رضا اسماعیل زاده کناری | سیویلیکا

رضا اسماعیل زاده کناری

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی رضا اسماعیل زاده کناری در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی (دبیر علمی)
  • دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران (دبیر کنفرانس)
  • دومین همایش ملی صنعت و تجاری سازی کشاورزی (عضو کمیته علمی - هیات داوران)

مقالات رضا اسماعیل زاده کناری در کنفرانس های داخلی

اثر تکنولوژی فشار بالا بر محصولات لبنی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
روشهای جدید تعیین تقلب در روغن زیتون
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
روشهای تعیین نقطه دورریزی روغن پس از طی فرایند سرخ کردن
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی خواص انتی اکسیدانی عصاره برخی از گیاهان
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تعیین ترکیبات فرار حاصل از اکسیداسیون درروغنهای غنی شده با اسید لینولئیک کونژوکه اسید چرب عملگرا
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
فناوریهای نوین و افزایش امنیت موادغذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تشکیل بیوفیلم و تهدید ایمنی موادغذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی خصوصیات وکارایی انتی اکسیدانی عصاره های مختلف گیاهی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی ایمنی میکروبی فرایند فشار هیدرستاتیک بالا در مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تعیین سولفیت در مواد غذایی با استفاده از روش انالیز تزریق مایع
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
روشهای تعیین قدرت انتی اکسیدانی انتی اکسیدانها
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
کاربردهیدروکلوئید درصنعت روغن
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
کاربرد انتی اکسیدانهای طبیعی در پایدارسازی روغنهای خوراکی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
استفاده از فرایند فشار بالا در فراورده های گوشتی و ایجاد امنیت غذایی در آنها
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
استفاده از امواج التراسوند وکیتوزان در فراورده های گوشتی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
اثرات توکسیکولوژیک نانوتکنولوژی برامنیت غذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
تغییر وضعیت اب و هوا و ایمنی مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
اثر تیمار حرارتی بر تغییرات اسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن زیتون ارقام زرد، ماری و فیشمی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی امکان استفاده از فناوریهای نوین در صنعت خشکبار
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
مروری بر کاربردهای عصاره گیاه پونه بعنوان افزودنی طبیعی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
مروری بر روغن‌های ضروری برخی از گونه‌های انارریجه و کاربردهای آن در صنایع غذایی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
بررسی تأثیرعصاره پوست پرتقال تامسون در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کانولا
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
اکسیداسیون روغنها و چربیها و خواص استفاده از آنتی اکسیدانهای طبیعی در جهت پایدار سازی آنها
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
بررسی یکی از خصوصیات شیمیایی روغن مغز کلخونگ(Pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع غذایی جدید
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
بررسی ترکیبات فنولی حاصل از اسیدولیز لیگنین درپایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی سبوس برنج دو واریته طارم و ژاپونیکا و مقایسه عملکرد آنها
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی فرایند استریفیکاسیون روغن
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
عوامل موثربرپایداری روغنهای خوراکی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
اثرشرایط حرارتی برساختاراسیدهای چرب و پایداری اکسایشی روغن زیتون ارقام زرد ماری و فیشمی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تصفیه روغن ماهی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تولید سوکسینیک اسید از گندم با استفاده از روش تصفیه زیستی Biorefining
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
پارامترهای ارزیابی اکسایشی و حرارتی روغن ها و امنیت غذایی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
ارزیابی ویژگی های روغن استخراج شده از مغز پسته کلخونگ pistacia khinjuk
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
اهمیت و کاربردهای بالقوه از برگ های زیتون
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب روغن مغز پسته کلخونگ pistacia khinjuk و مقایسه ان با روغن زیتون
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
اثرات تغذیه ای آنتی اکسیدان های طبیعی در ایجاد امنیت غذایی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
عملکرد آنتی اکسیدانی روغن ضروری عصاره گیاه انارریجه و کاربردهای آن
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست به و کاربرد آن در روغن کانولا در شرایط حرارتی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست به و کاربرد آن در روغن کانولا در شرایط نگهداری
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
فناوری نوین در تولید روغن : تولید روغن های تک یاخته از منابع مختلف توسط میکرواورگانیسم ها
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی خصوصیات آنتیاکسیدانی لیگنین استخراج شده از باگاس نیشکر و صنوبر یوروآمریکن
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته رایج زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
ارزیابی اثرآنتی اکسیدانی عصاره برگ ترب برپایدارسازی روغن آفتابگردان درشرایط نگهداری
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثرآنتی اکسیدانی عصاره برگ ترب برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اهمیت و کاربردهای بالقوه برگ زیتون
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
پیشرفت رویکرد استخراج سبز با مایعات فوق/نیمه بحرانی جهت تولید عصاره های غنی شده الئورپین از برگ های زیتون
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدار سازی روغن آفتابگردان
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره برگ سه واریته زیتون ایران و مقایسه عملکرد آنها
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی خصوصیات انتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ دوواریته زیتون ایران درپایدارسازی روغن آفتابگردان
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی کارایی حلال های مختلف و فرایند فراصوت بر میزان استخراج ترکیبات فنلی و توکوفرولی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تاثیر حلالهای مختلف وفرایند فراصوت برکارایی آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج درایران
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
استفاده از ضایعات خرما به عنوان محیط کشت میکروبی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثر آنتیاکسیدانی عصاره متانولی پوست سیب زمینی در پایدار سازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیرهسازی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
ترکیبات زیست فعال و ویژگیهای آنتیاکسیدانی پوست سیب زمینی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
ارزیابی اثر آنتیاکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی در به تاخیراندازی اکسیداسیون روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست خرمالو درپایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست خرمالو درپایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست ازگیل درپایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط ذخیره سازی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثرآنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست ازگیل درپایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در پایدارسازی روغن ماهی کیلکا در شرایط ذخیره سازی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی پویا (Dynamic Optimization) روشی مدرن در جهت اپتیمایز کردن فرایند تولید مواد غذایی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی از ترکیبات گیاهی توسط آب زیربحرانی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
روش های نوین تولید رنگدانه های طبیعی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی فعالیتهای آنتی اکسیدانی و ترکیبات بیواکتیو عصاره چای سبز توسط استخراج فشار بالا
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله کنجد
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر شرایط نگهداری بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست کنجد در روغن کانولا
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر امواج والتراسوند در استخراج ترکیبات فنلی کنجاله کنجد
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
آشنایی با مخمرهای مهم در صنعت غذا
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی فساد های میکروبی در میوه جات وسبزیجات
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی روشهای استخراج متفاوت بر قدرت آنتیاکسیدانی لیگنین باگاس نیشکر
سال 1391
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
ارزیابی خصوصیات آنتیاکسیدانی و گروههای عاملی مختلف درلیگنین باگاس نیشکر بر مبنای طیف سنجی مادون قرمز
سال 1391
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی
مقایسه اثر آنتی اکسیدانی روغن پوست پسته وحشی (بنه) و آنتی اکسیدان های سنتزی آلفاتوکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) در اکسایش تری آسیل گلیسرول خالص روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی شیلات و آبزیان ایران
هیدرولیز جزئی روغن پالم اولئین توسط فسفولیپاز لسیتاز اولترا در تولید روغن دی آسیل گلیسرولی
سال 1392
ارائه شده در اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی اثر روشهای جداسازی ترکیبات فنلی برگ زیتون به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی به کار رفته در روغن های خوراکی
سال 1391
ارائه شده در همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
بررسی اثر افزودن عصاره برگ گیاه حرا در نگهداری روغن سویا
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی گیاهان دارویی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه حرا با روش 2 و 2- دی فنیل -1- پیکریل هیدرازیل
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی گیاهان دارویی
تاثیر حلال های مختلف در استخراج ترکیبات فنولی گیاه گاوزبان
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی گیاهان دارویی
اثر امواج اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی پالپ انجیر (رقم سبز)
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
معرفی روغن پوست کلخونگ به عنوان روغنی با ویژگیهای اکسایشی بی نظیر
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
اثر روش های نوین استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی ترکیبات گیاهی
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
سبوس برنج و کاربرد آن در صنعت غذا
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
ارزیابی عدد پراکسید و اسیدی روغن کانولای پایدارشده با عصاره سبوس برنج طی ذخیره سازی
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
ارزیابی عدد اسیدی و کربنیل روغن کانولای پایدارشده با عصاره سبوس برنج طی حرارت دهی
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج در پایدارسازی روغن کانولا طی شرایط حرارت دهی از طریق بررسی عدد کونژوگه و ترکیبات قطبی
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
مقایسه تاثیر دو روش شیکر و اولتراسوند بر خصوصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه باریجه
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاه پونه در پایداری اکسایشی روغن کانولا طی شرایط حرارت دهی
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه شنبلیله
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر تیمارهای منطقه کشت و اولتراسوند بر روی قدرت آنتی اکسیدانی برگ گیاه شنبلیله(Fenugreek)
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی و میزان پایداری ترکیبات فنولی حاصل از دانه اسپند
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
Isolation of plant phenolic compounds using supercritical fluid extraction
سال 1393
ارائه شده در همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
بررسی اثر حلال هیدروالکلی و اولتراسوند بر محتوای فنولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره گل بیدمشک
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ کاسنی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
اندازه گیری خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست پرتقال والنسیا با روش های مختلف
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
اثر مقایسه ای روش های استخراج در ارزیابی قدرت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه ولیک قرمز
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی اثر تیمارهای حلال های الکلی، هیدروالکلی و اولتراسوند بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پالپ توت فرنگی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و فنل کل دانه اسپند و مقایسه آن با میوه ازگیل و برگ گردو
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
استفاده از فناوری نوین اولتراسوند به عنوان روشی کارآمد برای استخراج عصاره از شنبلیله و سنجش تاثیر آن بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تأثیر فرآیند فشار بالا بر روی خواص کیفی محصولات لبنی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تاثیر حرارت اهمیک برروی پروتئین
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
کاربرد آب زیر بحرانی در استخراج آنتی اکسیدان های گیاهی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی اثر روش های استخراج (ماسراسیون و ماکروویو) بر استخراج ترکیبات فنلی گیاه آرتیشو
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی روش ماکروویو در استخراج ترکیبات فنلی گیاهان
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
کاربرد فراصوت توان پائین در پایش کیفیت و فرآوری محصولات غذایی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پوست انار دو منطقه بهشهر و ساوه و اثر روش های استخراج بر آن
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی تاثیر روش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات موثره عصاره های گیاهی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تولید و بررسی ویژگی های قند سنتی مخصوص مناطق شمالی ایران و روش های بهبود فرایند آن
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی روش استخراج بر ترکیبات فنلی عصاره برگ قاصدک
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
کاربرد سیال فوق بحرانی در استخراج عصاره گیاهی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
اثر استخراج اولتراسوند بر ترکیبات فنلی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
کاربرد فرایند فشار بالا در روغن
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تاثیر تکنولوژی فشار بالا بر ساختارهای پروتئینی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
اشعه دهی مواد غذایی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تاثیر امواج فراصوت بر ساختارهای پروتئینی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
کاربرد فرآیند اهمیت در گوشت
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی اثر استفاده از سیال فوق بحرانی بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه باریجه در مقایسه با استفاده از روش های سنتی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی اثر تیمارهای استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروویو برخصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره هویج (Daucus Carota)
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
کاربرد CO2 فوق بحرانی در استخراج اسانس ها و روغن های گیاهی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
اثر روش های مختلف استخراج (اولتراسوند و مایکروویو) بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شاه توت (Moras Nigra L)
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
تأثیر عصاره برگ شاه توت حاصل از روش های مختلف ارزیابی در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
مروری بر اثر فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا بر غیر فعال سازی آنزیم پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز در صنعت غذا
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
مروری بر اثر فرایند اولتراسوند بر آنزیم پراکسیداز و دکستراناز در صنایع غذایی
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
مطالعه مقایسه ای فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره برگ شنبلیله با دو روش شیکر و اولتراسوند
سال 1393
ارائه شده در کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره متانولی میوه ولیک قرمز و مقایسه تاثیر روشهای شیکر و اولتراسوند در بهینهسازی استخراج
سال 1393
ارائه شده در کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
فناوریهای نوین و نانوتکنولوژی در صنعت بسته بندی مواد غذایی
سال 1393
ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
بررسی اثر تیمارهای حلال های الکلی، هیدروالکلی و اولتراسوند بر خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره برگ توت فرنگی
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی کشاورزی، محیط زیست و امنیت غذایی
اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس اسفناج
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی
بهینه سازی استخراج با حلال الکلی و هیدروالکلی به کمک فناوری نوین اولتراسوند و تاثیر ان بر محتوای فنولی، توکوفرولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ شنبلیله
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی
اثر سطوح مواد امولسیفیه کننده بر پارامترهای خونی و سرمی(کلسترول، تری گلیسیرید) در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
سال 1394
ارائه شده در سومین همایش ملی پژوهش های محیط زیست و کشاورزی ایران
اثر سطوح مواد امولسیفیه کننده کولیک اسید و توئین 80 بر پارامترهای رشد در جیره ی حاوی پودر چربی در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
سال 1394
ارائه شده در سومین همایش ملی پژوهش های محیط زیست و کشاورزی ایران
اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی بر پایدارسازی و تغییرات پروفایل اسیدهای چرب روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولتراسونیک پوست پرتقال رقم تامسون ناول Citrus Sinensis var.Thompson Navel در روغن آفتابگردان
سال 1394
ارائه شده در اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی محیط زیست و منابع طبیعی پایدار
بررسی عملکرد و خواص آنتی اکسیدانی اسانس دو رقم پرتقال تامسون ناول والنسیا Citrus Sinensis var.Valencia and Citrus Sinensis var.Thompson Navel استان مازندران
سال 1394
ارائه شده در اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی محیط زیست و منابع طبیعی پایدار
روش های تعیین باقیمانده سموم آفت کش ها در محصولات کشاورزی
سال 1394
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در علوم کشاورزی و محیط زیست
عصاره ی انجیر: ترکیبات فیتوشیمیایی و کاربردها به عنوان یک غذای عملگرا
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی فرآیند آب زیر بحرانی و تاثیر آن در استخراج عصاره های گیاهی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر روش اولتراسوند بر میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی ساختار شیمیایی و پایداری ارقام رایج روغن کانولا در ایران
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Antioxidant activity of red onion (Allium cepa L.) peel extract produced by maceration, ultrasonic assisted and supercritical extraction techniques
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر نوع و غلظت صمغهای دانه شاهی و دانه قدومه شیرازی بر جذب روغن و حفظ رطوبت سیبزمینی سرخ شده
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا در صنعت غلات
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
اثر روش های مختلف استخراج بر مقدار آنتوسیانین عصاره توت فرنگی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
اثر روش های مختلف استخراج بر مقدار مقدار ترکیبات فنل تام و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی عصاره توت فرنگی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثر استفاده از سیال فوق بحرانی بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ قاصدک در مقایسه با استفاده از روش ماسراسیون
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
اثر فرایند فشار بالا بر روی پروتیین ها
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
مروری بر کاربرد آنتی اکسیدان ها در امنیت مواد غذایی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر فعالیت آنتی اکسیدانی برگ گیاه ترب کوهی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثر موسیلاژ دانه به، و کیتوزان و جایگزینی ایزوله پروتیین سویا بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست منجمد
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره بذر ریحان بر پایدارسازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
مروری بر ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی کرفس
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
مروری بر فرایند تولید و فرآوری سوسیس
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثر جایگزین های نیتریت و نیترات در سوسیس
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
مروری بر تولید و اهمیت ماست منجمد در صنایع غذایی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
اثر روش های استخراج بر مقدار ترکیبات فنل تام، توکوفرول و خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست انار منطقه بهشهر
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
اثر روش های مختلف استخراج بر مقدار ترکیبات فنل تام و مهار رادیکال آزاد DPPH عصاره توت فرنگی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثرات فرآیندهای ترکیبی HHP-DPCD ، HHP- Thermal process و HHP-OD بر روی آنزیم های PPO ، POD و PME
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
ارزیابی تنوع ژنتیکی کدو حلوایی با استفاده از صفات مورفولوژیکی
سال 1396
ارائه شده در دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
The effect of basil seed gum (BSG) on oil uptake and quality properties of fried potato
سال 1393
ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا
Effect of salep gum on oil absorption and quality properties of fried potato
سال 1393
ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا
بررسی اثر تیمارهای استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست میوه به
سال 1396
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراجی از برگ ریحان شیرین با روش تقطیر آبی
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری محیط زیست انرژی و منابع طبیعی پایدار
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراجی از برگ ریحان شیرین با روش استخراج با سیال فوق بحرانی
سال 1397
ارائه شده در نهمین همایش سراسری محیط زیست انرژی و منابع طبیعی پایدار
مقایسه تاثیر تیمار حلال و روش استخراج بر میزان ترکیبات فنولی آزاد و باند شده عصاره پوست انار ساوه
سال 1397
ارائه شده در اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی امولسیون و نانوامولسیون روغن در آب عصاره سبوس برنج
سال 1397
ارائه شده در اولین همایش ملی علوم کشاورزی و زیست محیطی ایران
اثر فرایند زمستانه کردن بر پایداری اکسیداتیو و محتوی کلسترول چربی پوست مرغ
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی تاثیر عصاره نانوریزپوشانی شده شاهدانه در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
مقایسه فعالیت ضد اکسایشی عصاره پوست کیوی (Actinidia deliciosa) استخراج شده به دو روش حمام و پروب فراصوت
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثر کیتوزان و عصاره سبوس برنج بر جذب روغن و کیفیت سیب زمینی سرخ شده
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
مروری بر روش ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال غذایی جهت افزایش پایداری و بهبود کیفیت آن ها
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
تاثیر فرایند حرارتی مقدماتی بر بافت و جذب روغن خلال های سیب زمینی سرخ شده
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثرهیدروکلوئید کیتوزان و عصاره سبوس برنج برشاخص های کیفی روغن جذب شده در خلال سیب زمینی سرخ شده در طی دوره نگهداری
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
study of optimization extraction process effect from some sour orange cultivars during ripening time by maceration method and its antioxidant activity.
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی اثر تیمارهای غلظت و نوع امولسیفایر بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ گزنه (Urtica dioica L.) در دو نوع نانوامولسیون آب در روغن و روغن در آب
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی شاهدانه و مقایسه دو روش استخراج با کربن دی اکسید فوق بحرانی و روش کلونجر
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره هیدرواستونی پوست انار ساوه در افزایش عمر ماندگاری همبرگر
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی کیفی روغن کنجد استخراج شده به روش های پرس سرد و پالایش شده صنعتی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
اثر شرایط استخراج عصاره به کمک فراصوت بر میزان بازده استخراج و ترکیبات فنلی نعناعیان
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
مقایسه روش استخراج با سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر کیفیت ترکیبات استخراج شده
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
The effect of optimizing the extraction method of some of the orange varieties over time on its antioxidant strength by ultrasound-maceration method
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
مقایسه فعالیت ضداکسایشی و ضد میکروبی اسانس پوست چهار رقم پرتقال تامسون ناول، والنسیا، پارسون براون و هاملین
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی،زمین سالم
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی اسانس پوست، برگ و گل نارنج و نانوامولسیون برگ آن
سال 1397
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی،زمین سالم
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره ی برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) استخراج شده به روش حمام فراصوت به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی کیفی روغن های کنجد استخراجی به روش پرس سرد (Cold press) عرضه شده در واحدهای صنفی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد در فروشگاه های روغن کشی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی روش های مختلف غنی سازی آبنبات با ویتامین ها
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر روش های مختلف در کاهش اسید فیتیک در سبوس گندم
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استخراج آب زیر بحرانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی پالپ انجیر سیاه؛ مقایسه با استخراج حلالی
سال 1395
ارائه شده در دومین همایش بین المللی و پنجمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار
بررسی اثر پیش تیمار ماکروویو بر راندمان استخراج روغن از دانه گلرنگ و برخی از خواص فیزیک وشیمیایی آن
سال 1400
ارائه شده در هفتمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
Antioxidant properties of nano encapsulated curcumin in zein/cress seed gum
سال 1400
ارائه شده در دومین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران
Stability and bioaccessibility of nano encapsulated curcumin
سال 1400
ارائه شده در دومین همایش بین المللی علوم و فناوری نانو دانشگاه تهران

مقالات رضا اسماعیل زاده کناری در ژورنال های داخلی

پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تاثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی ناشونده آنها
سال 1395
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
اثر حلال های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
ارزیابی تاثیر دما، زمان و pH بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis)
سال 1396
ارائه شده در مجله علمی شیلات ایران
بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا