CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

طراحی و تدوین استراتژی های فروشگاه های زنجیره ای رفاه بر اساس رویکرد BSC (مطالعه موردی: شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه شهر اصفهان)

عنوان مقاله: طراحی و تدوین استراتژی های فروشگاه های زنجیره ای رفاه بر اساس رویکرد BSC (مطالعه موردی: شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه شهر اصفهان)
شناسه ملی مقاله: ICAMIB01_397
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیداکبر نیلی پور طباطبایی - استادیار و رئیس پژوهشکده ی مدیریت- پژوهشگاه مهندسی شاخص پژوه- دانشگاه اصفهان
اعظم السادات مصطفوی - دانشجوی کارشناسی ارشد، سازمان مدیریت صنعتی
پرنیان مهرآفرین - دانشجوی کارشناسی ارشد، سازمان مدیریت صنعتی
مریم احمدیان - دانشجوی کارشناسی ارشد، سازمان مدیریت صنعتی

خلاصه مقاله:
با توجه به محیط متلاطم اقتصادی و سیاسی حاکم بر جهان و افزایش چشم گیر رقابت در سیستم های کسب و کار، هر سازمانی نیازدارد به منظور شناخت وضعیت خود در زمان حال و ترسیم نقشه راه برای رسیدن به اهداف سازمانی در آینده نسبت به تدوین برنامهی راهبردی خود اهتمام ورزد. در پژوهش حاضر که طی شش ماهه ی دوم سال 1392 تا شش ماهه ی نخست سال 1393 صورتپذیرفته است، مدلی برای طراحی، تدوین، انتخاب و پیاده سازی استراتژی در شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه شهر اصفهانپیشنهاد شده است. مبنای این مدل کارت امتیازی متوازن می باشد، بر اساس این مدل پس از شناسایی و تدوین چشم انداز ومأموریت شرکت و بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید، استخراج استراتژی ها از طریق مدل SWOT صورت گرفته است وموقعیت این حوزه از طریق مدل SPACE مشخص گردیده است. به منظور انتخاب استراتژی های نهایی شرکت نیز از طریق مدلتحلیل سلسله مراتبی فازی اقدام شده است. سپس اهداف شرکت در هر یک از چهار دیدگاه پیشنهادی کارت امتیازی متوازن ( مالی،مشتری، فرایندهای داخلی و یادگیری و رشد) تعریف گردیده اند. در ادامه نقشه استراتژی تهیه شده و نحوه ی پیاده سازی استراتژیها و اهداف از طریق تنظیم اهداف کمی- سنجه ها و معیارها و زمان اجرای آن در کارت های امتیازی مشخص شد. استراتژی اصلیپیشنهاد شده طی این پژوهش بیانگر لزوم افزایش جذابیت نمایشگاهی و فروشگاهی و همزمان آموزش و به روز رسانی کارکنانسازمان می باشد. نتایج حاصل از ماتریس های IFE و EFE و ماتریس SPACE نیز اهمیت این موضوع را بیان می نمایند.

کلمات کلیدی:
برنامه ریزی استراتژیک، SWOT, F.AHP, BSC، فروشگاه زنجیره ای

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/397026/