CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی عملکرد در حوزه ی مدیریت تدارکات پروژه های عمرانی با استفاده تحلیل پوششی ×داده ها (مطالعه موردی شهرداری منطقه 20 تهران)

عنوان مقاله: ارزیابی عملکرد در حوزه ی مدیریت تدارکات پروژه های عمرانی با استفاده تحلیل پوششی ×داده ها (مطالعه موردی شهرداری منطقه 20 تهران)
شناسه ملی مقاله: RMCE01_185
منتشر شده در اولین همایش ملی مدیریت و اقتصاد با رویکرد اقتصاد مقاومتی در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

جلیل بهجتی - دانشجوی دانشگاه آزاد واحد پرند
داوود جعفری - دانشجوی دانشگاه آزاد واحد پرند
قاسم فرج پورخاناپشتانی - استادیار دانشگاه آزاد واحد پرند

خلاصه مقاله:
مدیریت تدارکات و خرید پروژه یک راه حل جامع، منظم و سیستماتیک است که به یکپارچه سازی مبانی ارتباط با فروشندگان و پیمانکاران، یعنی فرآیندهای استعلام، مناقصه، خرید، نظارت و کنترل دقیق تر فرآیند خرید میانجامد. فرایندهای به کار گرفته شده در مدیریت خرید و تدارکات، ثبت دقیق و اتوماسیون فرایندهای خرید و تدارکات و بهینه سازی تعاملات و ارتباط های تجاری در محدوده درونی و برونی سازمان را با هدف بهینه سازی رابطه سازمان با ارایه کنندگان کالاها و خدمات در داخل و خارج از کشور، ممکن می سازد. هدف نهایی از مدیریت خرید وتدارکات پروژه، به پایان رساندن و تحویل به موقع و کیفی طرح است. ازاینرو، امروزه از فنون جدیدی برای ارزیابی عملکرد سازمانها استفاده میشود که یکی از کاربردیترین آن ها تکنیک تحلیل پوششی داده ها (DEA) است. این تکنیک مبتنی بر رویکرد برنامهریزی خطی است و هدف اصلی آن، مقایسه و ارزیابی تعدادی از واحدهای تصمیم گیرنده مشابه است که مقدار ورودیهای مصرفی و خروجی های تولیدی متفاوتی دارند.در این تحقیق برای ارزیابی کارایی نسبی 20پیمانکار پروژه های عمرانی از مدل CCR در تحلیل پوششی داده ها استفاده شده و پس از مشخص کردن پیمانکارهای کارا و ناکارا، اقدام به رتبه بندی پیمانکار ها با استفاده از مدل AP-CCR نموده ایم. در این تحقیق متغیرهای ورودی شامل: میانگین میزان تجربه یا سابقه کار به سال ، داشتن ماشین آلات و تجهیزات مدرن و توان تجهیز کامل بموقع کارگاه، ، توان مالی و پشتیبانی(به میلیون ریال) می باشد و متغیرهای خروجی شامل: اتمام به موقع پروژه(در زمان تعیین شده)، طراحی و نوآوری فرآیند ، کیفیت (رعایت استاندارد) می باشد.

کلمات کلیدی:
ارزیابی عملکرد، تحلیل پوششی داده ها((DEA، رتبه بندی، پروژه های عمرانی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/819546/