CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تاثیر نوآوری باز بر عملکرد نوآورانه در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران: نقش میانجی ساختار دانش

عنوان مقاله: تاثیر نوآوری باز بر عملکرد نوآورانه در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران: نقش میانجی ساختار دانش
شناسه ملی مقاله: JR_KARFN-19-0_025
منتشر شده در در سال 1401
مشخصات نویسندگان مقاله:

هومن شبابی - استادیار، گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی- غیر دولتی راه دانش بابل، مازندران، ایران.
مریم غیاث آبادی فراهانی - دانشجوی دکتری، گروه مدیریت(مدیریت بازرگانی)، باشگاه پژوهشگران و نخبگان واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی، اراک، ایران.
پیمان غفاری آشتیانی - دانشیار ، گروه مدیریت بازرگانی، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک. ایران.
آتنا هدایت نژاد ازاندهی - کارشناسی ارشد، گروه مدیریت (مدیریت استراتژیک)، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی- غیر دولتی راه دانش بابل، مازندران، ایران.

خلاصه مقاله:
هدف از پژوهش حاضر، بررسی تاثیر نوآوری باز بر عملکرد نوآورانه با نقش میانجی ساختار دانش بود. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر روش، توصیفی از نوع پیمایشی است. جامعه آماری آن را کلیه کارکنان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران به تعداد ۴۶۱ نفر تشکیل می داد که براساس جدول کرجسی و مورگان (۱۹۷۰) تعداد ۲۱۰ نفر با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسش نامه استفاده شد. یافته ها نشان داد نوآوری باز بر عملکرد نوآورانه با (ضریب تی ۳۲/۲-)؛ نوآوری باز بر ساختار دانش با (ضریب تی ۲۱/۸)؛ ساختار دانش بر عملکرد نوآورانه با (ضریب تی ۳۸/۷) تاثیر مثبت و معنی داری دارد. همچنین نوآوری باز از طریق ساختار دانش، تاثیر مثبت و معناداری بر عملکرد نوآورانه دارد. نتایج، حاکی از نوآوری باز بر عملکرد نوآورانه در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران با نقش میانجی ساختار دانش، تاثیر مثبت و معناداری دارد و مدل ارائه شده دارای برازش مناسب می باشد. بنابراین به مدیران و مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد می شود که با برنامه ریزی های علمی و منسجم، نسبت به ارتقای نوآوری؛ از جمله نوآوری باز در سازمان، همت گمارند تا از این طریق باعث بهبود عملکرد نوآورانه سازمان شوند.

کلمات کلیدی:
نوآوری باز, عملکرد نوآورانه, ساختار دانش

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1663055/