یاسمن فهیم دژبان | سیویلیکا

یاسمن فهیم دژبان

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی یاسمن فهیم دژبان در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • چهارمین همایش ملی امنیت غذایی (دبیر علمی)

مقالات یاسمن فهیم دژبان در کنفرانس های داخلی

بررسی تاثیر دو جلبک کلرلا و سندسموس در تولید روتیفر به منظور تغذیه ابزیان
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
ایمنی در ابزی پروری با کاربرد اوزون
سال 1390
ارائه شده در اولین سمینار ملی امنیت غذایی
پایش فراورده های شیلاتی با استفاده از فناوری های نوین بسته بندی و برچسب گذاری
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی تغییرات چربی در فیش برگر تلفیقی ماهی کیلکا وکپور نقره ای در طول دوره انجماد
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
نقش مواد غذایی آنتی اکسیدانی در سلامتی بدن
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
بررسی اثرات خون شناسی بیماری نکروز عصبی ویروسی (VNN) بر روی پارامترها و تابلوی خونی ماهی کفال طلائی (Liza auratus) در سواحل جنوبی دریای خزر در استان مازندران
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
بررسی برخی از خصوصیات زیست شناسی کفال ماهیان دریای خزر(کفال طلائی و پوزه باریک)
سال 1392
ارائه شده در همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تاثیر پوشش خوراکی آلژینات سدیم همراه با عصاره گزنه (Urtica dioica L.) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)در یخچال
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر ال کارنتین و روغن ماهی بر روی شاخص نرخ انباشت چربی (FDR)در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان 15 گرمی طی دوره پرورش به مدت 30 روز
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیط های محصور
بررسی اثر ال کارنتین و روغن ماهی بر روی شاخص مصرف غذای روزانه (DFI) در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان 15 گرمی طی دوره پرورش به مدت 30 روز
سال 1397
ارائه شده در دومین همایش ملی آبزی پروری دریایی و محیط های محصور