CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی و تحلیل اثر کیفیت سیستم خدماتی سلامت از راه دور بر ارزش رضایت کیفیت زندگی ارباب رجوع (مطالعه موردی درمانگاه آزادی شرکت نفت)

عنوان مقاله: بررسی و تحلیل اثر کیفیت سیستم خدماتی سلامت از راه دور بر ارزش رضایت کیفیت زندگی ارباب رجوع (مطالعه موردی درمانگاه آزادی شرکت نفت)
شناسه ملی مقاله: ICMSCA01_072
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی مطالعات مدیریت، فرهنگ و هنر در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

لیلا پیرهادی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت
محمد باقرزاده آذر - دکتری مدیریت

خلاصه مقاله:
در سالیان اخیر با توسعه ابزارهای نوین و ارزشمند فناوری اطلاعات و ارتباطات امکانات گسترده و ابعاد جدیدی در حوزه رقابت و نوآوری برای سازمانها فراهم شده است. تنگناها و فشارهای رقابتی سازمانهای خدماتی را وادار کرده تا از طریق بهبود فرآیندها به کاهش هزینه ها و افزایش کارایی و اثربخشی، جلب رضایتمندی بیشتر مشتریان، سهم بازار، سود بیشتر و درنهایت بقاء بیندیشند. بسیاری از سازمان های خدماتی توجه خاصی به مفهوم کیفیت خدمات الکترونیک به عنوان عاملی حیاتی در ایجاد و حفظ مزیت رقابتی دارند. در این راستا پایش و بهبود مستمر کیفیت خدمات از راه دور می تواند عاملی مهم و تاثیرگذار باشد. در پژوهش حاضر به بررسی اثرات کیفیت در این پژوهش به بررسی و تحلیل اثر کیفیت سیستم خدماتی سلامت از راه دور بر ارزش رضایت کیفیت زندگی ارباب رجوع پرداخته شد. باتوجه به اینکه تحقیق در یک سازمان واقعی انجام می گیرد، از نظرهدف کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی-پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش، درمانگاه آزادی شرکت نفت است و شامل نمونه ای ۶۷ نفری از مراجعان است. داده ها و اطلاعات تحقیق به روش میدانی و کتابخانه ای با استفاده از ابزار پرسشنامه و از روش نمونه گیری غیراحتمالی در دسترس گردآوری شد. برای تحلیل مسیر و آزمون فرضیه ها از مدل معادلات ساختاری استفاده گردید. تجزیه و تحلیل داده ها در سطح آمار توصیفی و استنباطی باکمک نرم افزارهای SPSS و PLS Smart انجام شد. نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از آن است که ارزش درک شده به شکل مثبتی بر استمرار درک شد از یک سیستم خدماتی تاثیرگذار نیست. رضایتمندی درک شده به شکل مثبتی بر استمرار درک شده از یک سیستم خدماتی تاثیرگذار نیست. کیفیت درک شده از یک سیستم خدمات به شکل مثبتی بر درک کیفیت زندگی تاثیر نمی گذارد.

کلمات کلیدی:
کیفیت سیستم خدماتی، سلامت از راه دور، رضایت کیفیت زندگی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1678011/