اطلاعات کنفرانس
مجموعه مقالات ششمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
1. اثر ترکیبات هورمونی محیط کشت بر باززایی نوشاخه و ریشه در کالوس بادرنجبویه (.Melissa officinalis L)
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 82. اثر تیمارهای هورمونی بر القا کالوس در گیاه دارویی نرگس (.arcissus tazetta L)
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 73. اثر صمغ گوار بر خصوصیات شیمیایی و رئولوژیکی خمیر آرد برنج
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 114. اثر مخلوط نشاسته ذرت و ژلاتین بر مقاومت حرارتی شکلات
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: حسام الدین ربی - نارملا آصفی - سمیرا یگانه زاد - مهدی علیزاده اقدم - مهدی باباپور دیزجیتعداد صفحات مقاله: 155. ارزیابی ضایعات گوجه فرنگی و ارزش مازاد این محصول در کشورهای نروژ، بلژیک، لهستان و ترکیه
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: مهران خلیلی دهکردیتعداد صفحات مقاله: 116. ارزیابی چرخه زندگی محصولات کشاورزی راهی جهت نیل به امنیت غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 167. بررسی اثر تلخی زدایی و حرارت دهی برتغییر میزان و محتوای ترکیبات فنولی بلوط
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 78. بررسی تاثیر سم افلاتوکسین خشکبار و پیامدهای بیماری آن در انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 99. بررسی تقلبات مورد استفاده درصنایع لبنیات در شهر تهران
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1110. بررسی خاصیت آنتی باکتریایی و آنتی میکروبی گیاه ختمی و موسیر و کاربرد های زرین گیاه در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2711. بررسی خاصیت آنتی میکروبی گیاه خوشاریزه، مرزه بختیاری و طعم دهندگی رازیانه در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2615. بررسی فرمولاسیون و ساختار تغذیه ای فراورده های آنالوگ گوشت
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: کیان خسروانی دهکردیتعداد صفحات مقاله: 1116. بررسی فلزات سنگین و آب های ناسالم در ماهی های پرورشی قزل آلا و نقش آن در سلامتی انسان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 717. بررسی نقش ماست در تولید یک فراورده غذایی عملگر
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: فاطمه زراعت پیشهتعداد صفحات مقاله: 719. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی نان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: ابوالفضل اصغردختتعداد صفحات مقاله: 720. تاثیر استفاده از عصاره گیاه کبر بر پایداری و ویژگی های آنتی اکسیدانی در روغن سویا
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1021. تاثیر غنی سازی نان با فیبر غذایی و اثر آن بر ویژگی های نان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: ابوالفضل اصغردختتعداد صفحات مقاله: 622. تاثیراستفاده از پروبیوتیک ها درصنایع لبنیات مطالعه موردی پنیر پروبیوتیک
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2023. تبیین و تحلیل مولفه های سرمایه اجتماعی در فراگرد تحولات اقتصادی با تاکید بر کشاورزی ارگانیک در سکونتگاه های روستایی؛ (موردمطالعه: بخش اسفندقه، شهرستان جیرفت)
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1324. تجربیات فعلی غنی سازی کلسیم: یک بررسی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 925. تغییر فعالیت آنزیم های SOD و PAL گیاه خیار تحت تنش Fusarium oxysporum و تیمار فسفیت پتاسیم
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 826. تولید و بررسی ویژگی های فیلم های رزینی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 827. حسگرهای زیستی
28. درصد القا کالوس در گیاه دارویی بادرشبویه (.Dracocephalum moldavica L)
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1429. رنگدانه فیکوسیانین : اهمیت، کاربرد و روش استخراج آن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 630. روغن پالم و نقش آن در سلامت و صنعت
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 631. شناسایی و بررسی تعیین درصد ترکیبات قندی موجود در شاه بلوط و بلوط معمولی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 732. عوارض استفاده از هورمون های بی کیفیت درمرغ ها و ایجاد بیماری سرطان سینه در زنان
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 833. غنی سازی آب با کلسیم و فولیک اسید
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 835. غنی سازی نان با ویتامین D و کلسیم
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 836. محصولات غذایی تراریخته و امنیت غذایی؛ چالش های پیش رو در مصرف و تشخیص
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2337. مروری بر ارزیابی عوامل موثر در بیاتی نان و چگونگی افزایش ماندگاری آن
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: ابوالفضل اصغردختتعداد صفحات مقاله: 738. مروری بر تکنولوژی هردل
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1539. مروری بر روش های استخراج ترکیبات موثره گیاهان دارویی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: ابوالفضل اصغردختتعداد صفحات مقاله: 940. مروری بر روش های مختلف بازیابی ارگوسترول و ویتامین D۲ از قارچ خوراکی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 541. مروری بر زراعت مولکولی در گیاه جو (.Hordeum vulgare L)
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسینام نویسندگان مقاله: راحیل گلفام - خدیجه کیا رستمی - تهمینه لهراسبی - کسری اصفهانی - حبیب اله قزوینیتعداد صفحات مقاله: 2143. مروری بر مطالعات انجام شده روی اثربخشی آرتمیزینین در درمان Covide-۱۹ و احتمال افزایش تولید این ترکیب با استفاده از نانوذرات فلزی به عنوان الیسیتورهای موثر در گیاه درمنه خزری (.Artemisia annua L)
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1544. مروری برکاربرد SERS درتحلیل ایمنی و کیفیت مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 845. مطالعه امکان بهبود روند تنفس نوری، فتوسنتز و تولید ماده خشک درژنوتیپ های چغندر علوفه ای تحت تاثیر محلول پاشی هم زمان الکل و اسید آمینه
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2046. معرفی جلبک اسپیرولینا، بررسی ارزش و موارد استفاده در مواد غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2447. میکرو و نانوساختارهای سلولزی مورد استفاده در صنایع غذایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 2048. نقش بانوان شهری در گسترش کشت حبوبات دیم و توسعه روستایی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 949. ویژگی ها و کاربرد ترانس گلوتامیناز میکروبی
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 1150. ویژگی و کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی زیست تخریب پذیر در میوه ها و سبزیجات تازه
مقاله کاملسال انتشار: 1399زبان مقاله: فارسیتعداد صفحات مقاله: 11
نتایج 1 تا 50 از مجموع 64