CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

اولویتبندی هشت جنبه کیفیت (از منظرگاروین) بر MQFD با رویکرد AHP از منظر مدیران خط تولید (مورد مطالعه: مجتمع فولاد مبارکه اصفهان)

عنوان مقاله: اولویتبندی هشت جنبه کیفیت (از منظرگاروین) بر MQFD با رویکرد AHP از منظر مدیران خط تولید (مورد مطالعه: مجتمع فولاد مبارکه اصفهان)
شناسه ملی مقاله: GCONFERENCE01_035
منتشر شده در اولین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مدیریت، اقتصاد،حسابداری و علوم تربیتی در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

سمانه درویشی - دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت صنعتی، دانشگاه غیرانتفاعی راغب اصفهانی
محمدرضا دلوی - نویسنده مسیول، استادیار، دکترای مدیریت بازرگانی، دانشگاه غیرانتفاعی راغب اصفهانی

خلاصه مقاله:
افزایش سرمایه گذاری بر ماشین آلات صنعتی و اتوماسیون، همچنین افزایش ارزش مالی و اقتصادی آن ها، مدیران و صاحبان صنایع را به تکاپوی ایجاد راهکارهایی منطقی که قادر به بیشینه سازی طول عمر مفید تجهیزات تولیدی خویش و طولانی کردن چرخه عمر اقتصادی آنها کند، وادار نمود. هدف از مطالعه حاضر، اولویت بندی هشت جنبه کیفیت (از منظرگاروین) بر گسترش عملکرد کیفیت نگهداری و تعمیرات با رویکرد تحلیل سلسله مراتبی از منظر مدیران خط تولید (مورد مطالعه: مجتمع فولاد مبارکه اصفهان) بود. این مطالعه از نوع توصیفی-پیمایشی و کاربردی بود که به صورت میدانی و مقطعی در شش ماه دوم سال 1394 در مجتمع فولاد مبارکه اصفهان انجام شد. داده ها در ابتدا با مرور سیستماتیک و پس از آن با مصاحبه با 15 نفر از مدیران خط تولید آن مجتمع جمع آوری شده و با تکنیک تحلیل سلسله مراتبی و نرم افزار اکسپرت جویس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با توجه به چارچوب نهایی ارایه شده از مرور سیستماتیک و نظرات کارشناسان، در نهایت 8 گزینه، 14 معیار اصلی و 45 زیرمعیار مشخص شد. که 8 گزینه به ترتیب اهمیت شامل: عملکرد، کیفیت درک شده، استحکام و قابلیت خدمات، قابلیت اطمینان، مطابقت، ماندگاری، ویژگی، زیبایی شناختی بودند. براساس نتایج حاصل از اهمیت هشت جنبه کیفیت گاروین، می توان عنوان کرد که تمامی عوامل بر گسترش عملکرد کیفیت نگهداری و تعمیرات موثر بوده و با توجه به تولیدات این بخش از صنعت که با واسطه در اختیار مصرف کنندگان نهایی قرار می گیرد، گزینه های فنی مهمتر از گزینه های ظاهری مورد توجه واقع شده اند.

کلمات کلیدی:
خانه کیفیت، تعمیر و نگهداری بهره ور، تحلیل سلسله مراتبی، مدل گسترش عملکرد کیفیت نگهداری و تعمیرات

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/586204/