CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بهینه سازی میزان روشنائی و توان مصرفی و غلبه برخطای میان سمبلی با استفاده از مدولاسیون QAM در سیستم های VLC برای کاربردهای مدیریت انرژی ساختمان(مخابرات سیار توسط امواج نوری)

عنوان مقاله: بهینه سازی میزان روشنائی و توان مصرفی و غلبه برخطای میان سمبلی با استفاده از مدولاسیون QAM در سیستم های VLC برای کاربردهای مدیریت انرژی ساختمان(مخابرات سیار توسط امواج نوری)
شناسه ملی مقاله: MAARS01_422
منتشر شده در همایش یافته های نوین در هوافضا و علوم وابسته در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

سحر اسداله زاده - بازرس کار،کارشناسی ارشد مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
ضیاء الدین دائی کوزه کنانی - استاد دانشگاه،رئیس دانشکده برق دانشگاه تبریز،دکترا برق الکترونیک

خلاصه مقاله:
در چندسال اخیر شاهد رشد روزافزون تحقیقات در خصوص ارتباطات نور مرئی و ایده استفاده از LED ها ، هم جهت ایجاد روشنایی و هم ارتباطات و انتقال داده ها می باشیم. انتظار می رود که ارتباطات نوری بی سیم در محیط داخلی با استفاده از LEDها در آینده ای نزدیک به طور گسترده ای مورد توجه قرار گیرد. تاکنون ویژگی های اساسی، بنیادی و مشکلات ارتباطات بی سیم با استفاده از LEDها مورد بررسی قرار گرفته و تحقیقات بسیاری در خصوص پاسخ ضربه ( 3-4) توزیع توان نوری ( 5-6) نسبت خطای بیتی و نسبت سیگنال به نویز و سایر ( 8) بازتاب ها (9)امکان استفاده از لینک های ارتباطی (12-10)روش های افزایش طول عمر لامپ های (14-13) LED انجام گرفته است. با توجه به اینکه کاهش احتمال خطا در ارسال اطلاعات و دستیابی به نرخ ارسال بالاتر، دو چالش عمده در سیستم های مخابراتی بی سیم محسوب می شود. به جهت دستیابی به یک ارسال باکیفیت، روش های مختلفی تاکنون مطرح شده است که می توان به الگوریتم ها یک کد گشایی تکرار شونده، کدهای فضا-زمان ، سیستم های چند ورودی-چند خروجی و مدلاسیون چند حاملی اشاره نمود. در این مقاله ابتدا با یک برنامه شبیه سازی براساس Matlabمحاسبه توزیع روشنایی، گسترش تاخیر RMSو شکل موج های دریافتی با توجه به موقعیت فرستنده و بازتاب از سوی دیوارها مورد بررسی واقع شده است که به شکل ذیل بررسی می گردد. در بخش دوم مدل سازی ساختار فیزیکی تشریح می گردد. در بخش سوان توصیف عملکرد روشنایی در بخش چهارم توصیف RMSبا گسترش تاخیر سیستم بررسی شده و سپس سعی شده تا با استفاده از سیستم های تصویری و نیز مقایسه دو نوع الگوریتم وفقی (RLS) حداقل مربعات بازگشتی و (LMS) حداقل میانگین مربعات میزان خطای میان سمبلی کاهش یابد. در واقع هدف طراحی و شبیه سازی یک لینک ارتباطی، به حداقل رساندن نرخ خطای بیتی و حداکثر کردن نرخ بیت است و سیگنال های انتقالی می باشد.

کلمات کلیدی:
الگوریتم های وفقی، سیستم های چند ورودی-چند خروجی، بهینه سازی مصرف انرژی،سیستم های VLC،فیلترهای تطبیقی،مدیریت انرژی ساختمان

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/441569/