CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تاثیر مدیریت استراتژیک بر بهبود عملکرد سازمان با متغیرهای میانجی بهبود عملکرد کارکنان و توسعه تکنولوژی (مورد مطالعه شرکت توانا)

عنوان مقاله: تاثیر مدیریت استراتژیک بر بهبود عملکرد سازمان با متغیرهای میانجی بهبود عملکرد کارکنان و توسعه تکنولوژی (مورد مطالعه شرکت توانا)
شناسه ملی مقاله: MFTCONF11_003
منتشر شده در یازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، امور مالی، تجارت، بانک، اقتصاد و حسابداری در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

سمیه خشنودفر

خلاصه مقاله:
این پژوهش با هدف بررسی تاثیر مدیریت استراتژیک بر بهبود عملکرد سازمان با متغیرهای میانجی بهبود عملکرد کارکنان و توسعه تکنولوژی در شرکت توانا انجام شده است. مدیریت استراتژیک به سازمان این امکان را می دهد که به شیوه ای خلاق و نوآور عمل کند برای شکل دادن به آینده خود به صورت انفعالی عمل نکند. توسعه تکنولوژی باعث می شود که سازمان دارای ابتکار عمل و نوآوری باشد و فعالیت هایش به صورتی باشد که اعمال نفوذ نماید. و توسعه تکنولوژی در صورتی که کامل وارد شود می تواند باعث بهبود عملکرد کارکنان و سازمان شود. پژوهش حاضر یک تحقیق توصیفی می باشد. جامعه آماری این تحقیق ( معاونین، مدیران، سرپرست ها و کارشناسان) شرکت توانا با نمونه آماری ۱۲۷ نفر می باشند. ابزار مورد استفاده سه پرسشنامه (مدیریت استراتژیک، عملکرد کارکنان/ توسعه تکنولوژی، عملکرد سازمان) است. در بخش تجزیه و تحلیل داده ها از معادلات ساختاری و نرم افزار پی ال اس و اس پی اس اس استفاده شده است. یافته های تحقیق در این پژوهش بیانگر وجود رابطه مثبت بین ابعاد مدیریت استراتژیک و عملکرد سازمان با متغیرهای میانجی بهبود عملکرد سازمان و توسعه تکنولوژی در شرکت توانا است. همچنین رابطه معنی داری بین مدیریت استراتژیک و عملکرد سازمان وجود دارد. در این پژوهش به بررسی نقش عملکرد کارکنان و توسعه تکنولوژی در مدیریت استراتژیک برای بهبود عملکرد سازمان پرداخته می شود. و تاثیر آن مورد بررسی قرار می گیرد. توسعه تکنولوژی در صورتی باعث پیشرفت و بهبود عملکرد کارکنان می شود که تکنولوژی به صورت کامل و با آموزشهای مورد نیاز به افراد داده شود. یکی از راه های افزایش بهره وری، انتخاب کارکنان شایسته است علاوه بر موارد ذکر شده باید دارای مهارت کافی در زمینه فنی باشند. نیروی متخصص در پستهای سازمانی حساس باید بر اساس برنامه های از قبل تعیین شده و برنامه ریزی شده انتخاب شوند علاوه بر آن نیز باید علم خود را با توسعه و پیشرفت تکنولوژی به روز نمایند. هر کدام از این موارد به تنهایی نمی تواند باعث توسعه عملکرد سازمان شود.

کلمات کلیدی:
مدیریت استراتژیک، عملکرد سازمان، بهبود عملکرد، توسعه تکنولوژ

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1431540/