خلاصه فعالیتهای علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

تعداد مقالات منتشر شده بر اساس داده های سیویلیکا: 739
تعداد طرح های پژوهشی منتشر شده بر اساس داده های سیویلیکا: 0
رتبه علمی در کل کشور: 337
رتبه علمی در بین پژوهشگاه دولتی: 20
دسترسی سیویلیکا:عدم دسترسی
دسترسی ISI:عدم دسترسی
اساتید دارای رزومه در سیویلیکا: 6 نفر

آخرین مقالات نمایه شده از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

ارزیابی فرآیند حباب زایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر نوشته مصطفی شهیدی نوقابیتاثیر بسته بندی فعال و خلاء بر ویژگی های کیفی و بار میکروبی کلاله خشک زعفران (Crocus sativus L.) نوشته راضیه نیازمندروش های تیتراسیونی و طیف سنجی برای تعیین شاخص پراکسید در روغن های خوراکی: چالش ها و راه حل ها نوشته Moslem Jahani و Ebrahim Fooladiاهمیت پرتودهی هسته ای جهت کاهش آلودگی های میکروبی مواد غذایی نوشته - - و Maryah Ghayoorروش های اندازه گیری آفلاتوکسین ها نوشته - -مروری بر اهمیت تکنیک الایزا و کاربرد آن در صنایع غذایی نوشته - - و - -آنتوسیانین ها: از منبع تا مصرف نوشته Javad Feizyنقش حیاتی بلانک در آماده سازی نمونه ها نوشته javad feiziمروری بر روش های نوین استخراج عصاره های گیاهی نوشته - - و - -Progressive concept of postbiotic metabolites, new horizons of applied microbiology in functional foods and nutraceuticals نوشته Marzieh Hosseininezhad,Research Article: Encapsulation of the extracted phycobiliprotein from Gracilaria gracilis in nanoliposomes: Physicochemical, structural and stability properties نوشته M. Shahidi Noghabiفرصت ها و چالش های استفاده از پلاسمای سرد در دامپزشکی نوشته اسما گلمکانیشناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتریایی اسانس مریم گلی سفید (salvia chloroleuca rech.f.&allen) در استان خراسان شمالی نوشته قدیر رجب زادهچالش های تولید تجهیزات کاهنده صدا و راهکارهای گذر از آن در صنایع نفت و فولاد نوشته علی فائزیانکاربرد حسگرهای زیستی در شناسایی آلاینده های محیط زیستی ناشی از صنایع کشاورزی نوشته مرضیه حسینی نژاد و سعید صمدیتبیین شاخص های غذای طیب به عنوان غذای برتر نسبت به غذای ارگانیک و فراسودمند نوشته Sara Naji-Tabasi و Hussain Zamani و Javad FeizyEvaluation of Microencapsulated Essential Oils in Broilers Challenged with Salmonella Enteritidis: A Focus on the Body’s Antioxidant Status, Gut Microbiology, and Morphology نوشته Gh Rajabzadehارزیابی کیفیت آب شرب گاوهای شیری در گاوداری های صنعتی حومه مشهد از نظر وجود فلزات سنگین، نیترات و سولفات نوشته اسما گلمکانیبیو پلیمر پلی ساکاریدی برای مصارف دامپزشکی نوشته اسما گلمکانیImprovement of friable callus induction of Crocus sativus L. and establishment of a cell suspension culture system with high biomass نوشته Seyed Mahdi Ziaratnia و Ghadir Rajabzadeh

کنفرانسهای برگزار شده موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

تاکنون 3 کنفرانس توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شده و اطلاعات آن در پایگاه سیویلیکا مستند می باشد. لیست کنفرانسهای موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به صورت زیر است:

ژورنالها و مجلات علمی پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

تاکنون 1 ژورنال منتشر شده توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در پایگاه سیویلیکا نمایه شده است: