بر آموزش زبان انگلیسی، گسترش نظاممند این نوع از آموزش و بهبود وضعیت یادگیری زبان آموزان داشته؛ و مدیران آموزشی با تمرکز بر تقویت کارتیمی، چابکی و زبان آموز محوری به عنوان سه بعد اصلی در آموزش زبان انگلیسی در موسسات مذکور (ا عنایت به رسالت آنها) می توانند زمینه را برای تقویت فرایندهای یاددهی یادگیری در بدنه کارشناسان آموزشی این موسسات فراهم نمایند. در این راستا سه متغیر ارتباطات درون موسسه ای، فرایندهای کاری و ارتباطی می توانند فرایند مذکور را تسریع و تقویت نمایند.

کلمات کلیدی:
مدیریت، آموزش، زبان انگلیسی، یاددهی یادگیری

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1257943/