مهرداد قوامی | سیویلیکا

دکتر مهرداد قوامی

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

معرفی

استان
تهران
شهر
تهران

سمتهای علمی و اجرایی مهرداد قوامی در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی (هیات تحریریه)

سمتهای علمی و اجرایی مهرداد قوامی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران (عضو هیات علمی)

مقالات بین المللی مهرداد قوامی

"The concentration of potentially toxic elements (PTEs) in muscle tissue of farmed Iranian rainbow trout (Oncorhynchus mykiss), feed, and water samples collected from the west of Iran: a risk assessment study", Springer Science and Business Media LLC, (2019), Vol 26, No 33: 34584-34593
"Study on the effect of activated carbon with bleaching earth on the reduction of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in bleached soybean oil", Editorial CSIC, (2019), Vol 70, No 2: 304
"Using of Ultrasonic in Degumming of Soybean and Sunflower Seed Oils: Comparison with the Conventional Degumming", Wiley, (2016), Vol 41, No 1: e12799
"The Effect of Ultrasonic Waves in Bleaching of Olive and Sunflower Oils and Comparison with Conventional Bleaching", Wiley, (2016), Vol 41, No 4: e13079
"Evaluation the Organic Acids Ability for Extraction of Anthocyanins and Phenolic Compounds from different sources and Their Degradation Kinetics during Cold Storage", Institute of Animal Reproduction and Food Research of the Polish Academy of Sciences, (2016), Vol 66, No 4: 261-269
"Evaluation the Organic Acids Ability for Extraction of Anthocyanins and Phenolic Compounds from different sources and Their Degradation Kinetics during Cold Storage", Institute of Animal Reproduction and Food Research of the Polish Academy of Sciences, (2016), Vol 66, No 4: 261-269
"Optimization on the Stability of Linseed Oil-in-Water Nanoemulsions Generated by Ultrasonic EmulsificationUsing Response Surface Methodology (RSM)", Oriental Scientific Publishing Company, (2015), Vol 31, No 2: 1223-1230
"The Application of Differential Scanning Calorimetry As a Mean to Determine the Oxidative Stability of Vegetable Oils and its Comparison with Rancimat", Oriental Scientific Publishing Company, (2015), Vol 31, No 3: 1389-1394
"Effects of Ultrasound Amplitude on the Physicochemical Properties of Some Edible Oils", Wiley, (2015), Vol 92, No 11-12: 1717-1724
"Chemical properties of virgin olive oil from Iranian cultivars grown in the Fadak and Gilvan regions", Editorial CSIC, (2014), Vol 65, No 4: e043
"The effect of multiplex-PCR-assessed major pathogens causing subclinical mastitis on somatic cell profiles", Springer Science and Business Media LLC, (2012), Vol 44, No 7: 1673-1680
"Method validation for aflatoxin M1 determination in yoghurt using immunoaffinity column clean-up prior to high-performance liquid chromatography", SAGE Publications, (2011), Vol 27, No 7: 629-635
"The Effects of Microwave Frying on Physicochemical Properties of Frying and Sunflower Oils", Wiley, (2009), Vol 87, No 4: 355-360

مقالات مهرداد قوامی در کنفرانس های داخلی

اندازه گیری اسیدهای چرب شیر و خامه
سال 1385
ارائه شده در یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
بررسی تغییرات درصد روغن، ترکیب اسیدچرب و پلی فنول تام در 3 رقم زیتون ایران دردوره رسیدگی
سال 1389
ارائه شده در سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی
استفاده از آنتی اکسیدان های زیست فعال با منشاء گیاهی(کوئرستین) جهت افزایش پایداری اکسیداتیو سیستم های چربی
سال 1387
ارائه شده در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
میزان روغن، برخی خواص فیزیکوشیمیایی و شناسایی نوع روغنی و کنسروی پنج رقم زیتون
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی فرایند رنگبری برتشکیل میزان استیگماستا 5.3 دی ان درروغن 5 واریته روغن زیتون ایرانی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تشکیل میزان استیگماستا 5.3 دی ان درفرایند بوگیری روغن 5واریته زیتون ایرانی
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی ویژگیهای زئولوژیکی روغن حاصل از3واریته زیتون درفرایند رنگ بری
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تأثیر جداسازی ذرات باقیمانده از مواد غذایی بر کیفیت روغن مورد استفاده در سرخ کن
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تعیین میزان باقیمانده تتراسایکلینها در شیرخام برخی دامداریهای صنعتی دراطراف شهر تهران
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام ماری، روغنی و فیشمی
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
مقایسه خصوصیات شیمیایی روغن زیتون در ارقام ماری، روغنی و آربکین
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
استفاده از امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغن های سویا و آفتابگردان و بررسی تغییرات اندیس پراکسید و ترکیب اسید های چرب در طول این فرآیند
سال 1393
ارائه شده در همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
فرایند رنگبری روغن های سویا وزیتون بااستفاده از امواج اولتراسونیک و بررسی پارامترهای کیفی روغن نظیر اندیس پراکسید و ترکیب اسیدهای چرب
سال 1393
ارائه شده در همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعیین میزان باقیمانده تتراسایکلینها با روشELISA در شیرخام برخی دامداریهای صنعتی دراطراف شهر تهران
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن
بررسی تعیین زمان برداشت دو رقم زیتون ماری و آربکین و تاثیر آن بر کیفیت وکمیت روغن در رودبار
سال 1393
ارائه شده در کنفرانس بین المللی مهندسی، هنر و محیط زیست
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن های زیتون فرابکر وارداتی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی استرهای کلروپروپان ها و گلایسیدول های بوجود آمده حین فرآوری تصفیه روغن
سال 1395
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
مکانیسم تشکیل نیتروزآمین ها و عوامل موثر بر تسریع و ممانعت آن در مواد غذایی
سال 1396
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی اقتصاد سبز
مروری بر اهمیت فرآیند بوگیری در شناسایی توکوفرول گیاهی طی تصفیه روغن زیتون
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از هسته نارنج
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی اثر امواج ماورای صوت بر روی مولفه های فرآیند استخراج روغن از سه گونه گردوهای ایرانی (کن سولقان، خوانسار، تویسرکان)
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
Effect of extraction methods on oleoresin components of ginger rhizomes
سال 1399
ارائه شده در پنجمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
بررسی تری ترپن دایول ها در انواع روغن های زیتون داخلی و خارجی
سال 1400
ارائه شده در چهارمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
چربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها
سال 1400
ارائه شده در دومین کنگره ملی غذای حلال
بررسی استرول ها در انواع روغن های زیتون داخلی و خارجی
سال 1400
ارائه شده در پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران
اثر فرآیند مراحل تصفیه بر کمیت توکوفرول ها در روغن های سویا، کانولا و آفتابگردان
سال 1400
ارائه شده در چهارمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
Antioxidant activity of rosemary extract and its synergistic activity with phospholipids in oil and fat
سال 1401
ارائه شده در هفتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
رزوراترول: خصوصیات و عملکرد آن در صنعت غذا به عنوان یک نگهدارنده بیولوژیکی
سال 1401
ارائه شده در پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
مروری بر تاثیر هم افزایی بهبود دهنده های آنزیمی بر کیفیت آرد گندم در محصولات نانوایی
سال 1401
ارائه شده در پنجمین همایش ملی فناوری های نوین در علوم و مدیریت صنایع غذایی ایران
بهینه سازی شرایط استخراج عصاره ی پونه ی کوهی(Mentha pulegium) با استفاده از اولتراسوند و بررسی میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن
سال 1401
ارائه شده در اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره نانوریزپوشانی شده پونه کوهی (Mentha pulegium) در پایدار سازی روغن ماهی کیلکا طی شرایط نگهداری
سال 1401
ارائه شده در اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی
Evaluation of Lipid Production by The Yeast Strains Isolated From Beaches of Qeshm Island
سال 1402
ارائه شده در بیست و چهارمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران
Comparative Analysis of Squalene Production in Cystobasidium benthicum and Saccharomyces cerevisiae
سال 1402
ارائه شده در بیست و چهارمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران

مقالات مهرداد قوامی در ژورنال های داخلی

Liposomal Green Tea Extract: Optimization and Physicochemical Characterization
سال 1400
ارائه شده در فصلنامه گزارش های زیست فناوری کاربردی
چربی های غذایی و بررسی حلال بودن آنها
سال 1400
ارائه شده در پژوهشنامه حلال
ارزیابی کیفی روغن زیتون بکر تولید شده از ارقام مختلف زیتون درمنطقه داراب- شیراز
سال 1400
ارائه شده در دوماهنامه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ
سال 1399
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی اثرات کائولین و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و برخی پاسخ های فیزیولوژیکی زیتون تحت تنش خشکی
سال 1400
ارائه شده در مجله علوم باغبانی
بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن های آفتابگردان، سویا و چربی حیوانی
سال 1400
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
کاربرد امواج اولتراسونیک در فرآیند صمغ گیری روغنهای سویا وآفتابگردان
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت)
سال 1401
ارائه شده در فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی
بررسی تاثیر آب تهی شده از دوتریم در مهار رشد سلول های سرطانی روده بزرگ
سال 1402
ارائه شده در مجله علوم و فنون هسته ای
تعیین میزان باقیمانده سرب در نمونه های ماهیچه ،کبد وکلیه گاوهای کشتار شده در کشتارگاه اصفهان
سال 1385
ارائه شده در فصلنامه پاتوبیولوژی مقایسه ای
استفاده از جوانه بروکلی در یک نوع اسموتی به عنوان نوشیدنی – میان وعده سلامتی بخش: فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی
سال 1400
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران
اندازه گیری برخی ترکیبات ضد تغذیه ای و فلزات سنگین در روغن کنجد، دانه کنجد خام و پوست گیری شده دو واریته کشت شده در ایران
سال 1398
ارائه شده در مجله علوم و صنایع غذایی ایران