معرفی
دانشجوی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و علاقه مند به حوزه سم شناسی
استان
تهران
شهر
تهران
آدرس
تهران خیابان ولیعصر خیابان میرهادی شرقی پلاک 9
علاقه مندی ها
بهداشت وایمنی مواد غذایی ، باقی مانده های انتی بیوتیکی ، الایزا،
ویروس های مواد غذایی
بیماری های منتقله از مواد غذایی
عضویت رضا حضرتی رضی اباد در مجامع و انجمنهای علمی
- عضو انجمن علمی بهداشت وایمنی مواد غذایی
مقالات بین المللی رضا حضرتی رضی اباد
"Aflatoxin B1 and viruses’ combined pathogenesis: A mini systematics review of invitro and invivo studies", Elsevier BV, (2024), Vol 126, No 1: 152116
"Postbiotics as Potential Detoxification Tools for Mitigation of Pesticides", Springer Science and Business Media LLC, (2023), Vol , No :
"Influence of cooking process on the content of water‐soluble B vitamins in rice marketed in Iran", Wiley, (2021), Vol 10, No 2: 460-469
"Investigation of the effect of nanoemulsions in encapsulation of food ingredients, supplement and increasing their stability: a review article", Knowledge E, (2021), Vol , No :
Comparison of Pesticide Effect of Copper Oxide Nanoparticles Synthesized by Green Chemistry and Plant Extracts on Anopheles Stephensi Mosquitoes
M Rahmati, S Shokri, M Ahmadi, N Marvi Moghadam, M Goodarzi, ...
Plant Biotechnology Persa 4 (1), 79-86
Evaluation of nitrofuran content in eggs and milk supplied in Tehran, Iran
Reza Hazrati-Raziabad ; Parisa Shavali-Gilani [1] ; Behrouz Akbari-Adergani [2] ; Nader Akbari ; Parisa Sadighara [1] ; Farhad Safarpoor Dehkordi [3]
مقالات رضا حضرتی رضی اباد در کنفرانس های داخلی
تاثیر اسانس نعناع بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر پیتزا
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مطالعه اثر اسانس های گیاهی بر روی میکروارگانیسم های پروبیوتیک
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر اهمیت پست بیوتیک ها در کاهش حساسیت های غذایی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مایکوتوکسین های مهم مواد غذایی: خطرات، راه های تشکیل و روش های جلوگیری
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مروری بر مواد غذایی تراریخته واضطراب عمومی در ارتباط با سلامت و ایمنی آن
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
عوامل موثر بر پایداری نانولیپوزوم ها و اثر آنها در حفظ ترکیبات مغذی:مطالعه ی مروری
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استفاده از فناوری مایکروویو برای استخراج ترکیبات فنولی از ضایعات کشاورزی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی مطالعات نیتروفوران در مواد غذایی با منشا دامی :روش های اندازه گیری ،قوانین واستاندارد ها وکاهش باقی مانده ها
سال 1400
ارائه شده در کنگره بین المللی علوم غذا و سلامت عمومی
تحصیلات رضا حضرتی رضی اباد
جوایز و افتخارات رضا حضرتی رضی اباد
کسب رتبه ۳ در ازمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت
1397
سوابق حضور رضا حضرتی رضی اباد در دوره ها و کارگاههای تخصصی
کارگاه ICPدر مواد غذایی - دانشگاه علوم پزشکی تهران
(98)
کارگاه PCRدر مواد غذایی - دانشگاه علوم پزشکی تهران
(97)