CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارائه مدلی جهت بررسی تاثیر تمرکز زمانی بر ترجیح، تمایل به پرداخت و وفاداری مشتریان با در نظر گرفتن نقش میانجیگری خودسازگاری (مطالعه موردی: مشتریان محصولات اپل در کشور ایران)

عنوان مقاله: ارائه مدلی جهت بررسی تاثیر تمرکز زمانی بر ترجیح، تمایل به پرداخت و وفاداری مشتریان با در نظر گرفتن نقش میانجیگری خودسازگاری (مطالعه موردی: مشتریان محصولات اپل در کشور ایران)
شناسه ملی مقاله: ICMT03_041
منتشر شده در سومین کنفرانس بین المللی مدیریت، گردشگری و تکنولوژی در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

افشین ایمانی ترکمانی - دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی
حمیدرضا طلایی - دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی
مرضیه وکیلی - دانشگاه شهید اشرفی اصفهانی

خلاصه مقاله:
در بازار رقابتی امروز، سازمان ها به حفظ مشتریان خود طبق برنامه های وفاداری تمایل دارند. هدف نهایی آنها موفقیت در بهدست آوردن و حفظ نیت خرید مجدد مشتریان است. علاوه بر این، مشاهده شده که مشتریان وفادار کمتر علاقه به تغییرشرکت خود دارند، به دلیل هزینه ای که این امر در پی دارد و همچنین اینگونه مشتریان از طریق بازاریابی شفاهی شرکت را بهسایر مشتریان پیشنهاد می کنند. در تحقیق حاضر، سعی بر آن بوده است که با مطالعه در زمینه عوامل موثر بر وفاداریمشتریان و تمایل به خرید، موارد مهم و مشترک، استخراج شده و مورد آزمون واقع گردند تا در نتیجه بتوان عوامل اصلیایجاد وفاداری و تمایل به پرداخت برای برند اپل را استخراج کرده و بتوان آن را به عنوان راهنمایی جهت اقدامات شرکتهایفعال در این زمینه به کار برد. ارائه مدلی جهت بررسی تاثیر تمرکز زمانی بر ترجیح، تمایل به پرداخت و وفاداری مشتریان با درنظر گرفتن نقش میانجیگری خودسازگاری مشتریان برند اپل در کشور ایران بوده است. روش این تحقیق از نظر هدفکاربردی و از حیث گردآوری داده ها پیمایشی است . ابزار گردآوری داده ها در این پژوهش پرسشنامه بوده است. بدین منظورتعداد ۳۲۵ پرسشنامه میان مشتریان محصولات اپل کشور ایران توزیع شد که از این میان تعداد ۲۸۴ عدد بازگشت داده شد.برای تجزیه و تحلیل داده ها از رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری و نرم افزار SMART PLS استفاده شد. نتایج حاصلاز این تحقیق نشان داد که تمرکز زمانی بر گذشته و آینده بر خودسازگاری واقعی و ایده آل تاثیر مثبت و معناداری دارد.همچنین نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که خودسازگاری ایده آل و واقعی بر وفاداری مشتریان و ترجیح مشتری تاثیرمثبت و معناداری دارد. به علاوه، نتایج حاکی از این بود که وفاداری مشتریان و ترجیح مشتری بر تمایل به پرداخت تاثیرمثبت و معناداری دارد. در این پژوهش فرضیه های تمرکز زمانی بر خودسازگاری ایدهآل و خودسازگاری واقعی و خودسازگاریایده آل بر تمایل به پرداخت مورد تایید قرار نگرفت.

کلمات کلیدی:
وفاداری مشتریان، خودسازگاری، تمرکز زمانی، ترجیح مشتری، تمایل به پرداخت

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1353390/