CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی نقش نرم افزارهای چندرسانه ای آموزشی در یادگیری حرکات اصلاحی و پایه ورزشی (مطالعه موردی: دانش آموزان پایه هفتم مدارس دخترانه شهرستان همدان)

عنوان مقاله: بررسی نقش نرم افزارهای چندرسانه ای آموزشی در یادگیری حرکات اصلاحی و پایه ورزشی (مطالعه موردی: دانش آموزان پایه هفتم مدارس دخترانه شهرستان همدان)
شناسه ملی مقاله: SPORTIC05_057
منتشر شده در پنجمین همایش ملی علوم ورزشی، تربیت بدنی و مدیریت راهبردی در ورزش در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیده طاهره موسوی راد - استادیار مدیریت ورزشی، دانشگاه پیام نور استان تهران
فائزه هاشمی رامبد - دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت ورزشی، گرایش مدیریت رسانه های ورزشی، دانشگاه پیام نور واحد شهر ری

خلاصه مقاله:
ظهور فناوری های الکترونیکی باعث شده تا تاثیرات آنها در نظام آموزشی به ویژه در فرایند یاددهی یادگیری بیشتر مورد توجه قرار گیرد. در حقیقت از فناوری های جدید به ویژه چندرسانه ای های آموزشی که از کارآیی شگفت انگیزی برخوردارند به سرعت پایه و اساس فرایند یاددهی یادگیری و همه ارکان و مولفه های آموزش را تحت تاثیر قرار داده اند. چندرسانه ای با فراهم آوردن محیط غنی و سرشار از محرک های متنوع و گوناگون و برقراری تعامل با کاربر، می تواند به یادگیری موثرتر و عمیق تر مفاهیم و حل مسائل بی انجامد. در این راستا؛ پژوهش حاضر با هدف بررسی نقش نرم افزارهای چندرسانه ای آموزشی، در میزان یادگیری حرکات اصلاحی و پایه ورزشی در بین دانش آموزان پایه هفتم در مدارس دخترانه شهرستان همدان انجام گرفت. این پژوهش از نوع کاربردی است و از طرح شبه آزمایشی گروه کنترل نابرابر با پیش آزمون و پس آزمون استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق شامل دانش آموزان دختر پایه هفتم مدارس دخترانه شهرستان همدان در سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ است. دانش آموزان گروه آزمایش توسط نرم افزار آموزشی و دانش آموزان گروه کنترل به شیوه سنتی، ۴ هفته آموزش دیدند و در پایان، از آنان پس آزمون گرفته شد. همچنین ۳ هفته پس از اجرای پس آزمون، از هر دو گروه آزمون یادداری به عمل آمد که نمرات حاصل با استفاده از روش های آماری t وابسته و t مستقل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. طبق نتایج در یادگیری حرکات اصلاحی ورزشی، آموزش به روش نرم افزار آموزشی موثرتر از آموزش به روش سنتی است، دیگر اینکه بین یادگیری مفاهیم حرکات ورزشی و یادداری آنهابه شیوه چندرسانه ای آموزشی تفاوتی وجود ندارد.

کلمات کلیدی:
آموزش/ نرم افزارهای چندرسانه ای/ یادگیری/ حرکات اصلاحی و پایه ورزشی/ دانش آموزان پایه هفتم

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1540736/