CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی عملکرد عایق حرارتی (EIFS) در جداره های خارجی و تاثیر آن بر کاهش مصرف انرژی در ساختمان )نمونه موردی ساختمان های شهر قزوین)

عنوان مقاله: بررسی عملکرد عایق حرارتی (EIFS) در جداره های خارجی و تاثیر آن بر کاهش مصرف انرژی در ساختمان )نمونه موردی ساختمان های شهر قزوین)
شناسه ملی مقاله: UOT04_028
منتشر شده در چهارمین همایش ملی شهرسازی و معماری در گذر زمان در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

حسین مددی - استادیار گروه معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه بین الملل قزوین
پریچهر معافی غفاری - دانشجوی دکتری معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

خلاصه مقاله:
در راستای تامین شرایط آسایش برای افراد در ساختمان ها، به مصرف انرژی زیادی نیاز است، بنابراین استفاده از روش های کاهش مصرف انرژی ضروری است. یکی از روشهای کاهش مصرف انرژی استفاده از عایق حرارتی در جداره های خارجی ساختمان میباشد. استفاده از عایق حرارتی در ساختمان ها در سال های اخیر بطور چشمگیری افزایش یافته است. در این مقاله سعی گردیده است، خواص، ویژگیها و دامنه کاربرد سیستم EIFS معرفی گردد. مساله اصلی در این تحقیق بیان و ارزیابی اجرای این سیستم میباشد. سوال اصلی تحقیق این است که اجرای سیستم EIFS به عنوان عایق در ساختمانهای شهر قزوین امکان پذیر است. و فرض تحقیق بر این است که اجرای عایق کاری حرارتی در آپارتمان های مسکونی شهر قزوین کامل نیست. روش تحقیق توصیفی – تحلیلی بر اساس مشاهدات و مطالعات کتابخانه ای و استفاده از مقررات سیستم عایق کاری خارجی EIFS که بصورت کتاب توسط شرکت CHM در کانادا گردآوری شده و به چاپ رسیده است، میباشد. همچنین با ارایه جزییات معماری این سیستم به دلیل مقاومت حرارتی، سبکی وزن، قیمت، راندمان و تولید در شرایط آب و هوایی مناطق سردسیر در کشورمان، بر امکان استفاده گسترده از آن در صنعت ساختمان تاکید شده است تا مقدمهای باشد برای تحول هرچه بیشتر در فنآوری ساختمانی در ایران.

کلمات کلیدی:
سیستم عایق کاری EIFS، عایق کاری حرارتی، مصرف انرژی، مقاومت حرارتی، صرفه جویی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/730542/