CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تعیین و اولویت بندی شاخص ها و ارائه راهکارهای تاثیرگذار بر بهینه سازی مصرف چوب در ساخت مبلمان استیل با بکارگیری فرایند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی؛ استان قم)

عنوان مقاله: تعیین و اولویت بندی شاخص ها و ارائه راهکارهای تاثیرگذار بر بهینه سازی مصرف چوب در ساخت مبلمان استیل با بکارگیری فرایند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی؛ استان قم)
شناسه ملی مقاله: JR_IJWP-7-4_008
منتشر شده در در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمد غفرانی - دانشیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران
عباس زارع - دانشجوی کارشناسی ارشدگروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران
مجید عزیزی - دانشیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران

خلاصه مقاله:
هدف از این تحقیق تعیین و اولویت بندی شاخص ها و ارائه راهکارهای تاثیرگذار بر بهینه سازی مصرف چوب در ساخت مبلمان استیل با بکارگیری فرایند تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی؛ استان قم) است. برای این منظور با بررسی مطالعات و نتایج پژوهش های سایر محققان و مصاحبه با متخصصان و صاحب نظران، عوامل موثر بر بهینه سازی مصرف چوب به ۴ گروه اصلی و ۲۳ زیر شاخص تقسیم شدند. درجه اهمیت شاخص ها و زیرشاخص ها پس از اخذ پرسشنامه ها با استفاده از نرم افزار اکسپرت چویس تعیین شد. نتایج نشان می دهد که شاخص های طراحی و منابع انسانی در سطح اصلی از اهمیت بالایی برخوردارند. همچنین از بین ۲۳ زیرشاخص های تاثیرگذار بر بهینه سازی مصرف چوب در ساخت مبلمان استیل، زیر شاخص های ارگونومی، سبک، آموزش های مهارتی و منبت کاری در صنعت مبلمان استیل به ترتیب با ارزش وزنی ۲۴۷/۰، ۱۸۱/۰، ۱۲۴/۰ و ۰۸۷/۰ دارای بالاترین اهمیت ها می باشند. راهکار استفاده از نیروی متخصص در اولویت اول راهکارها قرار گرفت.

کلمات کلیدی:
بهینه سازی, مبلمان استیل, استان قم, فرایند تحلیل سلسله مراتبی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1455575/