CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ضرورت تدوین برنامه راهبردی احیا و توسعه جنگل های کشور در راستای برنامه دهه احیای اکوسیستم پیشنهادی سازمان ملل (۲۰۳۰-۲۰۲۱)

عنوان مقاله: ضرورت تدوین برنامه راهبردی احیا و توسعه جنگل های کشور در راستای برنامه دهه احیای اکوسیستم پیشنهادی سازمان ملل (۲۰۳۰-۲۰۲۱)
شناسه ملی مقاله: JR_IRNAT-6-1_003
منتشر شده در در سال 1400
مشخصات نویسندگان مقاله:

جلال هناره خلیانی - Assistant Professor in Forest Management at West Azarbaijan Agricultural and Natural Resources Research and Education Center, AREEO, Urmia, Iran.
مهدی پورهاشمی - Associate Prof., Research Institute of Forests and Rangelands,, Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), Tehran, Iran

خلاصه مقاله:
مجمع عمومی سازمان ملل متحد در یک مارس ۲۰۱۹ (دهم اسفند ۱۳۹۷)، دهه سوم قرن جاری (۲۰۳۰-۲۰۲۱) را دهه احیای اکوسیستم (UN Decade on Ecosystem Restoration) اعلام کرد (UNEA, ۲۰۱۹). این فراخوان به دلیل نیاز به سرعت بخشیدن به فعالیت های احیایی و بازسازی اکوسیستم های تخریب شده (Suding, ۲۰۱۱)، مبارزه با بحران گرمایش آب وهوا، افزایش امنیت غذایی، تامین آب تمیز و محافظت از تنوع زیستی در سطح جهانی شکل گرفت. متوقف کردن و معکوس نمودن روند تخریب اکوسیستم ها در طول ۱۰ سال آینده و افزایش آگاهی در مورد نیاز به بازیابی اکوسیستم های طبیعی و مزایای بسیاری که این اکوسیستم ها برای بشریت به همراه دارند، ایده اصلی چالش احیای اکوسیستم سازمان ملل را تشکیل می دهد. این دهه، فراخوانی است برای محافظت و احیای اکوسیستم ها در سراسر جهان به نفع مردم و طبیعت، چرا که تنها در صورت سالم بودن اکوسیستم هاست که می توان معیشت جوامع را بهبود بخشید، با تغییرات آب وهوایی مقابله کرد و سقوط تنوع زیستی را متوقف نمود.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1890089/