صدیف آزادمرد دمیرچی | سیویلیکا

دکتر صدیف آزادمرد دمیرچی

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز

معرفی

استان
آذربایجان شرقی
شهر
تبریز

سمتهای علمی و اجرایی صدیف آزادمرد دمیرچی در مجلات و ژورنال‌های معتبر ایران

  • مجله مهندسی بیوسیستم ایران (هیات تحریریه)

سمتهای علمی و اجرایی صدیف آزادمرد دمیرچی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • دانشگاه تبریز (عضو هیات علمی)
  • اولین همایش ملی یافته ­های نوین در پژوهش­های کشاورزی و منابع طبیعی (عضو کمیته علمی - هیات داوران)

مقالات صدیف آزادمرد دمیرچی در کنفرانس های داخلی

بررسی ترکیبات موجود در برخی از انواع مغزهای خوراکی
سال 1389
ارائه شده در سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی
ترکیبات جزیی روغن زیتون: فیتوسترولها و توکوفرولها
سال 1389
ارائه شده در سومین سمینار بین المللی دانه های روغنی و روغنهای خوراکی
ارزیابی عملکرد روغن هسته انگور در برابر حرارت حاصل از سرخ کردن
سال 1390
ارائه شده در اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی پودر و روغن هسته انگور در مواد غذایی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر فراسودمندی بزرک و خرفه در تولید نان
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی فساد کپکی در نان غنی شده با دانه های بزرک و خرفه
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
اثر میدان های الکتریکی پالسی بر غیرفعال سازی میکروارگانیسم ها، خصوصیات تغذیه ای و فیزیکوشیمیایی محصولات لبنی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی جنبه های مختلف تولید ماست سنتی کیسه ای پارچه ای و تولوق
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
کاربرد بینی های الکترونیکی در آنالیز روغن زیتون
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
مروری بر ترکیبات و عوامل مؤثر در عطر و طعم ماست
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی کاربردهای غذایی و خواص دارویی هسته خرما
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
غنی سازی روغن های سرخ کردنی با عصاره برگ زیتون و تاثیرآن بر پایدارسازی اکسیداتیو و ریزمغذی های آن
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تاثیر ظرف بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسّی پنیر کوزه ای درطی رسیدن در دماهای نگهداری خاک و یخچال
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولی فراورده های جانبی زیتون روی پایداری روغن های خوراکی و فراورده های گوشتی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
ﺗﺄثیر پوست پرتقال بر پایداری حرارتی روغن کانولا در مقایسه با آنتی اکسیدان سنتزی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست فراسودمند دارای روغن های گیاهی
سال 1390
ارائه شده در بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تأثیرعصاره پوست پرتقال تامسون در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کانولا
سال 1390
ارائه شده در همایش ملی صنایع غذایی
جایگزینی چربی اشباع شیرباروغن های زیتون و کانولا برای تولیدپنیرفراسودمند به منظور تغذیه سالم
سال 1391
ارائه شده در اولین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک
جایگزینی چربی شیرباپودرهای گردو و بزرک برای تولیدپنیرهای کم چرب به منظور تغذیه سالم
سال 1391
ارائه شده در اولین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک
بهینه سازی تولیدبرگه زردآلو بااستفاده ازفرآیند آبگیری اسمزی
سال 1391
ارائه شده در اولین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک
تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های تغذیه ای، حسی و فیزیکی بیسکویت
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ترکیبات و ویژگی های عصاره برگ زیتون
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
روشهای شناسایی تقلبات کره کاکائو با سایر روغنها و چربیهای خوراکی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
انکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال: یک تکنولوژی نوین در صنعت غذا
سال 1393
ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
کاربرد نانولیپوزومها درانکپسولاسیون ترکیبات زیست فعال
سال 1393
ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
کاربرد روغنهای گیاهی مختلف در تولید بیسکویت و بررسی اثر آن در کیفیت محصول تولیدی
سال 1393
ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی گیاهان دارویی
فرمولاسیون و جایگزینی چربی شیر برای تولید پنیر فرآسودمند با استفاده از روغن فندق
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از روغن فندق
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
مروری بر کاربرد قندهای الکلی (پلی اولها) در تولید شکلات
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بستنی به عنوان ماده غذایی حامل پروبیوتیک
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تولید و بررسی برخی از ویژگیهای کیفی حلوای بزرک
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر پرتودهی ماوراء بنفش و پالس های نوری در مواد غذایی مایع
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی، میکروبی، حسی و افزایش زمان ماندگاری گوشت قرمز با استفاده از عصاره برگ زیتون
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
دارچین یک آنتی اکسیدان و ضد میکروب طبیعی در پوشش های خوراکی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
پوشش دهی با کیتوزان حاوی آنتی اکسیدانها و آنتی میکروب های طبیعی به منظور کاهش فساد اکسیداتیو و میکروبی در مواد غذایی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی برای پایدارسازی مواد غذایی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
فرمولاسیون روغن گیاهی حاوی اسید های چرب ضروری با پایداری مناسب و بررسی اثرات سلامت بخشی آن
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مکانیسم های تشکیل و روش های ارزیابی شکوفه چربی در شکلات
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تقلبات مواد غذایی با چربی حیوانی و روش های تشخیص آن
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استفاده از پودر بزرک در فرمولاسیون مواد غذایی مختلف
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تغییرات میزان ویتامین C درآب پرتقال غنی شده با پودر دانه خرفه
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی استفاده از جانشین های چربی برای تولید سس مایونز کم چرب
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر لیپاز میکروبی بر روی خصوصیات فیزیکی- شیمیایی و حسی در طی رسیدنپنیر سنتی متال
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ویژگی های کیفی سس های سالاد رژیمی پایدار شده با پلی ساکاریدها
سال 1395
ارائه شده در ششمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
کاربردهای غذایی و دارویی دانه بزرک در فرمولاسیون غذاهای فراسودمند
سال 1395
ارائه شده در ششمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
خواص فیزیکوشیمیایی بستنی خشک در 5 نوع بستهبندی
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
اثر 5 نوع بستهبندی بر ویژگیهای بافتی و میکروبی بستنی خشک
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تغییرات رنگ، سطح، طعم شیری، طعم تندشدگی چربی و حس دهانی بستنی خشک در 5 نوع بستهبندی
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر پوشش خوراکی بر پایه ی کنسانتره پروتیین آب پنیر بر روی ماندگاری مغز گردو
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ارزیابی ویژگی های کلی پفک فراسودمند حاوی پودر کنجد
سال 1395
ارائه شده در اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی استفاده از تیمار غیر حرارتی ازن در تولید آبمیوه
سال 1395
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی
کاربرد سونیکاسیون حرارتی در تولید و فرآوری آبمیوه های تازه ی با کیفیت و سالم
سال 1396
ارائه شده در هفتمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
فیلم های زیست تخریب پذیر و پوشش های مرکب از گذشته تا حال
سال 1396
ارائه شده در هفتمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
کاربرد سونیکاسیون حرارتی در تولید و فرآوری آبمیوه های تازه ی با کیفیت و سالم
سال 1396
ارائه شده در هفتمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
فیلم های زیست تخریب پذیر و پوشش های مرکب از گذشته تا حال
سال 1396
ارائه شده در هفتمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
تاثیر مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی بر روی ویژگی های فیزیکی خامه کم چرب
سال 1397
ارائه شده در همایش پژوهش های نوین در حوزه R&D و شرکت های برتر صنایع غذایی با محوریت فرآورده های لبنی
تاثیرسونیکاسیون برروی شمارش میکروبی و ترکیبات زیست فعال آبمیوه
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
رویکرد جدید جهت درون پوشانی آنتوسیانین های تمشک سیاه وحشی به روش کواسرواسیون کمپلکس با استفاده از ژلاتین و صمغ عربی به عنوان مواد دیواره
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
ترکیبات زیست فعال موجود درروغن کلزا
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
روش های نوین پیش تیمار دانه کلزا برای افزایش ترکیبات زیست فعال روغن استخراجی
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
مروری بر خواص تغذیه ای و ویژگی های فراسودمند روغن سیاهدانه
سال 1397
ارائه شده در دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی،کیفی،تغذیه ای گیاه بالنگو (Lallemantia)
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر روش های مختلف فرآوری روی مقدار نیتریت سیب زمینی
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
ویژگی های کیفی روغن استخراج شده از مخلوط دانه های بزرک وکنجد با روش پرس سرد
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی محتوی فنولی، فلاونوئید، و ظرفیت آنتی اکسیدانی دو اسانس روغنی زیره سبز و لیموترش
سال 1398
ارائه شده در سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر افزودن زردچوبه تیمار شده با پلاسمای سرد بر روی پارامتر های کیفی روغن استخراج شده از دانه گیاه خارمریم
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
روشهای نوین پیش تیمار سیاهدانه قبل از پرس سرد جهت استخراج روغن
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر پیش تیمار پلاسمای سرد و التراسوند برروی پارامتر های کیفی روغن استخراج شده از دانه خارمریم
سال 1400
ارائه شده در بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
استفاده از ادویه ها به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی در روغن ها و چربیهای خوراکی
سال 1401
ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
روغن سیاه دانه و روش های مختلف افزایش پایداری اکسیداسیونی آن
سال 1401
ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی
روش های متداول و نوین در افزایش ماندگاری روغن سیاه دانه
سال 1401
ارائه شده در ششمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی

مقالات صدیف آزادمرد دمیرچی در ژورنال های داخلی

بررسی اثر نگهداری در دمای محیط( 25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال میوه زغال اخته
سال 1396
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسى اثرات ضدمیکروبى عصاره اتانولى پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشى (Pistacia khinjuk Stocks)
سال 1393
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
تغییرات ترکیبات فراسودمند و برخی ویژگی های شیمیایی در کیک غنی شده با جوانه گندم
سال 1392
ارائه شده در فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تاثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری
سال 1397
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی خشک نگهداری شده در دماهای مختلف
سال 1397
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی
سال 1396
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
تولید شکلات حاوی پودر بزرک و ارزیابی برخی از ویژگی های کیفی آن
سال 1396
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا
سال 1394
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق
سال 1394
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک
سال 1398
ارائه شده در فصلنامه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا
بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های آنتی اکسیدانی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (PistaciaKhinjuk Stocks)
سال 1394
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
اثر افزودن جوانه گندم خام و تثبیت شده بر خواص کیفی کیک قالبی
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
تولید ماست غنی سازی شده با پودر گردو
سال 1392
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
تولید دوشاب غنی شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی آن
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
تشخیص مارگارین در کره
سال 1393
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی برخی از ویژگی های شیمیایی کره غنی شده با پودر مغزهای گردو و فندق
سال 1390
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری
سال 1390
ارائه شده در دوماهنامه پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون
سال 1398
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
تاثیر غلظت اتیل سلولز و پلی گلیسرول پلی ریسینولئات بر ساختار میکروسکوپی و پایداری اکسایشی اولئوژل روغن کنجد
سال 1398
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی های فیزیکی شیمایی، میکروبی و حسی کره
سال 1400
ارائه شده در مجله فرآوری و نگهداری مواد غذایی
کاربرد امولسیفایر استر مونو و دی گلیسیرید اسید سیتریک (سیترم) به عنوان جایگزین لسیتین بر برخی ویژگی های کیفی شکلات شیری
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
تاثیرات افزودن روغن پالم بر ویژگی های فیزیکی - شیمیایی ماست پرچرب
سال 1395
ارائه شده در پژوهش های صنایع غذایی
مطالعه تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان
سال 1391
ارائه شده در فصلنامه تحقیقات مهندسی سازه های آبیاری و زهکشی
مطالعه تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان
سال 1391
ارائه شده در مجله تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
ارزیابی صفات مورفولوژیکی، اجزای عملکرد و محتوای اسانس بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fischer & C.A. Meyer) تحت تداخل علف های هرز
سال 1397
ارائه شده در مجله دانش کشاورزی و تولید پایدار
اثر پیش تیمار خشک کردن بر برخی ویژگی های کیفی در بامیه قنادی
سال 1397
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
تاثیر بسته بندی های فویل آلومینیوم و کاغذ روغنی بر خواص فیزیکی شیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی خشک
سال 1395
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران
بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیره خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی
سال 1394
ارائه شده در مجله مهندسی بیوسیستم ایران