CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی اثربرنامه های ترویجی‐آموزشی بر میزان کاهش مصرف فست فود (مطالعه موردی : ارائه کلیپ های تبلیغاتی به کودکان دبستان دخترانه سما)

عنوان مقاله: بررسی اثربرنامه های ترویجی‐آموزشی بر میزان کاهش مصرف فست فود (مطالعه موردی : ارائه کلیپ های تبلیغاتی به کودکان دبستان دخترانه سما)
شناسه ملی مقاله: ADSCONF01_017
منتشر شده در نخستین کنفرانس مدیریت تبلیغات در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

سوما فاتحی پناه - نویسنده مسئول دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی،دانشگاه آزاد سنندج
عادل صلواتی - استادیار گروه مدیریت دولتی، رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
رضا شافعی - استادیار گروه مدیریت بازاریابی، دانشگاه کردستان

خلاصه مقاله:
بازاریابی اجتماعی در طی چندین سال گذشته بارها در جهت تأثیرگذاری بررفتار بهداشتی مورد استفاده قرارگرفته شده است.تبلیغات به عنوان عنصری از آمیخته ی بازاریابی، نقش محوری در حفظ و بقای سازمانها با شناساندن و معرفی محصولات ایفا میکند. به عبارتی دیگر تبلیغات یکی از ابزارهای شناخته شده بازاریابی برای گسترش نفوذ در بازار و عامل مهم م صرف مح صولات است. هدف این مطالعه بررسی اثر ارائه برنامه های ترویجی-آموزشی که شامل بروشور، کلیپهای تبلیغاتی و مشاوره می باشد بر مصرف فست فود دانش آموزان دبستان سما میباشد. این مطالعه نیمه تجربی بر روی 56 نفر از دانش آموزان دبستان دخترانه وپسرانه سما در دو گروه آزمایش و کنترل انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامهای شامل دو قسمت بود سوالات زمینهای و سوالاتی در مورد میزان مصرف فست فود که با توجه به مطالعات قبلی طراحی شد. این پرسشنامه به صورت پیش آزمون در هر دو گروه تکمیل شد. سپس بر اساس اطلاعات به دست آمده برنامه ترویجی-آموزشی که شامل کلیپ تبلیغاتی و بروشور و مشاورهح ضوری بود برای گروه آزمایش طراحی و اجرا شد و پس از سه هفته آزمون ثانویه از هر دو گروه به عمل آمد. بعد از جمعآوری اطلاعات با ا ستفاده از آزمون فر ضیههای مختلف از جمله تحلیل واریانس فر ضیهها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج ن شان دادند که بین برنامه های ترویجی-آموز شی یعنی ارائه کلیپ، ارائه برو شور ودادن م شاوره بر کاهش م صرف ف ست فود در گروه آزمایش ارتباط معنی داری وجود دارد.

کلمات کلیدی:
بازاریابی، بازاریابی اجتماعی، تبلیغات، مصرف فست فود

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/421946/