CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی و بررسی روانشناختی افسانههای مدرن در شکلدهی شخصیت کودکان از طریق شخصیتهای انیمیشنی(تریلوژی اسپایدرمن و آخرین داستان)

عنوان مقاله: ارزیابی و بررسی روانشناختی افسانههای مدرن در شکلدهی شخصیت کودکان از طریق شخصیتهای انیمیشنی(تریلوژی اسپایدرمن و آخرین داستان)
شناسه ملی مقاله: ICACU03_0604
منتشر شده در سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

مینا صابری - کارشناسی ارشد سینما، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایرا ن

خلاصه مقاله:
از منظر روانشناسی و مسائل تربیتی، انیمیشن ها و کارتون های مورد توجه کودکان، در شکل گیری شخصیت کودکان موثر بوده و والدین باید در جهت شکل بخشیدن به شخصیت کودکان، انیمیشن ها و کارتونهای مورد علاقه کودکان را رصد کنند. باید توجه داشت که اگرچه کارتونها فقط شخصیتهای متحرک خیالی هستند اما کودکان درک باایی برای فهمیدن این موضوع ندارند و تماشای کارتون و انیمیشن به طور مداوم، بر ذهن و رفتار آنها تاثیر میگذارد. پزشکان و روانشناسان نیز همواره به والدین توصیه میکنند که به بچه ها اجازه دهند که به میزان کافی کارتون تماشا کنند. در این پژوهش، کارکرد روانشناختی افسانه های مدرن در شکلدهی شخصیت کودکان از طریق شخصیتهای انیمیشنی، مورد ارزیابی قرار میگیرد. به این منظور یک داستان خارجی(تریلوژی اسپایدرمن ) و یک داستان ایرانی(آخرین داستان) مد نظر قرار میگیرد. این پژوهش به شیوه تحلیلی توصیفی انجام شده و برای ارزیابی شخصیت کودکان، مدل پنج عاملی بزرگ شخصیت معرفی شده است. به عنوان نتیجه گیری میتوان گفت انیمیشن سازان ایرانی میتوانند از شیوه شخصیت پردازی در انیمیشن موفقی همچون تریلوژی اسپایدرمن الهام گیرند. همچنین داستان هایی همچون آخرین داستان، نیازمند ارزیابی تاریخی و روانشناختی دقیقتری توسط دو گروه متخصصان ایران باستان و روانشناسان کودک میباشد تا بتواند با بیان حقیقت ها، تاثیر مناسبی بر شخصیت کودکان بگذارند.

کلمات کلیدی:
تریلوژی اسپایدرمن، اخرین داستان، شخصیت کودکان، انیمیشن، روانشناختی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1959418/