CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی و اولویت بندی الزامات کوچینگ کسب و کار

عنوان مقاله: شناسایی و اولویت بندی الزامات کوچینگ کسب و کار
شناسه ملی مقاله: JR_ORMR-13-1_002
منتشر شده در در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

حدیث پورجمشیدی - PhD student of entrepreneurship, management & Entrepreneurship, Faculty of Economics and Entrepreneurship, Razi University, Kermanshah.
نادر نادری - Associate Professor, management & Entrepreneurship,Faculty of Economics and Entrepreneurship, Razi University, Kermanshah.
بیژن رضایی - Assistant Professor, management & Entrepreneurship Faculty of Economics and Entrepreneurship, Razi University, Kermanshah.

خلاصه مقاله:
پژوهش حاضر با هدف شناسایی و اولویت بندی الزامات کوچینگ کسب و کار با رویکرد کیفی- کمی انجام شده است که از لحاظ هدف در زمره پژوهش های توسعه ای-کاربردی قرار گرفته است. جامعه مورد مطالعه در بخش کیفی شامل کوچ­های کسب و کار است که نمونه­ای به تعداد ۲۰ نفر از آنان با رویکرد هدفمند و نمونه­گیری گلوله­برفی انتخاب شد. در بخش کمی جامعه آماری شامل فعالان عرصه کوچینگ کسب و کار بود که نمونه ای به حجم ۲۰۰ نفر از آنان به صورت هدفمند در دسترس انتخاب شد. به منظور جمع­آوری داده­ها در بخش کیفی از مصاحبه و در بخش کمی از پرسش نامه محقق­ساخته استفاده شد و روایی و پایایی آن­ها مورد تایید واقع شد، همچنین به منظور تحلیل داده­ها در بخش کمی از تحلیل عاملی تاییدی و آزمون رتبه ای فریدمن برای اولویت بندی معیارهای شناسایی شده استفاده شد. یافته ها نشان می دهد که از بین معیارهای شناسایی شده بیشترین رتبه میانگین مربوط به متغیر کسب تجربه (۴/۰۴) و کمترین رتبه مربوط به متغیر ویژگی­های روان شناختی ( ۳/۶۷) است. لازم به ذکر است که در رابطه با الزامات کوچینگ کسب و کار و تاثیر آن بر توسعه کسب و کارها مطالعات بسیار اندکی انجام شده است و خلا جدی در این زمینه احساس می­شود.

کلمات کلیدی:
competence and competence, coaching, business coaching., شایستگی و الزامات, کوچینگ, کوچینگ کسب و کار.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1835728/