CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارائه مدلی برای ارزیابی و رتبه بندی واحدهای مالیاتی با رویکرد تحلیل عاملی (مورد مطالعه: اداره کل امور مالیاتی استان آذربایجان شرقی)

عنوان مقاله: ارائه مدلی برای ارزیابی و رتبه بندی واحدهای مالیاتی با رویکرد تحلیل عاملی (مورد مطالعه: اداره کل امور مالیاتی استان آذربایجان شرقی)
شناسه ملی مقاله: AMSCONF04_019
منتشر شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مدیریت و حسابداری در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

عسگر پاک مرام - استادیار حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب- نویسنده
ابراهیم رستم نژاد - دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد واحد بناب
رقیه اکبرپور - کارشناس ارشد مدیریت دولتی مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب

خلاصه مقاله:
هدف کلی تحقیق حاضر ارائه مدلی برای ارزیابی و رتبه بندی واحدهای مالیاتی با رویکرد تحلیل عاملی در اداره کل امورمالیاتی استان آذربایجان شرقی می باشد. برای ارزیابی و رتبه بندی واحدهای مالیاتی، تعداد 40 عامل مرثر بر آن با مطالعهکتب، مقالات، تحقیقات پیشین و کسب نظر از کارشناسان امر، به صررت اولیه شناسایی گردید. جامعه آماری تحقیق حاضرکارکنان اداره کل امرر مالیاتی استان آذربایجان شرقی به تعداد 1121 نفر می باشد. حجم نمونه آماری بر اساس فرمولکوکران 286 نفر برآورد و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شده است. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامهشاخص های مرثر بر ارزیابی و رتبه بندی واحدهای مالیاتی با استفاده از روش تحلیل عاملی است که پس از سنجش روایی وپایایی و اطمینان از آن در اختیار نمونه آماری گرفت. در تحقیق حاضر برای ارزیابی و رتبه بندی واحدهای مالیاتی وشاخص های مرثر بر آن از تکنیک تحلیل عاملی اکتشافی و تائیدی استفاده شده است. درنتیجه مطالعه حاضر، از 40 عامل31 عامل شناسایی و در 7 بعد دسته بندی شد.

کلمات کلیدی:
ارزیابی عملکرد، واحدهای مالیاتی، شاخص های عملکرد، طرح جامو مالیاتی، تحلیل عاملی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/567777/