CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تعیین رابطه بین مسئولیت اقتصادی و اجتماعی و عملکرد مالی با توجه به نقش واسطه ای نوآوری سازمانی

عنوان مقاله: تعیین رابطه بین مسئولیت اقتصادی و اجتماعی و عملکرد مالی با توجه به نقش واسطه ای نوآوری سازمانی
شناسه ملی مقاله: RCEAUD09_226
منتشر شده در نهمین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی عمران، معماری و شهر سازی در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

فاطمه شایق - ۱- کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی-مدیریت مالی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات تهران (فارس)، شهرداری شیراز، ایران.
فرهاد محمدپور - ۲- دانشجو دکترا مهندسی صنایع-برنامه ریزی و مدیریت تولید، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، پردیس مرکز بین المللی کیش، شهرداری شیراز، ایران.
امید گشتاسبی - ۳- کارشناسی ارشد اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، شهرداری شیراز، ایران.
داود هاشمی - ۴- کارشناسی ارشد مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، شهرداری شیراز، ایران.
سید مهدی موسوی - ۵- کارشناسی فناوری حمل ونقل شهری، مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری های استان فارس، شهرداری شیراز، ایران.

خلاصه مقاله:
سازماندهی رشد سریع جمعیت شهری به ویژه در کشورهای در حال توسعه و از جمله ایران، که حدود ۷۰% جمعیت آن شهرنشین است ( بر اساس نتایج سرشماری جمعیت در سال ۱۳۹۰، بیش از۷۹درصد کشور شهری است )، مدیریت شهری را با چالش های فراوانی در زمینه توسعه شهری مواجه نموده است . به بیان دیگر وظیفه مدیریت به صورت عام و به شکل سنتی در مسایلی مانند برنامه ریزی ، هدایت ، رهبری ، کنترل، بسیج منابع و ساماندهی خلاصه می شد، ولی با گسترش فناوری های جدید، وظایف مدیریت و مدیریت شهری به سمت مسایلی از قبیل بهبود کارایی ، اثربخشی و در نهایت بهرهوری نه تنها در ابعاد بخشی ، بلکه در ابعاد فضایی متمایل شده است . در ایران با توجه به اینکه شهرداری ها سازمانهای عمومی و غیردولتی هستند و از لحاظ درآمدی و منابع مالی مستقل و خود اتکا هستند، بنابراین باید در فعالیت های خود از کارایی برخوردار باشند تا بتوانند به سمت اهداف خود گام بردارند. لازم به ذکر است که روشهای مختلفی توسط صاحب نظران برای سنجش کارایی سازمانها، کارخانجات، مناطق و غیره پیشنهاد شده است . که روش اندازهگیری کارایی به روش تحلیل پوششی دادهها، از جمله معروفترین و بهترین آنها می باشد. در این روش برای سنجش کارایی یک بنگاه خاص، عملکرد آن بنگاه با عملکرد بهترین بنگاههای موجود در آن صنعت مقایسه می شود. از همین روش برای مطالعات در قالب واحدهای مدیریتی نیز استفاده می شود. در شهرداری شیراز تقسیمات منطقه ای (۱۱ منطقه ) مبانی فضایی سازمان مدیریت شهری را تشکیل می دهند. هر منطقه علاوه بر اینکه دارای محدوده فضایی مشخص می باشد، در بخش های مختلفی به فعالیت می پردازد.

کلمات کلیدی:
کلمات کلیدی: مسائل اجتماعی ،برنامه ریزی ورفاه اجتماعی ،مدیریت شهری .

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1936692/