محمد احمدی | سیویلیکا

دکتر محمد احمدی

ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه

معرفی

استان
مازندران
شهر
سواد کوه

سمتهای علمی و اجرایی محمد احمدی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه (عضو هیات علمی)
  • چهارمین همایش ملی امنیت غذایی (رئیس کنفرانس)

مقالات بین المللی محمد احمدی

"Fabrication and characterization of soluble soybean polysaccharide and nanorod-rich ZnO bionanocomposite", Elsevier BV, (2016), Vol 89, No : 369-375

مقالات محمد احمدی در کنفرانس های داخلی

معرفی نرم افزار CARVER+Shoc در پیشگیری از بیوتروریسم غذایی
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی اثر مواد نگهدارنده طبیعی بر افزایش ماندگاری فرآورده های گوشتی
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
گیاه گزنه وکاربزدآن درصنایع غذایی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
چالشهای بسته بندی محصولات کشاورزی درایران
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
مطالعه تولید نوشیدنی مناسب بر پایه آب ماست و آب انار
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
گوشت گاو خشک شده کافئین دار (Cafeinated Beef Jerky) ، غذایی مناسب برای رزمندگان
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
تکنیکهای نوین برای افزایش shelf-life گوشتهای بسته بندی(مروری)
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
آلودگی فراورده های گوشتی به سارکوسیستیس
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
نقش آلودگی ادویه های پر مصرف خانگی(زردچوبه ، فلفل و دارچین) در آلودگی غذا
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
مروری بر تولید مربای رژیمی تمشک و انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خصوصیات رنگی مربای تمشک رژیمی با استفاده از استویا
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
مطاله ای مروری بر مسمومیت های ناشی از صدف های دو کفه ایی
سال 1395
ارائه شده در همایش علمی دانشجویان علوم تغذیه
تأثیر بسته بندی نانو پلیمرهای سیلیکونی بر Ph آب اندازی ماست چکیده سنتی
سال 1395
ارائه شده در دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران
تأثیر بسته بندی نانو کامپوزیتی سیلیکونی بر اسیدیته و رطوبت ماست چکیده سنتی
سال 1395
ارائه شده در دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران
تأثیر بسته بندی نانو پلیمرهای سیلیکونی بر عنصر پتاسیم ماست چکیده سنتی
سال 1395
ارائه شده در دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران
بررسی اثر بسته بندی نانو پلیمرهای سیلیکونی بر عنصر منیزیم ماست چکیده سنتی
سال 1395
ارائه شده در دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران
مقایسه تأثیر اسانس آویشن کوهی به تنهایی و ترکیب با نایسین برسالمونلا تیفی موریوم درهمبرگر
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
تأثیر اسانس آویشن کوهی برسالمونلا تیفی موریوم در همبرگر
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خصوصیات حسی و میکروبی مربای تمشک رژیمی با استفاده از استویا
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی خواص شیمیایی مربای تمشک بااستفاده از استویا
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم همراه با عصاره گزنه (Urtica dioica L.) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)در یخچال
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
پروتیین های هیدرولیز شده ماهی: ارزش غذایی و خواص عملکردی
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
نگاهی بر اهمیت انگل های غذایی منتقله به انسان با منشا دامی
سال 1395
ارائه شده در نخستین همایش ملی بیماری های مشترک بین انسان و دام
بررسی اثر پوشش آلژینات با اسانس پوست انار بر خواص شیمیایی فیله مرغ
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
بررسی اثر پوشش آلژینات با اسانس پوست انار بر ویژگی های میکروبی فیله مرغ
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
تاثیر پوشش متیل سلولز با اسانس پوست لیمو ترش بر خواص شیمیایی فیله مرغ
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
تاثیر پوشش متیل سلولز با اسانس پوست لیمو ترش بر ویژگی های میکروبی فیله مرغ
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
بررسی برهمکنش صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر خصوصیات ارگانولپتیکی سیب زمینی سرخ شده
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
تاثیر برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر ویژگی های کیفی سیب زمینی سرخ شده
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
بررسی برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر تغییرات بافت سیب زمینی سرخ شده
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
بررسی برهمکنش اثر صمغ دانه های مرو و قدومه شیرازی بر تغییرات رنگ سیب زمینی سرخ شده
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران
کاربرد نانوکامپوزیت ها در بسته بندی مواد غذایی
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
نانوکامپوزیت ها، روشهای تولید، خواص ومعایب آن در صنعت بسته بندی غذا
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر بسته بندی نانوکامپوزیتی بر مقادیر تیوباربیتوریک اسید و پی اچ جوجه کباب زعفرانی در طی مدت زمان نگهداری در دمای یخچال
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر بسته بندی نانوکامپوزیتی بر مشخصه های میکروبی جوجه کباب زعفرانی در طی مدت زمان نگهداری در دمای یخچال
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
اثر بسته بندی نانوکامپوزیتی بر پارامترهای شیمیایی جوجه کباب زعفرانی در طی مدت زمان نگهداری در دمای یخچال
سال 1395
ارائه شده در همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
تهیه ریز ذرات محلول در آب ریزمغذی ها ( ویتامین های محلول در چربی ) و پلیمر کیتوزان با قابلیت کاربرد در صنایع غذایی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
اثر میکروانکپسولاسیون با آلژینات کلسیم بر بقاء باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم در آب پرتقال
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی آلودگی همبرگرهای آماده پخت اغذیه فروشی های شهرستان سوادکوه به انگل سارکوسیستیس ( Sarcocystis Spp.) در 6 ماهه اول سال 1393
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر فساد اکسیداتیو فیله قزل آلای رنگین کمان
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر تغییرات میکروبی فیله قزل آلای رنگین کمان طی دوره نگهداری در یخچال
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
مروری بر بررسی تاثیر اسانس ها و عصاره های گیاهی بر عمر ماندگاری گوشت ماهی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر تغییرات میکروبی فیش فینگرهای کیلکای معمولی طی دوره نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر ماندگاری فیش فینگرهای کیلکای معمولی نگهداری شده در یخچال
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
مروری بر بررسی تولید فرآورده های گوشتی از ماهی و تاثیر عصاره های گیاهی بر ماندگاری آن
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر فساد اکسیداتیو فیش فینگرهای کیلکای معمولی نگهداری شده در یخچال
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
مروری بر بررسی تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی در کاهش آکریلامید در سیب زمینی سرخ کرده
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی آلودگی میکروبی گوشت های بسته بندی شده در کشتارگاه های صنعتی استان مازندران
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی آلودگی گوشت های بسته بندی شده در کشتارگاه صنعتی مازندران به Staphylococcus aureus
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر تغییرات pH سس مایونز طی فرآیند نگهداری
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر بهبود خواص حسی سس مایونز طی فرآیند نگهداری در یخچال
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
مروری بر تاثیر افزودن آنتی اکسیدان های طبیعی در ماندگاری سس مایونز
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر فساد اکسیداتیو سس مایونز
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی تاثیر عصاره هیدروالکلی برگ گیاه گزنه بر بهبود خواص حسی گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
گوشت چرخ شده ماهی و بررسی تاثیر نگهدارندهای طبیعی در ماندگاری آن
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
معرفی و بررسی کاربرد پلیمر کیتوزان به عنوان افزودنی در صنعت غذا
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
اثر تیمارهای استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی اسانس بذر گوجه فرنگی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی تاثیر عصاره گزنه بر رفتار باکتری باکتری E.coli تلقیح شده در گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش ( Origanum Vulgare ) بر رفتار باکتری سودوموناس آیروژینوزا ( Pseudomonas aeruginosa ) تلقیح شده به گوشت چرخ شده مرغ
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
مروری بر آلودگی میکروبی خاویار
سال 1396
ارائه شده در یازدهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران
فرآوری های حداقل در صنایع غذایی
سال 1397
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
روش های نوین استفاده ازنانو حسگرهای زیستی درتشخیص پاتوژن های غذایی
سال 1389
ارائه شده در شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
تاثیر کاربرد پوشش خوراکی صمغ گوار بر ویژگی های میکروبی، حسی و پروفایل اسیدهای چرب پنیر چدار در طول نگهداری
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی خواص پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از ماست سنتی ارائه شده در بازار محلی شهرستان ساری
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی کنترل بیولوژیکی آفلاتوکسین (B(1
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاهش و حذف آفلاتوکسین ها در مواد غذایی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر آب پنیر در خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ، میکروبی و حسی شکلات کاکائویی
سال 1399
ارائه شده در بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
جهانی سازی گوشت قرمز حلال ، فرصت ها ، چالش ها محور مقاله : اقتصاد فراورده های حلال
سال 1400
ارائه شده در دومین کنگره ملی غذای حلال
مروری بر ارزشمندیهای بیولوژیک، تغذیه ای و تولید اقتصادی ماهی آزاد دریای مازندرانSalmo caspius
سال 1399
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران

مقالات محمد احمدی در ژورنال های داخلی

Synthesis and evaluation of bactericidal properties of CuO nanoparticles against Aeromonas hydrophila
سال 1393
ارائه شده در مجله علوم نانو
بررسی چهار گروه آنتی بیوتیکی شایع در بافت عضله و جگر مرغ های کشتاری تهران به روش LC-MS/MS
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک
مروری بر استراتژی‌های تخریب بیولوژیکی آفلاتوکسین ها توسط قارچ ها
سال 1396
ارائه شده در دو فصلنامه تعالی بالینی
آشنایی با نظام 5s،
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه بهورز
جهانی سازی گوشت قرمز حلال، فرصت ها، چالش ها
سال 1400
ارائه شده در پژوهشنامه حلال
اثر پوشش های خوراکی صمغ های گوار و کتیرا بر ویژگی های میکروبی، رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر چدار طی نگهداری
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اشریشیا کلی O۱۵۷:H۷ از همبرگر در استان مازندران
سال 1399
ارائه شده در نشریه میکروبیولوژی دامپزشکی
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر نوشیدنی عصاره خاکشیر به دست آمده با روش اهمیک
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی اثر اسانس پونه به فرم های نانو و آزاد بر نگهداری ماهی کپور نقره ای چرخ کرده در طول دوره نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه سلامت و محیط زیست
مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایه های اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی