زینب رفتنی امیری | سیویلیکا

زینب رفتنی امیری

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی زینب رفتنی امیری در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (دبیر علمی)

مقالات زینب رفتنی امیری در کنفرانس های داخلی

خطرات ناشی از اکریل امید موجوددر غذا و کنترل تولید آن
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
حداقل فراوری از فراوری های نوین در تکنولوژی موادغذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تشکیل فوران در غذا
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تاثیر هیدروکلوئیدها برسلامتی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
شکل گیری فوران در غذا
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
نفوذ الایند ها از موادبسته بندی به مواد غذایی و خطرات ناشی از آن
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تاثیرات لیپیدهای عملگر در ایجاد امنیت غذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
اثرات تابش بر مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
اثرات توکسیکولوژیک نانوتکنولوژی برامنیت غذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تأثیر هیدروکلوئید ها بر کاهش بیاتی نان بربری
سال 1390
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
ارزیابی تاثیر مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی بر روی کیفیت ماست کم چرب
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
اثرشرایط حرارتی برساختاراسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن زیتون ارقام زرد ماری و فیشمی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر خصوصیات کیفی و حسی سس مایونز
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
ترکیبات , خواص و کاربرد خردل
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی امکان کاربرد صمغ فارسی به عنوان پایدار کننده در بستنی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی تاثیر صمغ کتیرا بر خصوصیات کیفی بستنی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
آلرژن های غذایی و روشهای حذف آن ها
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی کاربرد پوششهای خوراکی با پایههای مختلف در محصولات گوشتی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی اثر استفاده ترکیبی از صمغ فارسی و گزانتان بر خواص رئولوشیکی سس مایونز
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست به و کاربرد آن در روغن کانولا در شرایط حرارتی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست به و کاربرد آن در روغن کانولا در شرایط نگهداری
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی تغییرات حسی و میکروبی بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در حالت انجماد
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تأثیر آرد مالت جو بر بیاتی نان بربری
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تأثیر آرد مالت جو بر ویژگی های کیفی نان بربری
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
ارزیابی تاثیربرخی ازاسانس های گیاهی برخواص کیفی شیرشتر
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تاثیر تخلیه ی شکمی بر برخی خصوصیات کیفی بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط انجماد
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله کنجد
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر امواج والتراسوند در استخراج ترکیبات فنلی کنجاله کنجد
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مقایسه میزان کافئین موجود در چای خشک و چای فوری
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد نخود در فرآورد های مختلف پخت
سال 1391
ارائه شده در پنجمین همایش ملی حبوبات
پایداری اکسایشی و خصوصیات حسی غذاهای فرموله شده با لیپیدهای ساختاریافته
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
مروری بر فرمولاسیون سفیدکنندههای قهوه (Coffee Whiteners)
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
فرمولاسیون و تاثیر آن در صنعت بستنی سازی
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
اثر امواج اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی پالپ انجیر (رقم سبز)
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
منابع و عملکرد پپتید های زیست فعال عملگرا
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
مضرات مهاجرت اجزای تشکیل دهنده مواد بسته بندی به ماده غذایی
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
CLAموجود در منابع مختلف و اثرات سلامت بخش آن
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
تاثیر افزودن خیسانده نخود بر کاهش بیاتی نان بربری
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی تدثیر ماهی بر کیفیت کراکرهای غنی شده با ماهی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
مقایسه کیفیت ژلاتین تهیه شده از منابع مختلف حیوانی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
استویا و تأثیر آن بر روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی فرآورده های لبنی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
استویا ربادیانا برتونی یک شیرین کننده طبیعی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی روش استخراج بر ترکیبات فنلی عصاره برگ قاصدک
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
کاربرد سیال فوق بحرانی در استخراج عصاره گیاهی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
اثر استخراج اولتراسوند بر ترکیبات فنلی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
نشاسته مقاوم
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی و مقایسه تأثیر افزودن نشاسته ذرت و کنسانتره پروتئینی شیر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب
سال 1394
ارائه شده در نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین میزان ترکیبات شیمیایی آن
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی برخی خواص عملکردی ایزوله پروتئین لوبیا عروس
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
استفاده از پنیر تافو در نان پنیری گردویی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
عصاره ی انجیر: ترکیبات فیتوشیمیایی و کاربردها به عنوان یک غذای عملگرا
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی فرآیند آب زیر بحرانی و تاثیر آن در استخراج عصاره های گیاهی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر روش اولتراسوند بر میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر پروتیین هیدرولیزشده گاوماهی دریای خزرNeogobius caspius توسط آنزیم فلورزایم بر اسیدیته، خواص ریولوژی و حسی ماست کم چرب
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار
تاثیر پروتیین هیدرولیزشده گاوماهی دریای خزر Neogobius caspius توسط آنزیم فلورزایم بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار
تاثیر نای سین A و سدیم سیترات بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم آبی پایدار
خصوصیات فیتوکمیکالها و بررسی خواص درمانی آنها
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثر استفاده از سیال فوق بحرانی بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ قاصدک در مقایسه با استفاده از روش ماسراسیون
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی ویژگی های کیفی، میکروبی و آنزیمی آب میوه تحت تاثیر فرآیند CO2 فوق بحرانی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
آنالیز حسی بستنی رژیمی با چربی و شکر کاهش یافته
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن، پاستوریزاسیون و فشارهیدرواستاتیکی بالا بر ماندگاری آسکوربیک اسید در مواد غذایی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی تاثیر عصاره نانوریزپوشانی شده شاهدانه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثر کیتوزان و عصاره سبوس برنج بر جذب روغن و کیفیت سیب زمینی سرخ شده
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی عوامل مختلف کف زا و پایدار کننده بر ویژگی های کف پنیر ریکوتا
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی استفاده از رنگ های مصنوعی در شیرینی جات سنتی سطح استان کرمانشاه
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی درصد خلوص ومیزان ید نمک های خوراکی موجود درسطح عرضه استان کرمانشاه
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
مروری بر روش ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال غذایی جهت افزایش پایداری و بهبود کیفیت آن ها
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
تاثیر فرایند حرارتی مقدماتی بر بافت و جذب روغن خلال های سیب زمینی سرخ شده
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثرهیدروکلوئید کیتوزان و عصاره سبوس برنج برشاخص های کیفی روغن جذب شده در خلال سیب زمینی سرخ شده در طی دوره نگهداری
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثر شرایط استخراج عصاره به کمک فراصوت بر میزان بازده استخراج و ترکیبات فنلی نعناعیان
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
تاثیر پوشش دهی مواد غذایی و میوه ها همچون کشمش بر خواص فیزیکوشیمیایی آنها
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
غنی سازی بستنی با ویتامین 3D
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره ی برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) استخراج شده به روش حمام فراصوت به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی باقی مانده آنتی بیوتیک ها در پوست مرغ
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مقایسه پیش تیمار اسمرزی شکر و نمک برخشک کردن ورقه های قارچ دکمه ای سفید
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استخراج آب زیر بحرانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی پالپ انجیر سیاه؛ مقایسه با استخراج حلالی
سال 1395
ارائه شده در دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
تاثیر پاستوریزاسیون بر بستنی غنی سازی شده با ویتامین (D(3
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
استخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم خزربا استفاده از آنزیم فلاورزایم و بررسی خصوصیات عملکردی آن
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
تاثیر پروتئین هیدرولیز شده سبوس برنج رقم طارم روی خواص فیزیکو شیمیایی ماست کم چرب
سال 1398
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
ارزیابی باقی مانده آنتی بیوتیک سولفونامید در پوست مرغ
سال 1398
ارائه شده در نخستین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تاثیر پارامتر توان بر میزان بازده استخراج پکتین پوست انار به وسیله امواج مایکروویو
سال 1399
ارائه شده در سومین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
تاثیر متغیرهای مختلف در میزان بازده استخراج آبی پکتین از پوست انار
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی عملکرد، رطوبت، خاکستر و میزان عناصر صمغ دانه قدومه شهری خالص سازی با ایزوپروپانول
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر روش خالص سازی با ایزوپروپانول بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه قدومه شهری
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و برخی از خواص فیزیک وشیمیایی آن
سال 1400
ارائه شده در هفتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی

مقالات زینب رفتنی امیری در ژورنال های داخلی

مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
استخراج و ویژگی های ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
اثر حلال های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر آرد مالت جو بر بیاتی نان بربری
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
تاثیر روش هاى مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلى و فعالیت آنتى اکسیدانى عصاره برگ گردوى (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب
سال 1396
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
بهینه سازی شرایط پیش فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
ارزیابی تاثیر دما، زمان و pH بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis)
سال 1396
ارائه شده در مجله علمی شیلات ایران