CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی تاثیر سبک مدیریت، یادگیری سازمانی و نوآوری سازمانی با کاربست نظریه رهبری تحول گرا (مطالعه موردی: شرکت مهندسان مشاور فرنهاد)

عنوان مقاله: ارزیابی تاثیر سبک مدیریت، یادگیری سازمانی و نوآوری سازمانی با کاربست نظریه رهبری تحول گرا (مطالعه موردی: شرکت مهندسان مشاور فرنهاد)
شناسه ملی مقاله: ICOCS02_336
منتشر شده در کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی در سال 1397
مشخصات نویسندگان مقاله:

احمد جعفرزاده افشاری - استادیار دانشگاه شمال
هادی بهارلو - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه مهر البرز
تورج صادقی اصل - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه مهر البرز

خلاصه مقاله:
یادگیری سازمانی می تواند در شرکت ها نقش بسزایی داشته باشد. هدف از اجرای این پژوهش ارزیابی اثرات کنشگر در مدیریت، یادگیری و نوآوری سازمانی با کاربست نظریه رهبری تحول گرا است. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی است و بر اساس روش، توصیفی- پیمایشی است. با توجه به جامعه آماری، 36 نفر از کارکنان شرکت مهندسان مشاور فرنهاد به عنوان نمونه، پرسشنامه را تکمیل کرده اند. برای تجزیه و تحلیل داده های پژوهش از نرم افزار SPSS استفاده شده است. در این پژوهش فرضیه های مطرح شده همگی تایید شده اند و تاثیر رهبری تحول گرا در یک سازمان، بر یادگیری سازمانی و سپس نوآوری سازمانی ، تاثیر رهبری تحول گرا در یک سازمان، بر یادگیری سازمانی ، تاثیر رهبری تحول گرا در یک سازمان، بر نوآوری سازمانی ، تاثیر یادگیری سازمانی، بر نوآوری سازمانی به اثبات رسید. این پژوهش نشان داد که یادگیری سازمانی بر نوآوری سازمانی اثرگذاشته و به وسیله رهبری تحول گرا می توان بر درک بهتر یادگیری سازمانی توسط کارکنان افزود.

کلمات کلیدی:
سبک مدیریتی، نوآوری سازمانی، یادگیری سازمانی، رهبری تحول گرا

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/918471/