CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

کاربرد منطق فازی و تکنیک داده کاوی در اولویت بندی فاکتورهای ارزیابی عملکرد (مطالعه موردی:پارک های علم و فناوری استان اصفهان)

عنوان مقاله: کاربرد منطق فازی و تکنیک داده کاوی در اولویت بندی فاکتورهای ارزیابی عملکرد (مطالعه موردی:پارک های علم و فناوری استان اصفهان)
شناسه ملی مقاله: IIEC10_068
منتشر شده در دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع در سال 1392
مشخصات نویسندگان مقاله:

علی محقر - دکتر علی محقر، دانشیار، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران
آسیه سلطان آبادی محمدی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه ارشاد دماوند
منیژه ملائی - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه ارشاد دماوند
سودابه پارسا - دانشجوی کارشناسی ارشد هوش مصنوعی، دانشگاه باهنر کرمان

خلاصه مقاله:
پارکهای علم و فناوری تسریع کننده روند رشد و توسعه اقتصادی دانش محور هستند. با توجه به اهمی ت پارکهای علم و فناوری، در توسعه قابلیت های فناوری و هم چنین فرصت های شغلی امروز، توجه زیادی به ایجاد توسعه و حفظ شرکت های فناوری دانش بنیان شده است. شناسایی شاخص های ارزیابی عملکرد و داده پردازی آنها، ابزار مناسبی جهت ارتقاء و انتخاب بهترین راهکار برای کمک به شرکت های دانش بنیان خواهد بود. از این جهت، از داده کاوی، به عنوان یکی از ابزارهای داده پردازی، جهت پردازش داده ها و از منطق فازی بعنوان روشی جهت تصمیم گیری در شرایط عدم اطمینان، استفاده شده است.لذا در این مقاله سعی شده است، شاخص های پنج گانه: شاخص ساختار مالی، شاخص علمی، شاخص دستاوردهای ویژه، شاخص سازمانی، شاخص نیروی انسانی بعنوان شاخص های اصلی ارزیابی عملکرد پارکهای علم و فناوری سنجیده و به ترتیب اهمی ت و کارکرد به دو روش فازی و داده کاوی رتبه بندی شوند. نتایج حاصل نشان داد: در هر دو روش به ترتیب شاخص علمی و دستاوردهای ویژه از اولویت بالاتری برخوردارند و مهمترین مانع مشترک در ارتقای عملکرد پارک های علم و فناوری، شاخص ساختار مالی می باشد.

کلمات کلیدی:
اولویت بندی، فاکتورهای ارزیابی عملکرد، پارک های علم و فناوری، منطق فازی، تکنیک داده کاوی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/283966/