خلاصه فعالیتهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممقان

تعداد مقالات منتشر شده بر اساس داده های سیویلیکا: 273
تعداد طرح های پژوهشی منتشر شده بر اساس داده های سیویلیکا: 0
نوع مرکز: دانشگاه آزاد
رتبه علمی در کل کشور: 533
رتبه علمی در بین دانشگاه آزاد: 190
دسترسی سیویلیکا:عدم دسترسی
دسترسی ISI:عدم دسترسی
فارغ التحصیلان دارای رزومه در سیویلیکا: 2 نفر

آخرین مقالات نمایه شده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممقان

بررسی عوامل موثر بر ناترازی سیستم بانکی ایران: رویکرد خودرگرسیون با وقفه های توزیعی نوشته محمد کلامیبیوپلیمرهای کاربردی در بسته بندی نان و محصولات نانوایی نوشته امید میرزایی تاشبهینه سازی تقطیع تصاویر با الگوریتم های هوش ازدحامی ترکیبی چندهدفه نوشته وحید شفاعی نهندمروری بر دوقلوی دیجیتال (Digital Twin) در صنعت نوشته وحید شفاعی نهنداولویت بندی مخاطرات زیست محیطی شهر تیمورلو در مدیریت بحران با استفاده از روش تاپسیس نوشته مهدی نعمت زادهبررسی نقش آگهی های تلویزیون در مدیریت تصادفات جاده ای نوشته رضا انتخابیبررسی مفاهیم و کاربردهای پول دیجیتال بانک مرکزی نوشته محمد کلامیطراحی مدل ارزیابی عملکرد بازاریابی شعب بانک های جمهوری اسلامی ایران بر اساس روش آمیخته* نوشته رسول وظیفهCollaborative Distribution and Scattered EnergyStorage in the Electricity Distribution Network basedon Photovoltaic Production Generators based onRadiation Angle نوشته Vahid Shafaei NahandComparison of Women's Satisfaction and Empowerment through an Asset-Based Approach in Formal and Informal Settlements (Case S tudy: Zafaraniyeh and Rezvanshahr Neighborhoods in Tabriz) نوشته Raheleh Abdollahiبررسی ثبات انبارمانی سرد و خصوصیات حسی نوشیدنی فراسودمند بدون شکر افزوده بر پایه شیر گاو ترکیبی با آب هویج نوشته Rohollah Pashaei Bahramبررسی اثر جایگزینی شکر با دو شیرین کننده قند مایع خرما و شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی بستنی کم کالری و فراسودمند نوشته ارزیابی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شکرهای قهوه ای تصفیه نشده چغندر قند کارخانه های شمال غرب به عنوان جایگزین شکر سفید نوشته تاثیر افزودن پودر زرشک (Berberis vulgaris) بر ویژگی های فیزیکی – شیمیایی و میکروبی ذرت حجیم شده فراسودمند نوشته Mostafa Bakmohamadporتاثیر جایگزینی شکر با شیره خرما و استویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج نوشته تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته نوشته بررسی تاثیر افزودن صمغ گوار و امولسیفایر پروپیلن گلیکول منواستئارات بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی نوشته مقایسه تاثیر عصاره زنجبیل به عنوان ماده منعقد کننده در تهیه پنیر تازه فاقد آب پنیر (whey-less) نوشته Mahsa Karimpourاثر پرتوتابی و نگهداری در غلظت های مختلف آب نمک و سرکه بر کیفیت و ماندگاری قارچ ترافل بیابانی (Terfezia claveryi) نوشته Bahrareh Daeiویژگی های کیفی روغن استخراج شده با پرس سرد از دانه بزرک همراه با برگ زیتون آنزیم-بری شده نوشته Ramin Teymouri Okhchlar