CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارایه الگویی جهت شناخت عوامل موثر بر زنجیره تامین الکترونیک (نقش زمینه های تکنولوژیکی، سازمانی و محیطی) (مطالعه موردی: شرکت شهرک های صنعتی کرمانشاه)

عنوان مقاله: ارایه الگویی جهت شناخت عوامل موثر بر زنجیره تامین الکترونیک (نقش زمینه های تکنولوژیکی، سازمانی و محیطی) (مطالعه موردی: شرکت شهرک های صنعتی کرمانشاه)
شناسه ملی مقاله: KAUHEM01_012
منتشر شده در کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی در سال 1396
مشخصات نویسندگان مقاله:

وریا نقشی - گروه مدیریت صنعتی، دانشکده علوم انسانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران
ایوب رحیم زاده - گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

خلاصه مقاله:
این پژوهش از نظر هدف در حیطهی پژوهشهای کاربردی قرار دارد. و از نظر فرایند اجرا از نوع پژوهش-های کیفی می باشد و از نظر منطق اجرا استقرایی است. از آنجا که این پژوهش به دنبال ارایه الگویی جهتشناخت عوامل موثر بر زنجیره تامین الکترونیک در شرکت شهرک های صنعتی کرمانشاه است، لذا ماهیتتحقیق توصیفی و از نوع پیمایشی میباشد و از نظر زمان انجام پژوهش به صورت مقطعی انجام گرفتهاست. این پژوهش از لحاظ روش یک نوع پژوهش فرضیه آزمایی است که یکی از انواع تحقیقات میدانیمی باشد. کل جامعه آماری پژوهش شرکتهای موجود در شهرک صنعتی شهرستان کرمانشاه به تعداد 141شرکت می باشد. با توجه به آمار گرفته شده از اتاق بازرگانی، حجم کل طبقات کارکنان، کارشناسان ومدیران 103 شرکت صنعتی شهر کرمانشاه 406 نفر بود، که حجم نمونه با توجه به فرمول زیر 198 نفرمحاسبه شد. جهت گردآوری داده ها از ابزار پرسشنامه استفاده می گردد. روش جمع آوری داده ها در اینپژوهش، استفاده از پرسشنامه بسته با طیف 5 گزینه ای لیکرت است. جهت تجزیه و تحلیل داده هایپژوهش از نرم افزارهای SPSS22 و AMOS20 استفاده شد. نتایج نشان داد. بین سود ادراک شده واحتمال استفاده از زنجیره تامین الکترونیک رابطه معناداری وجود ندارد. اما بین هزینه های ادراک شده واحتمال استفاده از زنجیره تامین الکترونیک رابطه معناداری وجود دارد. بین اندازه شرکت و احتمال استفادهاز زنجیره تامین الکترونیک رابطه معناداری وجود دارد. بین پشتیبانی مدیریت عالی و احتمال استفاده اززنجیره تامین الکترونیک رابطه معناداری وجود دارد. بین ظرفیت های جذب و احتمال استفاده از زنجیرهتامین الکترونیک رابطه معناداری وجود دارد. بین الگوهای تجاری و احتمال استفاده از زنجیره تامینالکترونیک رابطه معناداری وجود دارد. بین مزیت رقابتی و احتمال استفاده از زنجیره تامین الکترونیکرابطه معناداری وجود دارد.

کلمات کلیدی:
زنجیره تامین الکترونیک، زمینه های تکنولوژیکی، سازمانی، محیطی، شرکت شهرک های صنعتی کرمانشاه

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/658677/