عیسی بهرامی زاده | سیویلیکا

دکتر عیسی بهرامی زاده

دانشجوی مقطع دکتری

معرفی

فارغ التحصیل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و علاقه مند به حوزه آبزیان

استان
کرمانشاه
شهر
کرمانشاه

علاقه مندی ها

مهندسی بافت - سلول های بنیادی - پزشکی و ترمیمی -
طراحی ساخت داربست سلولی و سه بعدی
مهندسی پزشکی بیو متریال
سرامیک ها و کاربرد آن ها در مهندسی پزشکی

مقالات بین المللی عیسی بهرامی زاده

Issa Bahramizadeh, Effect of Encapsulated Fish Oil and Herbal Extracts on the Quality and Shelf Life Fish Burger (Hypophtalmichtys molitrix) at -18°C, Science Journal of Analytical Chemistry. Volume 10, Issue 3, September 2022 , pp. 40-48. doi: 10.11648/j.sjac.20221003.12
*Abdolreza Fatahi, Hamid Faghani Langrodi, Mehrnoosh Noroozi, Issa Bahramizadeh.2- The effect of vacuum packaging on fat peroxide variations in the fillet of hypophtal micthys molitrix stored at 4 C ,International Journal of Review in Life Sciences,5(8), 2015, 534-540..
ABDOLREZA FATAHI*, HAMID FAGHANI LANGRODI, MEHRNOOSH NOROOZI, ISSA BAHRAMIZADEH.The effect of vacuum packaging on fat peroxide variations in the fillet of hypophtal micthys molitrix stored at -18 C (International Journal of Biology, Pharmacy and Allied Sciences (IJBPAS)) IJBPAS, August, 2015, 4(8), Special Issues: 350-361

مقالات عیسی بهرامی زاده در کنفرانس های داخلی

کاربرد ترکیبات گیاهی درعلوم نوین شیلاتی
سال 1390
ارائه شده در همایش منطقه ای مطالعات کاربردی در شیلات و محیط زیست
تولید فیش برگر با آنتی اکسیدان ها و نگهدارنده های طبیعی در تولید غذای سالم
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس جهانی رویکردهای نوین در کشاورزی و محیط زیست در راستای توسعه پایدار و تولید ایمن
فناوری اینکپسوله کردن (ریزپوشانی) پروبیوتیک ها
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس جهانی رویکردهای نوین در کشاورزی و محیط زیست در راستای توسعه پایدار و تولید ایمن
استفاده از صمغ ها (Gums) به منظور کاهش جذب روغن و بهبود کیفیت ناگت ماهی
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس جهانی رویکردهای نوین در کشاورزی و محیط زیست در راستای توسعه پایدار و تولید ایمن
تولید فرآورده های گوشتی فیش برگر Fish Burger از کپورماهیان بعنوان غذاهای دریایی آماده و نیمه آماده
سال 1394
ارائه شده در اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی محیط زیست و منابع طبیعی پایدار
فناوری فوق انجماد (Super cooling)در نگهداری گوشت ماهی
سال 1394
ارائه شده در نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
انکپسولاسیون، یک فناوری نوین در صنعت غذائی
سال 1394
ارائه شده در نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
پلاسمای سرد Cold Plasma تحولی نوین در صنایع غذایی
سال 1394
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
میکروکپسوله سازی روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگرگوشت گاو در طول ذخیره سازی
سال 1394
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
خواص آنتی باکتریال نانو ذرات نقره تحول نوین در صنایع بسته بندی محصولات شیلاتی
سال 1394
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
بررسی مدت ماندگاری برگرماهی کپورنقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) ریزپوشانی با روغن ماهی و آنتی اکسیدانهای طبیعی
سال 1394
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
میکرواینکپسوله سازی بره موم به منظور افزایش خواص آنتی اکسیدانی در برگر ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس علوم زراعت و اصلاح نباتات، گیاهان دارویی، دام، علوم و صنایع غذایی، علوم و تکنولوژی بذر
Fish Burger new developments in the food industry
سال 1395
ارائه شده در کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
Retort Pouche جایگزین مناسبی برای قوطی های کنسرو در صنایع بسته بندی آبزیان
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
معرفی برخی از ترکیبات خون، به عنوان افزودنی های غذایی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد فیلم های خوراکی ( Edible Films ) در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی ریزپوشانی روغن ماهی بمنظور بهبود پایداری اکسیداتیو
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ریزپوشانی Encapsulation یک فناوری نوین در صنعت غذایی
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
فناوری Super cooling در نگهداری گوشت ماهی
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار
ارزیابی و کیفیت برگرماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از پودر ریزپوشانی روغن ماهی وآنتی اکسیدان های طبیعی طی نگهداری در C ˚ 18
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار
بررسی ریزکپسوله کردن روغن ماهی برای بهبود پایداری اکسیداتیو
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار
رویکرد جدید فرآوری محصولات شیلاتی با پرورش ماهی در قفس
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیط های محصور
پوریا م،. بهرامی زاده، ع. .1399جهش کیفی تولیدات آبزي پروري استان کرمانشاه با ایجاد صنایع فرآورده هاي شیلاتی، همایش ملی فرهنگ جهادي و جهش تولیدي، دانشگاه رازي
سال 1399
بهرامی زاده، ع،. جیران آ،. لادوین س.ص.ح. .1398تولید برگر میگو) (Shrimp Burgerتحولی نوین در صنعت غذاهاي دریایی، سومین همایش ملی منابع شیلاتی فناوري هاي نوین در علوم شیلاتی
سال 1398

مقالات عیسی بهرامی زاده در ژورنال های داخلی

بهرامی زاده عیسی، رحمانی فرح کاوه. تاثیر روش های مختلف غنی سازی برگر ماهی با روغن امگا -3 ماهی ریزپوشانی شده بر کیفیت و مدت ماندگاری آن. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1398؛ شماره 87،دوره 16، 102-87.
سال 1398
بهرامی زاده عیسی، رحمانی فرح کاوه. تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده. مجله علمی شیلات ایران. ۱۳۹۶; ۲۶ (۴) :۱۳۹-۱۵۰- URL: http://isfj.ir/article-۱-۱۷۵۰-fa.html
سال 1396
مجتبی پوریا ،بهرامی زاده عیسی ، نوری فتحعلی ، شهبازی کیومرث.مطالعه ریخت شناسی ماهی سفید رودخانه (L.,1758)Squaliscephalus در سد شهدای سنقر. مجله علمی پژوهشی آبزیان و شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس.1393؛دوره 5، شماره 19، 34-27
سال 1393
مجتبی پوریا ،قنبری کیوان، بهرامی زاده عیسی ، اجرایی فرشاد.رابطه طولی-وزنی و ضریب چاقی ماهی سفید رودخانه‌ای (L.,1758)Squaliscephalus در سد شهدای سنقر. ممجله ماهی شناسی گنبد کاووس.108-95
سال 1392

تالیفات عیسی بهرامی زاده

راهنمای خرید، آماده‌سازی و نگهداری ماهی و میگو(گلچین ادب)
1396 - فارسی

تحصیلات عیسی بهرامی زاده