اطلاعات کنفرانس
دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
محل برگزاری: تهران
تاریخ برگزاری: 20 اسفند 1399
تاریخ نمایه سازی: 1 اردیبهشت 1400
تعداد صفحات: 691
تعداد مقالات :60
نمایش مقالات: 42444
شناسه ملی این کنفرانس: FOODCONG02
نویسندگان مشارکت کننده: 148 پژوهشگر
مجموعه مقالات دومین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
1. آشنایی با بسته بندی هوشمند ، انواع آن و کاربرد آن در نگهداری فرآورده های گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 72. اثرات بذر کتان عمل آوری شده جیره غذایی بر عملکرد ، قابلیت جوجه درآوری در بلدرچین ژاپنی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 83. اثرات بذر کتان عملآوری شده جیره غذایی بر صفات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 94. استاندارد ISO22000 و ایمنی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: فاطمه زراعت پیشهتعداد صفحات مقاله: 55. بررسی اثر آستاگزانتین و ویتامین C بر ویژگی های اکسیداسیون سس سالاد چرب
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 286. بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 67. بررسی ارتباط تغذیه و سبک زندگی مادران در دوران بارداری با کم وزنی بدو تولد نوزدان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی- درمانی شهر زهک در سال 1397
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 128. بررسی امکان استفاده از گاز ازن در ضدعفونی خوراک کامل طیور
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 129. بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه دارویی درمنه در مناطق مختلف رویش
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1310. بررسی تاثیر شکر قهوه ای برسلامت جامعه و فرآیند تولیدآن در کارخانه قند تربت حیدریه
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 813. بررسی شیرین کننده های مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1614. بررسی عملکرد جایگزینی آرد گندم با پودر کنجد کامل بر خواص فارینوگرافی، شیمیایی و حسی نان سنگک
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سبیکه جوینی پورتعداد صفحات مقاله: 1215. بررسی عوامل غذایی موثر بر جلوگیری از بروز بیماری های قلبی با مروری بر تحقیقات انجام شده
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 816. بررسی عوامل موثر بر امنیت غذایی در ایران و جهان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1117. بررسی عوامل موثر بر جذب روغن در چیپس سیب زمینی و راه های کاهش آن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1518. بررسی فعالیت پروتئازی ژئوباسیلوس استروترموفیلوس، ردوکوس اریتروپولیس و دو سویه باسیلوس لیکنی فرمیس و پومیلوس در تجزیه پر مرغ
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 819. بررسی نقش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در توسعه پایدار روستاهای شهرستان نطنز
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: ساجده کریمی کندزیتعداد صفحات مقاله: 620. بررسی پایداری اکسیداسیونی امولسیون روغن بزرک (Linum Usitatissimum) پرشده در هیدروژل های آلژیناتی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2021. بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تاکید بر جوامع روستایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1022. بهینه سازی فناوری فرآوری ضایعات مایع از كارخانجات فرآوری گوشت
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1223. بیماری زایی سالمونلا و اشرشیاکلای در آب و سبزیجات
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 624. تأثیر فرایندهای حرارتی و سرمایی بر مهاجرت فلزات سنگین از ظروف مسی با روکش قلع به شبیه ساز غذا
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: پروانه بانوی - مهشید حیدری - سمیرا رئیسی - احسان صادقی - رضا محمدی - میلاد روحیتعداد صفحات مقاله: 2725. تاثیر مخارج دولت بر رشد بخش کشاورزی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 926. تاثیر پوشش پروتئین ایزوله شده آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر روی ماندگاری بادام زمینی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 927. ترکیب روش های حرارتی با کنترل فعالیت آبی و فشار در نگهداری مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1228. تعیین میزان سدیم هیدرو سولفیت (بلانکیت) در نبات های سنتی، قند و شکر موجود در کارگاه های شهرکرد در سال 1398
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 829. تغییر و پایداری اکسایشی در شیر خام، شیر پاستوریزه و شیر پاستوریزه طعم دار
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1030. تهیه سس مایونز با استفاده از آب پنیری و شیر
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1731. تهیه نانوامولسیو ن اسان س مرزنجوش و بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ض د قارچی آن بعنوان نگه دارنده طبیعی موادغذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1032. تهیه نانوامولسیون اسانس لیموترش و بررسی خواص ضد باکتریایی آن بعنوان نگه دارنده طبیعی موادغذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 933. تولید پوشش نانوکامپوزیت LDPE بر پایه نانو ذرات نقره به روش اختلاط مذاب (melt mixing) و مطالعه اثر پوشش تولیدی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر ماندگاری کره
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2234. جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های مولد اسید استیک از ماده خوراکی تهیه شده با انگور D.Sap
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 535. جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری های مولد اسید استیک از ماده خوراکی تهیه شده با سیب D.Sap
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 536. لاکتیتول-ویژگی و کاربرد
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1737. مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 3338. مروری بر ارتباط بین گیاهان دارویی كاهنده چربى و صنایع غذایى
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: امیرحسین عابدینیتعداد صفحات مقاله: 939. مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1241. مروری بر ترکیبات و خواص دارویی گیاه آویشن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: سودا زنگ آباد حقیقیتعداد صفحات مقاله: 843. مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1444. مروری بر ساختار، مکانیسم تشکیل آکریل آمید، روش های کاهش و راه های اندازه گیری آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 945. مروری بر فرآوری ضایعات صنعت قند
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1147. مروری بر کاربردهای بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: مهران خلیلی دهکردیتعداد صفحات مقاله: 1848. مروری برتاثیر فرآیند هردل روش غیر مستقیم وکاربرد آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1749. مهم ترین بیماری های انگلی گوشتی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 650. نئوتام: خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، ارگانولپتیکی و کاربرد آن در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 10
نتایج 1 تا 50 از مجموع 60