پرنیان پزشکی | سیویلیکا

دکتر پرنیان پزشکی

استادیار مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان

معرفی

عضو هیات علمی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و علاقه مند به حوزه علوم تغذیه

استان
خراسان رضوی
شهر
مشهد
آدرس
نبش لادن۳- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان

علاقه مندی ها

 میکروبیولوژی مواد غذایی(باکتری شناسی، میکروب شناسی، ویروس شناسی)
مسمومیت مواد غذایی
 کنترل کیفیت مواد غذایی
شیمی مواد غذایی
 بهداشت و ایمنی مواد غذایی
غذاهای فراسودمند

عضویت پرنیان پزشکی در مجامع و انجمنهای علمی

  • کمیته فنی متناظر کدکس مواد غذایی

سمتهای علمی و اجرایی پرنیان پزشکی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان (عضو هیات علمی)

مقالات بین المللی پرنیان پزشکی

Pournia, KH., Pezeshki, P. 2019. Effect of feeding Salvia leriifolia (NOWROOZAK) leaf Powder on Growth Performance of broiler chicks. 2nd International Conference on Medicinal Plants, Organic Farming Natural and Medicinal Materials. March 2019. Mashhad, Iran.
Pournia, KH., Pezeshki, P. 2019. Effect of feeding Salvia leriifolia (NOWROOZAK) leaf Powder on Immunity Response of broiler chicks. 2nd International Conference on Medicinal Plants, Organic Farming Natural and Medicinal Materials. March 2019. Mashhad, Iran.
Pezeshki, P., Habibi Najafi, M. B., Yavarmanesh, M., Abbaszadegan, M., Mohebbi, M. 2018. Predictive modeling of MS2 bacteriophage survival as a surrogate of enteric viruses on lamb and chicken during aging and storage using adaptive neuro-fuzzy inference system and fuzzy logic. 3rd International and 15th Iranian Nutrition Congress. December 2018. T
Pezeshki, P. 2018. Investigation of replacing wheat flour with oat flour on acrylamide content of bread. 3rd International and 15th Iranian Nutrition Congress. December 2018. Tehran, Iran.
Pezeshki, P., Yavarmanesh, M., Habibi Najafi, M. B., Abbaszadegan, M., Mohebbi, M. 2016. Effect of meat aging on survival of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses on lamb meat. Journal of Food Safety. Vol: 17(3)
Abbaszadegan, M., Pezeshki, P., Edalatian, M.R., Yavarmanesh, M., Alum, A. 2016. Occurrence of noroviruses and their correlation with microbial indicators in raw milk and food processing for the inactivation of viruses. 5th Food and Environmental Virology Conference. September 2016. Kusatsu Onsen, Japan.
Pezeshki, P., Pournia, KH. Evaluation of pressure treatments on microorganisms. Journal of Middle East Applied Science and Technology. 2014. Issue 12(4), p 372-377.
Pezeshki, P., Elahi, M., Maskooki, A. M. 2014. Evaluation of raisin as substrate in comparison with molasses in baker's yeast production. International Journal of Basic and Applied Sciences
Habibi Najafi, M. B., Pezeshki, P. Bacterial mutation: Types, Mechanisms and Mutant detection methods: A REVIEW. European Scientific Journal. 2013. Vol.4, p 628-638.
Alavi Rafiee, S. Pezeshki, P. Pournia, KH. Investigating antimicrobial effects of Portulaca oleacea leaves essence and extract on Staphylococus aureus to reduce nitrate in meat products. 2nd international congress of Food Hygiene. April 2011. Tehran, Iran
Pezeshki, P., Alavi Rafiee, S. and Saadatmandi, A. Effect of nitrate salt in different pH levels on Staphylococcus aureus growth control in meat products. First international congress of Food Hygiene. April 2009. Tehran, Iran.

مقالات پرنیان پزشکی در کنفرانس های داخلی

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره متانولی پوست پسته وحشی (BENE) بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر اولتراسوند بر زنده مانی ویروس ها بر مبنای انتروباکتریوفاژ MS2
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
امکان سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه (Portulaca Oleracea) در فرآورده های گوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضد میکروبی روی استافیلوکوکوس اورئوس
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر فشارهای بالا بر غیرفعالسازی میکروارگانیسم ها
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
امکان سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفهPortulaca Oleracea در فرآورده هایگوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضد میکروبی روی استافیلوکوکوس اورئوس
سال 1393
ارائه شده در همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تاثیر نگهداری سرد و انجماد بر بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز وسفید بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
PREDICTIVE MODELING OF MS2 BACTERIOPHAGE SURVIVAL AS A SURROGATE OF ENTERIC VIRUSES ON LAMB AND CHICKEN DURING AGING AND STORAGE USING ADAPTIVE NEURO-FUZZY INFERENCE SYSTEM AND FUZZY LOGIC
سال 1397
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران
INVESTIGATION OF REPLACING WHEAT FLOUR WITH OAT FLOUR ON ACRYLAMIDE CONTENT OF BREAD
سال 1397
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران
Effect of feeding Salvia leriifolia (NOWROOZAK) leaf Powder on Growth Performance of broiler chicks
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی
Effect of feeding Salvia leriifolia (NOWROOZAK) leaf Powder on Immunity Response of broiler chicks
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی
HN-00960156_Prevalence of Sarcopenia and Related Factors in Elderly Adults in Mashhad- Iran in 2019
سال 1398
ارائه شده در سومین همایش بین المللی تغذیه بالینی ایران
جایگاه علم اندازه شناسی در ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی طیب
سال 1401
ارائه شده در همایش بین المللی غذای طیب
Health-giving effects of camel milk on diabetes mellitus treatment
سال 1401
ارائه شده در همایش بین المللی غذای طیب
Is the Tayyeb brand awarded to Single Cell Protein?
سال 1401
ارائه شده در همایش بین المللی غذای طیب
The role of bioactive peptides as nutraceutical in food health promoting
سال 1401
ارائه شده در همایش بین المللی غذای طیب
بررسی تاثیر روغن زیتون در پیشگیری از دیابت
سال 1401
ارائه شده در همایش بین المللی غذای طیب
Cell-based meat (lab-grown meat): halal or haram?
سال 1401
ارائه شده در همایش بین المللی غذای طیب
Black Ivory coffee (elephant dung coffee): halal or haram?
سال 1401
ارائه شده در همایش بین المللی غذای طیب
Investigating the Effect of Olive Oil on Controlling Metabolic Syndrome and Diabetes
سال 1401
ارائه شده در ششمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
نگاهی بر شیرین کننده های مصنوعی در صنعت غذا
سال 1401
ارائه شده در ششمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
Dietary ginger as a complementary medicine in patients with type ۲ diabetes mellitus: A systematic review
سال 1401
ارائه شده در چهارمین کنگره پژوهشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
Alavi Rafiee, S. Pezeshki, P. Pournia, KH. Investigating antimicrobial effects of Portulaca oleacea leaves essence and extract on Staphylococus aureus to reduce nitrate in meat products. 2nd international congress of Food Hygiene. April 2011. Tehran, Iran.
سال 2011
Pezeshki, P., Alavi Rafiee, S. and Saadatmandi, A. Effect of nitrate salt in different pH levels on Staphylococcus aureus growth control in meat products. First international congress of Food Hygiene. April 2009. Tehran, Iran.
سال 2009
 پزشکی، پ. الهی، م. مسکوکی، ع. بررسی استفاده از کشمش به عنوان سوبسترای تولید خمیر مایه. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران.آذرماه 1390. دانشگاه صنعتی شریف، تهران.
سال 1390

مقالات پرنیان پزشکی در ژورنال های داخلی

بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما، کشمش و آب پنیر در تولید مخمر نانوایی (S. cerevisiae)
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده
سال 1389
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
Evaluation of Pre-Sarcopenia and Sarcopenia in a Well-Nourished Late-Middle-Aged Population: A Feasibility Study of a Registry
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه تغذیه، روزه داری و سلامت
 پزشکی، پ. حبیبی نجفی، م. یاورمنش، م. محبی، م. عباس زادگان، م. 1396. بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2. فصل نامه علمی- پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران (دانشگاه تربیت مدرس تهران)، شماره 67. دوره14. ص213 – 220.
سال 1396
 یاورمنش، م. قیامتی، ف. پزشکی، پ. 1396. ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male specific coliphage (MS2). فصل نامه علمی- پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران (دانشگاه تربیت مدرس تهران). شماره 70. دوره 14. ص 225-236
سال 1396
 پزشکی، پ.1394. امکان¬سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه (Portulaca Oleracea) در فرآورده¬های گوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضد¬میکروبی روی استافیلوکوکوس اورئوس. نشریه علمی – پژوهشی پژوهش های صنایع غذایی (دانشگاه تبریز). جلد 25. شماره 3. ص 479-490.
سال 1394
 پزشکی، پ. مسکوکی، ع. الهی، م. مرتضوی، ع. 1393. بررسی و مقایسه جایگزینی ملاس توسط خرما،کشمش و آب پنیردر تولید مخمر نانوایی. نشریه علمی – پژوهشی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران (دانشگاه فردوسی مشهد)، جلد 10، شماره 1، ص 1-8.
سال 1393
 یوسفلی, م. آذرنیوند، ح. حسینی, ز. حداد خداپرست, م. پزشکی, پ. 1390. اثر ضد میکروبی پودر عصاره نوروزک براستافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر. فصل نامه علمی_پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران (دانشگاه تربیت مدرس تهران)، جلد8، شماره29، ص 126-136.
سال 1390
 الهی, م. رضوی, م. براتیان, ز. پزشکی, پ. 1389. تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده. نشریه علمی – پژوهشی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران( دانشگاه فردوسی مشهد)، جلد6، شماره2، ص 105-112.
سال 1389

سوابق استادی پرنیان پزشکی

استادیار مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان
null

تحصیلات پرنیان پزشکی

پسا دکتری میکروبیولوژی مواد غذایی
1390 - 1395
کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی
1387 - 1390
کارشناسی علوم و صنایع غذایی
1383 - 1387

سوابق شغلی پرنیان پزشکی

سایر سوابق  داور مجله علمی – پژوهشی "پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی" - پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان رضوی.
0 - تاکنون
تدریس دانشگاهی  تدریس دروس تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه
1388 - 1393
تدریس دانشگاهی  تدریس در مرکز آموزش عالی غیرانتفاعی تابران
1392 - 1393
تدریس دانشگاهی  تدریس در مرکز آموزش عالی علمی – کاربردی جهاد کشاورزی مشهد (شهید هاشمی نژاد)
1393 - 1394
تدریس دانشگاهی  تدریس در دانشکده علوم پزشکی نیشابور
1396 - 1396
تدریس دانشگاهی  عضو هیئت علمی ، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان
1392 - تاکنون
سابقه کار صنعتی  همکار اصلی طرح پژوهشی "بررسی مواد اولیه جایگزین ملاس به عنوان سوبسترای خمیرمایه" از تاریخ 1/11/87 لغایت 1/11/88 - پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان رضوی.
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  مسئول فنی مجتمع صنایع غذایی دانشگاه فردوسی
1388 - 1388
سابقه کار دانشگاهی  مدیر گروه علوم تغذیه مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  عضو شورای پژوهشی مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  معاون پژوهش و فناوری، مرکز آموزش عالی پزشکی وارستگان
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  سردبیر مجله علمی تحقیقات تجربی سلامت (JEHR)
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  همکار اصلی طرح پژوهشی"ردیابی ویروس های روده ای در ماهی های پرورشی مشهد بر اساس Male specific coliphage source tracking "" از سال 1390 تا 1391- دانشگاه فردوسی مشهد.
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  مجری طرح پژوهشی"امکان سنجی استفاده از عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه (Portulaca oleacea) در فرآورده های گوشتی به منظور کاهش مصرف نیترات با تکیه بر خواص ضدمیکروبی آن بر روی استافیلوکوکوس اورئوس " از تاریخ خرداد1392 لغایت تیرماه 1393 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه.
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  مشاور علمی طرح پژوهشی " بررسی اثر مکمل یاری با ویتامین D بر میزان خستگی مزمن، اضطراب و افسردگی پرستاران شاغل در بیمارستان بنت الهدی مشهد در سال 1397" مرداد 1397 - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  مجری طرح پژوهشی " بررسی اختلالات خوردن و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان مرکزآموزش عالی وارستگان در سال 1397 " مرداد 1397 - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  مجری طرح پژوهشی " بررسی میزان شیوع سوء تغذیه در بیماران دیالیزی شهر مشهد با استفاده از شاخص MIS در سال 1398 " از تاریخ بهمن 1397 تا 1398 - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  مجری طرح پژوهشی " بررسی شیوع سارکوپنی و رابطه آن با میزان دریافت مواد غذایی در بزرگسالان بالای 55 سال شهر مشهد در سال 98" از تاریخ اردیبهشت 1398 تا کنون (در دست اجرا) - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
0 - تاکنون
سابقه کار دانشگاهی  ناظر طرح پژوهشی " بررسی سطح رضایت بیماران بستری شده در بیمارستان بنت الهدی از خدمات دریافت شده" خرداد 1397- مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
0 - تاکنون

جوایز و افتخارات پرنیان پزشکی

 کسب رتبه اول دانشجویان صنایع غذایی ورودی 1383
0
 کسب امتیاز سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه فردوسی مشهد جهت پذیرفته شدن در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون ورودی
0
 کسب رتبه اول آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1387
0
 کسب رتبه دوم در آزمون دکتری رشته علوم و صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی در سال 1389
0
 کسب امتیاز سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه فردوسی مشهد جهت پذیرفته شدن در مقطع دکتری بدون آزمون ورودی
0
 کسب عنوان دانشجوی ممتاز دوره دکتری از سوی دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه فردوسی مشهد
0

سوابق حضور پرنیان پزشکی در دوره ها و کارگاههای تخصصی

 تدریس کارگاه آموزشی "دانستنی های مواد غذایی" - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
(1398)
روش های ارزشیابی دانشجویان - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
(1398)
شرکت در نخستین جشنواره غذای سالم -
(1398)
 تدریس کارگاه آموزشی " چرا بدن شما به پروبیوتیک نیاز دارد؟"، - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
(1397)
فن بیان و سخنوری - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
(1397)
مکمل یاری و تغذیه ورزشی - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
(1397)
تقلبات در مواد غذایی با منشأ دامی - دانشگاه فردوسی مشهد
(1397)
تفسیر نتایج داده های آزمایشگاهی - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
(1397)
 شرکت در همایش علمی یک روزه "مکمل یاری و تغذیه ورزشی" -
(1397)
 شرکت در سومین کنگره بین‌المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران -
(1397)
 شرکت در همایش علمی یک روزه "تفسیر نتایج داده های آزمایشگاهی" -
(1397)
Systematic review - شرکت تعاونی خدمات بهداشتی درمانی ضامن سلامتی
(1396)
 شرکت در نخستین کنگره بین المللی تغذیه، از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی -
(1396)
 شرکت در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران -
(1395)
اصول، مبانی،روش ها و فنون مشاوره - شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
(1394)
روش های تغییر و اصلاح رفتار - شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
(1394)
روانشناسی رشد جوانان - شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
(1394)
روش های مصاحبه و گزارش نویسی - شرکت فراندیشان رشد خراسان(مرکز رشد دانشگاه فردوسی مشهد)
(1394)
روش های نوین تدریس - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
(1393)
 شرکت در نخستین کنگره بین المللی تغذیه بالینی و دومین سمپوزیوم تغذیه بالینی آسیا -
(1393)
 شرکت در همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی -
(1393)
شرکت در همایش جهانی غذا -
(1392)
 شرکت در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران -
(1392)
Quantitative Microbial Risk Assessment - دانشگاه فردوسی مشهد
(1391)
ELISA - مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان.
(1391)
مدیریت در صنایع غذایی - سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور
(1391)
آموزش ایمنی، حفاظتی و مدیریت آزمایشگاه - دانشگاه فردوسی مشهد
(1391)
 شرکت در سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران -
(1391)
 شرکت در همایش جهانی غذا -
(1391)
 شرکت در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران -
(1390)
PCR Multiplex PCR- و الکتروفورز - پژوهشکده فناوری های زیستی- دانشگاه فردوسی
(1389)
Food Hygiene - معاونت آموزشی و پژوهشی سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران
(1388)
 شرکت در اولین کنفرانس بین المللی بهداشت و ایمنی مواد غذایی -
(1388)
 شرکت در هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران -
(1387)