افشین جوادی | سیویلیکا

افشین جوادی

دانشیار دانشکده دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

معرفی

استان
آذربایجان شرقی
شهر
تبریز

سمتهای علمی و اجرایی افشین جوادی در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی (هیات تحریریه)

سمتهای علمی و اجرایی افشین جوادی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز (عضو هیات علمی)

مقالات افشین جوادی در کنفرانس های داخلی

بررسی آلودگی کلیفورم مدفوعی در همبرگرهای ارائه شده در بازار تبریز و نقش دامپزشکی در تأمین بهداشت و سلامت غذایی جامعه
سال 1387
ارائه شده در پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
بررسی آلودگی استرپتوکوکی مدفوعی در همبرگرهای ارائه شده در بازار تبریز
سال 1387
ارائه شده در پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
بررسی اثر پروسه کباب کردن روی بقایای آنتی بیوتیکی در بافتهای خوراکی طیور به روش FPT
سال 1387
ارائه شده در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
اثرضدمیکروبی عصاره تمرهندی روی برخی میکروبهای مولد مسمومیت غذایی
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
اسپکتروسکوپی NMR روشی نوین درصنعت غذا
سال 1391
ارائه شده در اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی ومحیط زیست سالم
بررسی عوامل موثر بر انتقال حرارت مبدل حرارتی صفحه زدوده به کمک نرم افزار Fluent6.3.25
سال 1392
ارائه شده در پنجمین همایش مبدل های گرمایی
بررسی عوامل موثر بر انتقال حرارت مبدل حرارتی صفحه زدوده به کمک نرم افزار Fluent6.3.25
سال 1392
ارائه شده در سومین کنفرانس مدیریت انرژی و محیط زیست
بررسی عوامل موثر بر انتقال حرارت مبدل حرارتی صفحه زدوده به کمک نرم افزار Fluent6.3.25
سال 1392
ارائه شده در کنفرانس علمی تجهیزات عملیاتی و فرآیندی
مطالعه روشهای تولید سوسیس تخمیری سنتی در کشورهای مختلف
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
Evaluating the effect of Tamarind extract on chemical properties of Salmon in cold storage conditions (2 ±1˚C) in a 15-day period
سال 1391
ارائه شده در اولین همایش الکترونیکی نوآوری در فراوری مواد غذایی
تولید و بررسی برخی از ویژگیهای کیفی حلوای بزرک
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر پرتودهی ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی، حسی و افزایش زمان ماندگاری گوشت قرمز با استفاده از عصاره برگ زیتون
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر عصاره گیاه پونه (Mentha IOgfOlla) بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی سوسیس در دوران ماندگاری
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی فیلوژنتیکی Coli.E در گوشت چرخ کرده در شهرستان تبریز
سال 1397
ارائه شده در پنجمین کنگره باکتری شناسی پزشکی ایران
مطالعه تجربی بقایای انروفلوکساسین در بافتهای خوراکی طیور به روش FPT تغییر یافته
سال 1389
ارائه شده در شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
مطالعه میزان آلودگی گوسفندان کشتاری به سنورسربرالیس در کشتارگاهای اردبیل قزوین تبریز زابل
سال 1389
ارائه شده در شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
مطالعه ویژگیهای میکروبی فرانکفورتر در طی زمان ماندگاری
سال 1389
ارائه شده در شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
پروتئین های ضدیخ زدگی - منابع، ساختار، سنتز و کاربردهای غذایی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی بسته بندی های زیست تخریب پذیر درمواد غذایی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
مطالعه آرسنیک، منیزیم و کلسیم آب آشامیدنی منطقه قوریگل تبریز
سال 1388
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی
مطالعه اثر روش های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی های میکروبی همبرگر
سال 1388
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی
مطالعه نسبت آلودگی کلی فرم های مدفوعی به انتروکوک ها در بستنی های سنتی عرضه شده تبریز
سال 1388
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی
بررسی میزان لاشه های یرقانی گاو سالم تشخیص داده شده در کشتارگاه تبریز
سال 1388
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی
Production and characterization of poly (lactic acid) based Nano-bio-composites properties containing natural Nano-clays and Nano-silvers
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

مقالات افشین جوادی در ژورنال های داخلی

مطالعه تأثیر برخی پروبیوتیک ها بر روی اشریشیاکلی (O(157):H(7 در شرایط رشد توامان در شیر
سال 1388
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی
شیوع استافیلوکوکس اورئوس و استافیلوکوکوس اروئوس مقاوم به متی سیلین در پنیر و کره محلی: یک مطالعه میدانی در تبریز
سال 1391
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات دامپزشکی
شناسایی و تعیین ارتباط بین پاتوتایپ های اشریشیاکلی در نمونه های بالینی انسان و نمونه های غذایی گوشتی، لبنی و سبزی با استفاده از آنتی سرم های پلی والان
سال 1394
ارائه شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش های دیسک دیفیوژن و چاهک گذاری
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی
ارزیابی مقایسه ای اثرات ضد باکتریائی عصاره متانولی پیاز و برخی از پادزیست ها بر علیه تعدادی از باکتری های منتقله از مواد غذائی
سال 1395
ارائه شده در فصلنامه میکروب شناسی مواد غذائی