CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

اثر وسیله کمکی قابل پوشیدن در کاهش نیروهای عضلات اکستنسور تنه در کارهای مربوط به نگه داشتن بار به طور استاتیک (ICBME2010)

عنوان مقاله: اثر وسیله کمکی قابل پوشیدن در کاهش نیروهای عضلات اکستنسور تنه در کارهای مربوط به نگه داشتن بار به طور استاتیک (ICBME2010)
شناسه ملی مقاله: ICBME17_197
منتشر شده در هفدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران در سال 1389
مشخصات نویسندگان مقاله:

هادی حیدری - کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف
مریم هویت طلب - مربی دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف
محمود رضا آذغانی - استادیار دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی سهند
مسعود رمضان زاده - کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف

خلاصه مقاله:
در سالهای اخیر، وسایل کمکی پوشیدنی برای جلوگیری از کمردرد مورد استفاده قرار گرفتهاند که به طور قابل توجهینیروهای مورد نیاز برای عضلات ارکتور اسپاین را کاهش دادهاند. در این مطالعه، با بررسی نواقص موجود در وسیله کمکی قابل نصب برروی بدن، یک وسیله کمکی قابل پوشیدن (WAD) بهبود و ساخته شد. گشتاورهای وارد بر کمر، با استفاده از مدلسازی در دو حالت با و بدون استفاده از وسیله کمکی بدست آمدند همچنین نیروهای فشاری و برشی وارد بر کمر و سطح فعالیت عضلات با استفاده از نرم افزار Anybody در دو حالت بدست آمدند. برای صحهگذاری از الکترومایوگرافی عضلات استفاده شد. نتایج مدلسازی نشان دادند که گشتاورهای وارد بر کمر، با استفاده از وسیله کمکی 23%-15 کاهش یافتند. نتایج حاصل از مدل Anybody نشان دادند که نیروهای فشاری و برشی با استفاده از وسیله کمکی به ترتیب 24% و 29% و همچنین فعالیت عضلانی با استفاده از این وسیله کمکی 26%-18 کاهش یافتند. نتایج حاصل از الکترومایوگرافی نشان دادند که با استفاده از این وسیله کمکی، فعالیت عضلات ارکتور اسپاین کمری و توراسیک و لتیسموس دورسی 24%-16 کاهش یافتند. فعالیت عضلات رکتوس ابدامینوس با استفاده از این وسیله کمکی 10% افزایش یافت.

کلمات کلیدی:
الکترومایوگرافی، گشتاور وارد بر کمر، فعالیت عضلانی، مدلسازی، وسیله کمکی قابل پوشیدن

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/203016/