CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی عوامل موثر بر اجرای موفقیت آمیز دولت الکترونیکی در سازمان بنادر و دریانوردی کشور (مورد مطالعه: بنادر و دریانوردی شمال ایران)

عنوان مقاله: شناسایی عوامل موثر بر اجرای موفقیت آمیز دولت الکترونیکی در سازمان بنادر و دریانوردی کشور (مورد مطالعه: بنادر و دریانوردی شمال ایران)
شناسه ملی مقاله: MEAHB01_161
منتشر شده در کنفرانس جهانی مدیریت، اقتصاد حسابداری و علوم انسانی در آغاز هزاره سوم در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

طالب اقبالی بر مچی - دانشجوی کار شناسی ارشد رشته مدیریت دولتی سیستم های اطلاعاتی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، قزوین، ایران
احمد سرداری - دانشیار گروه مدیریت بازرگانی، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد، استاد مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، قزوین، ایران

خلاصه مقاله:
دولت الکترونیکی استفاده سهل و آسان از فناوری اطلاعات به منظور توزیع خدمات دولتی به صورت مستقیم به شهروندان بدون هیچ گونه محدودیت زمانی و مکانی می باشد. در راه تحقق و پیاده سازی دولت الکترونیکی، موانع بسیاری اعم از محدودیت های فناورانه، اقتصادی و مالی، نگرش های موجود در جامعه در سطح مدیران و کارکنان سازمان های مختلف و شهروندان قابل مشاهده است.از این رو محقق بر آن است تا شناسایی عوامل موثر بر اجرای موفقیت آمیز دولت الکترونیکی در سازمان بنادر و دریانوردی کشور (مورد مطالعه سازمان بنادر و دریانوردی شمال کشور) بپردازد. جامعه آماری شامل 1500 نفر از کارکنان بنادر و دریانوردی شمال ایران است. نمونه مورد مطالعه 325 نفر از کارکنان بنادر و دریانوردی شمال ایران براساس نمونه گیری طبقه ای تصادفی هستند که در مطالعه شرکت کردند. ابزارهای اندازه گیری تحقیقات کمی بصورت پرسشنامه محقق ساخته می باشند. یافته های حاصل از آزمون سوال های تحقیق در مدل عاملی مورد بررسی مقدار کای اسکوایر برابر با 701 / 36 به دست آمده است که در سطح اطمینان 99 درصد معنادار است. شاخص نیکویی برازندگی ( GFI ) برابر با 0/976 به دست آمده است؛ بنابراین شاخص های برازش مدل نیز مقادیر مطلوبی را نمایش می دهد. با توجه به این موارد می توان گفت سوالات مورد نظر از قدرت تبیین خوبی برخوردار هستند. همچنین باتوجه به مدل نهایی و بارهای عاملی استاندارد، عواملی که اولویت بالاتری دارند شامل عوامل ویژگی های نوآوری و درک آسان بودن کاربرد و عواملی که کمترین تاثیر یا اولویت را دارند عوامل سازمانی و تمایل به کاربرد می باشند.

کلمات کلیدی:
دولت الکترونیکی، بنادر شمال، اجرای موفقیت آمیز دولت الکترونیکی، نگرش نسبت به فنا

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/591768/