CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تاثیر رفتار تسهیم دانش بر ابعاد رفتار کاری نوآورانه با نقش میانجی خود راهبری )مطالعه موردی : معلمان مدارس ابتدایی شهرستان امیدیه در سال ۱۴۰۲)

عنوان مقاله: بررسی تاثیر رفتار تسهیم دانش بر ابعاد رفتار کاری نوآورانه با نقش میانجی خود راهبری )مطالعه موردی : معلمان مدارس ابتدایی شهرستان امیدیه در سال ۱۴۰۲)
شناسه ملی مقاله: JR_PAYA-5-52_029
منتشر شده در در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

مدینه سرداری - ۱-کارشناسی ارشد ،مدیریت دولتی ،گروه مدیریت ،موسسه آموزش عالی فراز گچساران ،ایران
جهانبخش رحیمی باغملک - ۲-گروه مدیریت بازرگانی واحد گچساران ،دانشگاه آزاد اسلامی ،گچساران،ایران (نویسنده ی مسئول )

خلاصه مقاله:
هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر رفتار تسهیم دانش بر ابعاد رفتار کاری نوآورانه با نقش میانجی خود راهبری )مطالعه موردی : معلمان مدارس ابتدایی شهرستان امیدیه در سال ۱۴۰۲) می باشد. روش تحقیق بر اساس هدف از نوع کاربردی و از جهت ماهیت توصیفی- علی است. جامعه آماری این مطالعه معلمان مدارس ابتدایی شهرستان امیدیه در سال ۱۴۰۲به تعداد ۴۵۰ نفر بودند. به استناد جدول مورگان حجم نمونه برابر با ۲۱۰ نفر برآورد و مورد بررسی قرار گرفتند. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه استاندارد شامل ۲۹ سوال بود که روایی پرسشنامه توسط استاد راهنما و متخصصان، کارشناسان مدیریت و پایایی آن ها از طریق محاسبه ضریب آلفای کرونباخ برای همه شرایط بیشتر از ۰. ۷ تایید شد. در این پژوهش بر اساس ادبیات و مدل مفهومی ۷ فرضیه ارائه شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی (با استفاده از نرم افزار SPSS) و آمار استنباطی (با استفاده از نرم افزار PLS) استفاده شد. یافته ها تمامی فرضیه ها و برازش مناسب مدل تحقیق را تایید می کند نتایج نشان داد که مدیران آموزش و پرورش می بایست فرصت‎هایی برای معلمان فراهم کند تا علاوه بر تکمیل دانش و توانایی خود، با به اشتراک گذاری دانش با همکاران، هم راستا با موفقیت در موقعیت شغلی خود گام بردارند و تا حد ممکن جسارت و شهامت نوآوری در فرآیندهای جاری مدرسه را پیدا کنند. علاوه بر این، فرصت هایی را فراهم کنند تا معلمان همسو با نظام آموزشی، و به عنوان یک فرد حرفه ای، با هنجارها و فرهنگ مدرسه و جامعه حرفه ای سازگار شوند و در عین حال به عنوان نیرویی نوآور، برای ارائه ایده ها و ایجاد خلاقیت گام بردارد.

کلمات کلیدی:
رفتار تسهیم دانش، کشف فرصت، خلق و کاربرد ایده و خود راهبری کارکنان.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1761707/