CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

اینترنت همه چیز کلید و دروازه ورود به دنیای تحول دیجیتال و لازمه ماندگاری در آن (تبین اهمیت موضوع با رویکرد تمرکز بر سند ملی آمایش کشور)

عنوان مقاله: اینترنت همه چیز کلید و دروازه ورود به دنیای تحول دیجیتال و لازمه ماندگاری در آن (تبین اهمیت موضوع با رویکرد تمرکز بر سند ملی آمایش کشور)
شناسه ملی مقاله: ICMBA02_192
منتشر شده در دومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیدامید آذرکسب - دانشجوی دکترای تخصصی مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ، تهران،
سیدحسین خواسته - دکترای تخصصی مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی ، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ، تهران، ایران

خلاصه مقاله:
اینترنت همه چیز، یکی از به روزترین فناوری های نوین و تحول آفرین در عصر جدید می باشد و مفهومی است که توسط چندین شرکت نامآور فناوری از جمله سیسکو، گارتنر و کوالکام، به منظور معرفی شکل گستردهتر و رشد یافته اینترنت اشیاء معرفی شده است . با رشد این اکوسیستم نه تنها اشیاء، بلکه انسانها، دادهها و حتی روندها به هم مرتبط می شوند. اینترنت همه چیز در حال اوج گیری و رسیدن به قله پایداری برای کاربردهای عملی است و کشورهایی که وارد اینترنت همه چیز می شوند از دو جنبه سود می برند. یکی با به دست آوردن ارزش جدیدی که از نوآوری در فناوری حاصل می شود و دیگری با به دست آوردن مزیت رقابتی و به دست آوردن سهم بازار در برابر کشورهایی که قادر به تغییر و سرمایه گذاری در بازار اینترنت همه چیز نبودهاند. در این بین ، در تاریخ ۱۱/۱۲/۱۳۹۹، سند ملی آمایش سرزمین ، که دربرگیرنده نقشه راه توسعه بلندمدت سرزمین در افق سال ۱۴۲۴ است ، تصویب و ابلاغ شد. در این سند متناسب با فعالیت ها و کانونهای استقرار جمعیت که رکن اصلی اینترنت همه چیز است ، به تدابیر و سیاست های متعدد و مختلفی اشاره شده است که تمامی آنها ضرورت توجه به اینترنت همه چیز را در کشور بیش از پیش می کند.

کلمات کلیدی:
اینترنت همه چیز، اینترنت اشیاء، تحول دیجیتال، سند آمایش سرزمین ، ایران.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1712431/