لیلا نوری | سیویلیکا

لیلا نوری

هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نائب ریس انجمن غلات ایران

معرفی


سمتهای علمی و اجرایی لیلا نوری در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران

  • کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی (عضو کمیته علمی - هیات داوران)

مقالات لیلا نوری در کنفرانس های داخلی

رنگرزی پشم با رنگزای طبیعی زرد استخراج شده از اسپرک
سال 1391
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
گرافت سیکلودکسترین روی الیاف لینتر پنبه و بررسی ظرفیت نگهداری آب آن
سال 1391
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
تاثیر شرایط گرافت الیاف لینتر پنبه برظرفیت نگهداری و ضریب جذب آب
سال 1391
ارائه شده در هشتمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
بررسی نمودارجذب تعادلی پوشش بسته بندی زیست تخریب پذیربرمبنای فیلم کربوکسی متیل سلولز و نشاسته ساگو
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
اهمیت و کاربردهای بالقوه از برگ های زیتون
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
بررسی اثرعصاره پونه برروی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای نشاسته ای
سال 1391
ارائه شده در دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تأثیر هیدروکلوئیدها بر خصوصیات کمی و کیفی کیک بدون گلوتن
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
پیشرفت رویکرد استخراج سبز با مایعات فوق/نیمه بحرانی جهت تولید عصاره های غنی شده الئورپین از برگ های زیتون
سال 1392
ارائه شده در دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر پیش فرایندهای اسمز و اولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن با هوای داغ در کیوی
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثر پیش فرایندهای اسمز و اولتراسونیک بر مدلهای سینتیکی خشک کردن با هوای داغ در هویچ
سال 1392
ارائه شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی جایگزینی هیدروکلوئیدهای زانتان و بالنگوشیرازی بجای چربی جهت تولید سس سالادرژیمی
سال 1392
ارائه شده در کنفرانس علوم کشاورزی و محیط زیست
کاربرد روش ترکیبی اولتراسوند اسمز جهت افزایش فرآیند – انتقال جرم در بافت هویج
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
بررسی اثر امواج فراصوت بر پیش فرآیند آبگیری اسمزی از اسلایسهای کیوی
سال 1393
ارائه شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
بررسی جایگزینی برخی از هیدروکلوئیدها به جای چربی در تولید سس سالاد رژیمی
سال 1393
ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
بررسی اثر عصاره پونه کوهی کوبر روی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و میکروبی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته ساگو
سال 1391
ارائه شده در همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
بررسی اثر روشهای جداسازی ترکیبات فنلی برگ زیتون به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی به کار رفته در روغن های خوراکی
سال 1391
ارائه شده در همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
بررسی اثر کربوکسی متیل سلولز بر خواص فیلم نشاسته ای ساگو
سال 1391
ارائه شده در همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
بررسی کاربرد توام صمغ های کتیرا و زانتان به عنوان جایگزین چربی و تاثیر آنها در خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سس سالاد
سال 1393
ارائه شده در بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تولید کیک بدون گلوتن با جایگزینی آرد گندم و هیدروکلوئیدها
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی بزرک بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی ریحان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی اسفرزه بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ
سال 1392
ارائه شده در سومین همایش ملی امنیت غذایی
تاثیر افزودن آرد سنجد بر خصوصیات شیمیایی کیک
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی تاثیر افزودن آرد سنجد بر برخی از خصوصیات فیزیکی خمیر کیک
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی خواص حسی کیک حاصل از افزودن آرد سنجد به فرمولاسیون آن از دید ارزیاب ها (پنلیست ها)
سال 1393
ارائه شده در سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر افزودن پودر شیرخشک کم چرب و پرچرب بر ویژگی های کیفی و حسی نان همبرگر
سال 1393
ارائه شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
استخراج عصاره هسته ی زالزالک وحشی و بررسی تاثیرآن بر پایداری روغن آفتابگردان
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی
تاثیر افزودن آرد جو بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی
سال 1394
ارائه شده در همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی
تاثیر اختلاط آرد جو بر ویژگی های شیمیایی و رئولوژیکی ماکارونی
سال 1394
ارائه شده در همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی
بررسی اثر مصرف خوراکی زالزالک وحشی بر میزان گلوکز، لیپیدها، و کلسترولHDL و LDLخون در خرگوش آزمایشگاهی دیابتی
سال 1394
ارائه شده در کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم کشاورزی و محیط زیست
بررسی درصد رطوبت کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج و آرد لوبیا چشم بلبلی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی مقدار پروتئین و سختی کیک بدون گلوتن تولید شده از آرد برنج و آرد لوبیا
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی میزان سختی و پارامتر های رنگی کیک تولید شده توسط آرد برنج و آرد لوبیا
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی نتایج ارزیابی حسی (بافت و آروما) کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد برنج و آرد لوبیا چشم بلبلی
سال 1394
ارائه شده در چهارمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
طراحی تقویت کننده کم نویز میکرواستریپی برای کار در سیستم های WLAN
سال 1394
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی
بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان، آگار و دانه خرنوب بر بیاتی نان حجیم بدون گلوتن
سال 1395
ارائه شده در پنجمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی حجم مخصوص و سختی نان حجیم بدون گلوتن با استفاده ازهیدروکلوئیدهای زانتان، آگار و دانه خرنوب
سال 1395
ارائه شده در پنجمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی مقدار پروتئین و پارامترهای رنگی نان حجیم بدون گلوتن تولید شده با استفاده از هیدروکلوئیدهای زانتان، آگار و دانه خرنوب
سال 1395
ارائه شده در پنجمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
بررسی نتایج ارزیابی حسی (بافت و آروما) نان حجیم بدون گلوتن با استفاده از هیدروکلوئیدهای زانتان، آگار و دانه خرنوب
سال 1395
ارائه شده در پنجمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
خواصی از حاصل ضرب سیستم ها روی تکواره ها
سال 1395
ارائه شده در کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی
انتقال برخی خواص از حاصل ضرب سیستم ها به مؤلفه ها
سال 1395
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
شرط‌های ('P)، (EP)، (E'P)و ('E) از حاصل‌ضرب سیستم‌ها
سال 1395
ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کاربردی
بررسی اثر صمغ کتیرا برمیزان چسبندگی و خواص کیفی پودر سوخاری
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی اثرات مالتودکسترین بر میزان چسبندگی، جذب روغن و رنگ قارچ سوخاری شده
سال 1394
ارائه شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی کاربرد فیبرهای رژیمی در بهبود کیفیت محصولات آردی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کاربرد قند خرما به عنوان جایگزین شکر در فرمولاسیون کیک اسفنجی
سال 1394
ارائه شده در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
مقایسه گرایش به اعتیاد دانشجویان تربیت بدنی و غیرتربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان کرمان
سال 1395
ارائه شده در سومین همایش ملی راهکارهای توسعه و ترویج علوم تربیتی، روانشناسی، مشاوره و آموزش در ایران
بررسی امکان فرآوری سمنو از جو و جو دوسر و مقایسه خواص ارگانولپتیکی آن ها
سال 1396
ارائه شده در چهارمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
بررسی رابطه بین قرارداد روان شناختی با میزان توانمند سازی روان شناختی نمونه مورد مطالعه: کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران ارومیه
سال 1396
ارائه شده در کنفرانس ملی علوم مهندسی
مقایسه مدل مفهومی و شبکه عصبی مصنوعی در برآورد جریان ورودی به مخزن سدهای استان زنجان مطالعه موردی: سدهای تهم و گلابر
سال 1396
ارائه شده در دومین کنفرانس ملی محاسبات نرم
اثر آنتی اکسیدانی عصاره بلوط در پایدار سازی روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی
سال 1396
ارائه شده در کنگره ملی شیمی ونانو شیمی از پژوهش تا توسعه ملی
بررسی رابطه احساس امنیت شغلی و ارتباط سنجی آن باسطح انگیزش و عملکرد شغلی کارکنان شبکه بهداشت شهرستان منوجان
سال 1396
ارائه شده در سومین همایش ملی چالش ها و راهکارهای توسعه
روشهای تست علمی و تجربی دیسپرس کننده های مورد مصرف در صنعت نساجی
سال 1397
ارائه شده در یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
تصفیه پساب کارخانجات نساجی و استفاده مجدد پساب با استفاده از موادپلیمری
سال 1397
ارائه شده در یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
جلوگیری از هدر رفت آب جهت پساب های صنعتی با امکان بازگشت آب واستفاده مجدد
سال 1396
ارائه شده در اولین همایش ملی مدیریت مصرف و هدر رفت آب
ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن و پروتئین استخراج شده به روش آنزیمی از دانه کنجد
سال 1398
ارائه شده در هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره
بررسی اثر صمغ زانتان، آگار و نشاسته سیب زمینی بر بیاتی نان بربری
سال 1399
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
بررسی تغییرات خواص حسی نان بربری با استفاده از صمغ زانتان، آگار و نشاسته سیب زمینی
سال 1399
ارائه شده در چهارمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
کنترل هوشمند فرکانس در ریزشبکه های برق شبکه ایران (مطالعات منطقه ای)
سال 1399
ارائه شده در پنجمین همایش بین المللی افق های نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک