CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی میزان کاهش زمان سفر عابرین پیاده با کاربرد استراتژی استفاده از پل عابرپیاده (با استفاده از شبیه سازی میکروسکوپیک به وسیله نرم افزار (AIMSUN)

عنوان مقاله: ارزیابی میزان کاهش زمان سفر عابرین پیاده با کاربرد استراتژی استفاده از پل عابرپیاده (با استفاده از شبیه سازی میکروسکوپیک به وسیله نرم افزار (AIMSUN)
شناسه ملی مقاله: TTC16_330
منتشر شده در شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

سینا پرسته - کارشناسی ارشد مهندسی عمران، مهندسی حمل و نقل، دانشگاه ساپینزا رم، آیتالیا
فریدون مقدس نژاد - دانشیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی عمران، ساختمان شماره ۲، طبقه چهارم
شکوفه امیرخانی - کارشناسی ارشد مهندسی عمران، مهندسی حمل و نقل، دانشگاه ساپینزا رم، آیتالیا
علیرضا نوری - دکترای مهندسی عمران- راه و ترابری، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی عمران، ساختمان شماره ۲

خلاصه مقاله:
رفتار عابرین پیاده به طور کلی تابع دو دسته عوامل کالبدی و فرهنگی است. به نظر میرسد که محدودیتهای کالبدی تاثیر، نسبتا0 نیرومندی بر انتخاب مقصد عابرین پیاده باقی میگذارند. هدف از این تحقیق، یافتن موثرترین پارامترهای ورودی، بر زمان سفر و تاخیر به دست آمده از مدل و اعمال استراتژی واقعنگرانه در منطقه مورد شبیه سازی به منظور بهبود وضعیت زمان تاخیر عابرین پیاده میباشد. نتایج شبیه سازی حاکی از این مطلب است که تاخیرات در وضعیت موجود 396 ثانیه بوده که در صورت احداث و استفاده 100 درصدی عابرین پیاده از پل عابر به 99 ثانیه برای خودروها کاهش خواهد یافت. همچنین کل زمان سفر عابرین در وضعیت موجود برابر با 526 هزار ثانیه بوده، که در صورت استفاده 100 درصدی عابرین از پل عابرپیاده به 316 هزار ثانیه کاهش خواهد یافت. یکی از مهمترین فاکتورها، مصرف سوخت است، که در صورت استفاده 100 درصدی عابرین از پل عابر بیش از 50 درصد کاهش را نشان میدهد. همچنین مطالعات اقتصادی این پروژه، نشان دهنده نرخ بازگشت سرمایه ای برابر با 28,3 درصد خواهد بود.

کلمات کلیدی:
عابرین پیاده، شبیه سازی میکروسکوپیک، پل عابر پیاده، زمان سفر

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/717745/