CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی تأثیر شبکه های ارتباطی مستقیم و غیرمستقیم بر عملکرد درسی دانشجویان

عنوان مقاله: بررسی تأثیر شبکه های ارتباطی مستقیم و غیرمستقیم بر عملکرد درسی دانشجویان
شناسه ملی مقاله: MOCONF03_155
منتشر شده در سومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

یاسمن مستوری - دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گروه برق، دانشکده رایانه و فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین
ندا عبدالوند - دکتری مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس، استادیار و عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه الزهرا ( س)
سعیده رجایی هرندی - کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، گروه مدیریت، دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی، دانشگاه الزهرا ( س)

خلاصه مقاله:
توسعه های اخیر فناوری اطلاعات و سرویس های وب منجر به توسعه و گسترش شبکه های اجتماعی و ارتباطات شده است. وجود ارتباطات مؤثر، یکی از عوامل مهم در پیشرفت عملکرد درسی دانشجویان بوده است. هدف این پژوهش بررسی تأثیر فناوری و به طور خاص ارتباطات شبکه ای حاصل از نظریه شبکه اجتماعی بر عملکرد درسی دانشجویان است. با توجه به اینکه عملکرد آموزشی تا به امروز بیشتر از جنبه های فردی مورد بررسی قرار گرفته است و تأثیر ارتباطات بین فردی کمتر در آن دیده شده و با توجه به اهمیت ارتباطات و شبکه ارتباطی بین دانشجویان، این پژوهش به بررسی تأثیر ارتباطات بر عملکرد درسی می پردازد. این پژوهش از نوع غیر آزمایشی بود و از پرسش نامه به منظور گدا بلی اطلاعات استفاده شده است. از آمار توصیفی شامل میانگین و انحراف معیار و آمار استنباطی شامل هم بستگی پیرسون و رگرسیون سلسله مراتبی استفاده شده است. نتایج مطالعه زمینه ای در میان 139 نفر از دانشجویان نشان داد که روابط مستقیم هم بستگی معناداری با عملکرد درسی دارد، نتایج آزمون رگرسیون برای پیش بینی عملکرد درسی نیز نشان داد که روابط مستقیم و غیرمستقیم تأثیر قابل توجهی بر عملکرد درسی دارد.

کلمات کلیدی:
شبکه های ارتباطی، روابط مستقیم، روابط غیر مستقیم، شبکه اجتماعی، عملکرد درسی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/441797/